Aweera MOJO diisytihar muflis?? (Aweera mengaku bankrap : Page 13) - Gosip: Tempatan - Gosip - CARI Infonet -

CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
Search
View: 30917|Reply: 412

Aweera MOJO diisytihar muflis?? (Aweera mengaku bankrap : Page 13)

[Copy link]
Post time 1-8-2013 11:58 AM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Hello uols... Salam Ramadhan dan Salam Aidilfitri..

Pepagi tadi iols ada terbaca paper semalam, tetiba terjumpa dlm Classified tentang Notis Kebankrapan.
Ternampak satu notis utk Nasharul Aweera Norhissham. Hasil carian gugel pemilik nama itu adalah penyanyi Aweera band MOJO, yg nyanyi lagu Andai ku bercinta lagi.

jknqOt9.jpg

aku editkan.. Last edited by tapibukanaku on 6-8-2013 02:51 PM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2013 11:59 AM | Show all posts | Share
lepas selesai bankrap ..single baru dia kuar..

korus..

andai ku bengkerap lagi...satu hari nanti... lalalalalalalalalala
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2013 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts | Share
apa yg ditepek ni?
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2013 12:00 PM | Show all posts | Share
tak nampak gambo pun
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2013 12:01 PM | Show all posts | Share
apa ko tepek neh? link tak btol..
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2013 12:02 PM | Show all posts | Share
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2013 12:03 PM | Show all posts | Share
muda muda dah bankrap..?
pasal apakah..?
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2013 12:05 PM | Show all posts | Share
gambo iklan mane?? tepek ler
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2013 12:05 PM | Show all posts | Share
aweera ni muka ensem gak..
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2013 12:06 PM | Show all posts | Share
macam macamla.......
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-8-2013 12:06 PM | Show all posts | Share
skymania posted on 1-8-2013 12:01 PM
apa ko tepek neh? link tak btol..

iols pun tak tau apa yg iols tepek..hahaha

iols da tepek link gambar..tak kuar pulak...


Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2013 12:07 PM | Show all posts | Share
paper mana nehh?

amboi gigih baca tilik sampai notis orang bangkrap, sapo bukak kedai arak, sapo ilang bapak sbb nak jadik walik bla bla bla

Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2013 12:08 PM | Show all posts | Share
tapibukanaku posted on 1-8-2013 12:06 PM
iols pun tak tau apa yg iols tepek..hahaha

iols da tepek link gambar..tak kuar pulak...



noks.. gigihnya uols baca paper sampai ke ruangan bangkrap tu uols baca?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-8-2013 12:09 PM | Show all posts | Share
skymania posted on 1-8-2013 12:01 PM
apa ko tepek neh? link tak btol..

jap..iols re-tepek kan..
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2013 12:09 PM | Show all posts | Share
pakwetizzaqyah posted on 1-8-2013 11:59 AM
lepas selesai bankrap ..single baru dia kuar..

korus..


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-8-2013 12:11 PM | Show all posts | Share
Syd posted on 1-8-2013 12:07 PM
paper mana nehh?

amboi gigih baca tilik sampai notis orang bangkrap, sapo bukak kedai arak, sapo  ...

paper BH lah

alaa uols ni..iols kalau boleh sampai titisan ayat terakhir dlm paper iols baca tau..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-8-2013 12:13 PM | Show all posts | Share
juliez posted on 1-8-2013 12:08 PM
noks.. gigihnya uols baca paper sampai ke ruangan bangkrap tu uols baca?

gigih kan? kerajinan melampau noks
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2013 12:13 PM | Show all posts | Share
tapibukanaku posted on 1-8-2013 12:06 PM
iols pun tak tau apa yg iols tepek..hahaha

iols da tepek link gambar..tak kuar pulak...

kalu susah..save dalam PC... then upload pakai host porem..
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2013 12:14 PM | Show all posts | Share
tapibukanaku posted on 1-8-2013 12:11 PM
paper BH lah

alaa uols ni..iols kalau boleh sampai titisan ayat terakhir dlm paper iols baca ta ...

kalau u ols baca paper satu hari sampai 4-5 jenis, berapa jam agaknya u ols amek ek?

ada 8 jam?


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-8-2013 12:15 PM | Show all posts | Share

Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2013 12:16 PM | Show all posts | Share
kalau keluar Notis Kebankrapan dkt paper, belum isytihar bankrap lagi
selalunya bila Notis Kebankrapan disiar di Mahkamah, itu namanya substituted service, maksudnya ia x dapat diserahkan kepada penghutang tersebut secara kediri dan perlu advertise dlm paper
seseorang akan disytihar bankrap bila satu perintah penghukuman oleh Mahkamah dah dijatuhkan kepada orang tersebut, kalau advertise dekat paper tajuk benda tu perintah penerimaan dan penghukuman, maka dh bankrap la org tu

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2013 12:17 PM | Show all posts | Share
personal loan kot... tak bayo... sebab bank rakyat... kalau umah mesti ada alamat umah utang
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2013 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts | Share
Adoyai muda2 dh bankrupt. Nape x deal dgn bank or akpk.sian kt hg aweera.tp   la gelap ms depan.msh blh berunding dgn bank & insolvency. Tu pun kalau utang dgn bank la. Last edited by noraidil_06 on 1-8-2013 12:20 PM

Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2013 12:18 PM | Show all posts | Share
tapibukanaku posted on 1-8-2013 12:15 PM

dh bankrap la neh, dkt situ ditulis perintah penerimaan dan penghukuman dah diterima
dh siap ada tarikh first creditor meeting lagi

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-8-2013 12:19 PM | Show all posts | Share
twinkystar posted on 1-8-2013 12:16 PM
kalau keluar Notis Kebankrapan dkt paper, belum isytihar bankrap lagi
selalunya bila Notis Kebankra ...

iols tau pasal tu
cuma notis utk aweera ni adalah notis mesyuarat pertama kat Insolvensi perlis.
so kira da jatuh hukum ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

4-7-2015 11:18 PM GMT+8 , Processed in 0.455224 second(s), 15 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list