CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 63458|Reply: 1010

Hero Remaja 2011/12 Fattah Amin yang hot..Hero 'playboy itu suamiku'...(soon)

[Copy link]
Post time 11-10-2013 12:39 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Lama jugak aku cari ade tak orang nak buka thread pasal fattah ni, disebabkan tak der meh aku nak kenal fattah amin yg sangat hot abizzz..


Umur baru 23 tahun dan still study.. Yang best nyer nanti dia kan berlakon drama adaptasi novel 'Playboy itu suamiku' ..dan akan bersiaran
di slot akasia menggantikan drama 'love you mr aroggant' ...memang meletopss u alll..
(Kalau u all baca novel 'i love you stupid & my precious iris' , aku rasa fattah ni sesuai dengan watak 'abang pedas' aka firman..
pendapat i jer u all )
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2013 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts | Share
Siapa heroin nya tt nanti sayang.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2013 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts | Share
Wow. Bole tahan. Study kat mana ni. Bole skodeng
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2013 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts | Share
aku lg suka nazrief nazri.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2013 12:53 PM | Show all posts | Share
muka stok anak ikan sangat Mohon adik fattah belajar rajin2 sehingga berjaya...
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2013 12:54 PM | Show all posts | Share
owhh fattah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-10-2013 12:55 PM | Show all posts | Share
bantal_busuk posted on 11-10-2013 12:44 PM
Siapa heroin nya tt nanti sayang.

heroin dia law tak silap berlakon dengan fahrin ahmad dalam cerita cinta monyet kalau xslh i la..

Last edited by bungasejuk on 11-10-2013 02:51 PM

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-10-2013 12:57 PM | Show all posts | Share
hanakikan posted on 11-10-2013 12:44 PM
Wow. Bole tahan.  Study kat mana ni. Bole skodeng

abg pedas ni belaja kat uitm puncak perdana dalam bidang sarjana muda industri kreatif .. dah la ensem pandai gitu..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2013 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts | Share
bungasejuk posted on 11-10-2013 12:55 PM
heroin dia law tak silap berlakon dengan fahrin ahmad dalam cerita cinta monyet kalau xslh i la..
...

Siapa ni. tak kenal lah. tak pernah tengok cita tu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2013 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts | Share
Harap2 lakonan die berkesan la. Tak kayu hokay!!
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2013 01:00 PM | Show all posts | Share
sape nak ig dia??
add reramai.. ni hmpa kat google



Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-10-2013 01:03 PM | Show all posts | Share
hyie posted on 11-10-2013 12:53 PM
muka stok anak ikan sangat  Mohon adik fattah belajar rajin2 sehingga berjaya...

anak ikan yang hot  tuu ..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-10-2013 01:05 PM | Show all posts | Share
bantal_busuk posted on 11-10-2013 12:57 PM
Siapa ni. tak kenal lah. tak pernah tengok cita tu.

tah la.. tak berapa nak tau jugak pasal die ni... tapi cun jugak.. hope dieorang tak la kayu..kalau tak sentapp la nak
tgk drama tu..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2013 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts | Share
bungasejuk posted on 11-10-2013 12:57 PM
abg pedas ni belaja kat uitm puncak perdana dalam bidang sarjana muda industri kreatif .. dah la e ...

Cakap dengan dia kalau nak di-sponsor boleb calling2 iols flight ticket business class returns pun bole
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2013 01:07 PM | Show all posts | Share
ok la
kalau tinggi sikit lagi better
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2013 01:08 PM | Show all posts | Share
meremmmmbessssssssssssss aq ngk  
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2013 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts | Share
bungasejuk posted on 11-10-2013 01:05 PM
tah la.. tak berapa nak tau jugak pasal die ni... tapi cun jugak.. hope dieorang tak la kayu..kala ...

Akhaa cantik gak.. emm banyak betol artis baru cantik sekarang ek. tak lah malu lg selepas ni.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-10-2013 01:10 PM | Show all posts | Share
hanakikan posted on 11-10-2013 01:06 PM
Cakap dengan dia kalau nak di-sponsor boleb calling2 iols  flight ticket business class retur ...

opss hahha... kalau nak tegur die senang jer .. pegi kat twiiter die @fattahamin ..confirm die balas kalau tak sibuk..
baik u tegur die sebelum dia jadi terlalu femes..maklumlah sekarang rmai kuren kenal mamat ni..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2013 01:11 PM | Show all posts | Share
no way jose...
only ananda everingham yang boleh jadi abang pedas.

Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2013 01:11 PM | Show all posts | Share
Citer kawen paksa kawen kontrak mulamulatakshukepastucintamati gak ke??
Bohsan ...
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2013 01:11 PM | Show all posts | Share
hurmmm harap2 kekal lama di atas ye dik..
disiplin & tata tertib kne jge..
jangan nk harap hanya pd muke..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-10-2013 01:12 PM | Show all posts | Share
kukulangau posted on 11-10-2013 01:07 PM
ok la
kalau tinggi sikit lagi better

kalau tak silap mamat ni tinggi 6' kaki .. macam tower jer bila dengan member dia yang lain..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2013 01:12 PM | Show all posts | Share
bungasejuk posted on 11-10-2013 01:12 PM
kalau tak silap mamat ni tinggi 6' kaki .. macam tower jer bila dengan member dia yang lain..

kalau tengokkan gambar dia dengan pompuan 2 orang kat atas tu tak la tinggi sangat
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2013 01:14 PM | Show all posts | Share
Baiklahhh!!! Budak ini sangat ensemmm..
Jangan berlakon macam kayu dah dikk..

Sebelum berlakon tu, Review lakonan hero-hero Korea yang lama-lama tu yer..
Contohnya macam Lee Byung Hun tu..
Jangan kau belajar berlakon dengan Hero Korea zaman sekarang ni,
semua lembik cam Pisang..

harap-harap feeling sekacak rupa lah hendaknya
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-10-2013 01:14 PM | Show all posts | Share
aderaderker posted on 11-10-2013 01:11 PM
Citer kawen paksa kawen kontrak mulamulatakshukepastucintamati gak ke??
Bohsan ...

kadang-kadang muak jugak .. tapi kalau dia adaptasikan novel 'i love you stupid & my precious iris' confirm kebabooom..
novel dia sangat lain dari yg lain taw..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

28-8-2015 10:41 PM GMT+8 , Processed in 0.325939 second(s), 14 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list