CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
12Next
Return to list New
View: 4073|Reply: 33

[Gambar] Sambil nyelam minum air

[Copy link]
Post time 30-5-2013 12:42 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login




kantoi ngendap buah

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2013 12:44 PM | Show all posts | Share
bodoh piang pny pompuan... hahhahaha
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2013 12:51 PM | Show all posts | Share
igt neolopak td...hahhahahah
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2013 01:37 PM | Show all posts | Share
ranum pnya tgk le
ce klu x ranum
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2013 03:12 PM | Show all posts | Share
mmg cun pn......
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2013 04:12 PM | Show all posts | Share
Wow! a sexy lady
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2013 04:58 PM | Show all posts | Share
terbaik!!!
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2013 05:08 PM | Show all posts | Share
ala...aku kalau ada pompuan pakai mcm tu...memang selamba jer aku tgk......
kalau dah pakai mcm tu....kompom la utk kasi org tgk ......yer tak.....
sama la mcm pompuan2 melayu yg pakai baju sendat sampai tersembol2.....
memang selamba jer aku tgk....
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2013 05:08 PM | Show all posts | Share
amboiii
ambil kesempatan
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2013 05:12 PM | Show all posts | Share
Charming miranda kerr......

pengacara pervert.
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2013 05:13 PM | Show all posts | Share
adoiiii
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2013 05:15 PM | Show all posts | Share
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2013 05:19 PM | Show all posts | Share
betulla.. benda tu sepatutnya simpan dalam sengap sudeyy.. yg pakai baju sampai ternmpak half moon tu tujuan utk apa?
org buta ja x tengok.. lg pun meraka bukan islam tiada istilah aurat. so lelaki islam yg beriman harus memelihara/menjaga pandangan.
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2013 05:21 PM | Show all posts | Share

hamboi gatai x padan tua
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2013 06:43 PM | Show all posts | Share
mayaBB posted on 30-5-2013 05:21 PM
hamboi gatai x padan tua

tua ke Conan tu??...
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2013 09:10 PM | Show all posts | Share
cmf_death posted on 30-5-2013 12:51 PM
igt neolopak td...hahhahahah

jngn la fitnah2 makwe aku tu...hish
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2013 08:04 AM | Show all posts | Share
kasik tgk jah pun.... tak pa la
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2013 09:26 AM | Show all posts | Share
for view only.. sbb tu bukak.. haha,..
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2013 10:59 AM | Show all posts | Share
undark posted on 31-5-2013 09:26 AM
for view only.. sbb tu bukak.. haha,..

dress dh cutting camtu..
nak buat mcm mana...uhhuhuhh
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2013 11:00 AM | Show all posts | Share
Miranda kerr punya...saper yg tak nak tgk kannn.....
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2013 12:44 PM | Show all posts | Share
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2013 12:45 PM | Show all posts | Share
ctaz posted on 30-5-2013 05:08 PM
ala...aku kalau ada pompuan pakai mcm tu...memang selamba jer aku tgk......
kalau dah pakai mcm tu. ...

amboii...pengakuan berani mati...
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2013 02:14 PM | Show all posts | Share
buah terbaik siapa xmau intai.
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2013 03:47 PM | Show all posts | Share
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2013 04:58 PM | Show all posts | Share
dah dia tunjuk haruslah tengok...
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

30-5-2015 12:18 PM GMT+8 , Processed in 0.910516 second(s), 15 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list