CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
"Friday 22 Aug-National Mourning Day : Mourning For MH17 Victims......."
12345678910... 41Next
Return Post new threads
Show: 50539|Reply: 1006

Hero Remaja 2011/12 Fattah Amin yang hot..Hero 'playboy itu suamiku'...(soon)

[Copy link]

Rank: 3Rank: 3

Post on 11-10-2013 12:39 PM |All posts

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Lama jugak aku cari ade tak orang nak buka thread pasal fattah ni, disebabkan tak der meh aku nak kenal fattah amin yg sangat hot abizzz..


Umur baru 23 tahun dan still study.. Yang best nyer nanti dia kan berlakon drama adaptasi novel 'Playboy itu suamiku' ..dan akan bersiaran
di slot akasia menggantikan drama 'love you mr aroggant' ...memang meletopss u alll..
(Kalau u all baca novel 'i love you stupid & my precious iris' , aku rasa fattah ni sesuai dengan watak 'abang pedas' aka firman..
pendapat i jer u all )
Reply

Props Report

Post on 11-10-2013 12:44 PM From mobile phone |All posts
Siapa heroin nya tt nanti sayang.
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 11-10-2013 12:44 PM From mobile phone |All posts
Wow. Bole tahan. Study kat mana ni. Bole skodeng
Reply

Props Report

Post on 11-10-2013 12:49 PM From mobile phone |All posts
aku lg suka nazrief nazri.
Reply

Props Report

Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

Post on 11-10-2013 12:53 PM |All posts
muka stok anak ikan sangat Mohon adik fattah belajar rajin2 sehingga berjaya...
"Album terbaru Dato' Siti Nurhaliza #FRAGMEN di pasaran mulai 30 Jun 2014"
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 11-10-2013 12:54 PM |All posts
owhh fattah
*Loveable*
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 11-10-2013 12:55 PM |All posts
bantal_busuk posted on 11-10-2013 12:44 PM
Siapa heroin nya tt nanti sayang.

heroin dia law tak silap berlakon dengan fahrin ahmad dalam cerita cinta monyet kalau xslh i la..

Last edited by bungasejuk on 11-10-2013 02:51 PM

Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 11-10-2013 12:57 PM |All posts
hanakikan posted on 11-10-2013 12:44 PM
Wow. Bole tahan.  Study kat mana ni. Bole skodeng

abg pedas ni belaja kat uitm puncak perdana dalam bidang sarjana muda industri kreatif .. dah la ensem pandai gitu..
Reply

Props Report

Post on 11-10-2013 12:57 PM From mobile phone |All posts
bungasejuk posted on 11-10-2013 12:55 PM
heroin dia law tak silap berlakon dengan fahrin ahmad dalam cerita cinta monyet kalau xslh i la..
...

Siapa ni. tak kenal lah. tak pernah tengok cita tu.
Reply

Props Report

Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

Post on 11-10-2013 01:00 PM From mobile phone |All posts
Harap2 lakonan die berkesan la. Tak kayu hokay!!
Reply

Props Report

Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15

Post on 11-10-2013 01:00 PM |All posts
sape nak ig dia??
add reramai.. ni hmpa kat google



2 Mak 2 ayah 3 adik 1 cinta  
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 11-10-2013 01:03 PM |All posts
hyie posted on 11-10-2013 12:53 PM
muka stok anak ikan sangat  Mohon adik fattah belajar rajin2 sehingga berjaya...

anak ikan yang hot  tuu ..
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 11-10-2013 01:05 PM |All posts
bantal_busuk posted on 11-10-2013 12:57 PM
Siapa ni. tak kenal lah. tak pernah tengok cita tu.

tah la.. tak berapa nak tau jugak pasal die ni... tapi cun jugak.. hope dieorang tak la kayu..kalau tak sentapp la nak
tgk drama tu..
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 11-10-2013 01:06 PM From mobile phone |All posts
bungasejuk posted on 11-10-2013 12:57 PM
abg pedas ni belaja kat uitm puncak perdana dalam bidang sarjana muda industri kreatif .. dah la e ...

Cakap dengan dia kalau nak di-sponsor boleb calling2 iols flight ticket business class returns pun bole
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 11-10-2013 01:07 PM |All posts
ok la
kalau tinggi sikit lagi better
beauty fades but implants last forever...
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 11-10-2013 01:08 PM |All posts
meremmmmbessssssssssssss aq ngk  
Reply

Props Report

Post on 11-10-2013 01:08 PM From mobile phone |All posts
bungasejuk posted on 11-10-2013 01:05 PM
tah la.. tak berapa nak tau jugak pasal die ni... tapi cun jugak.. hope dieorang tak la kayu..kala ...

Akhaa cantik gak.. emm banyak betol artis baru cantik sekarang ek. tak lah malu lg selepas ni.
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 11-10-2013 01:10 PM |All posts
hanakikan posted on 11-10-2013 01:06 PM
Cakap dengan dia kalau nak di-sponsor boleb calling2 iols  flight ticket business class retur ...

opss hahha... kalau nak tegur die senang jer .. pegi kat twiiter die @fattahamin ..confirm die balas kalau tak sibuk..
baik u tegur die sebelum dia jadi terlalu femes..maklumlah sekarang rmai kuren kenal mamat ni..
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 11-10-2013 01:11 PM |All posts
no way jose...
only ananda everingham yang boleh jadi abang pedas.

Happy Merdeka Day!
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 11-10-2013 01:11 PM |All posts
Citer kawen paksa kawen kontrak mulamulatakshukepastucintamati gak ke??
Bohsan ...
TRUST......but verify !!!
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 11-10-2013 01:11 PM |All posts
hurmmm harap2 kekal lama di atas ye dik..
disiplin & tata tertib kne jge..
jangan nk harap hanya pd muke..
ADE AKU KESAH KE??..
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 11-10-2013 01:12 PM |All posts
kukulangau posted on 11-10-2013 01:07 PM
ok la
kalau tinggi sikit lagi better

kalau tak silap mamat ni tinggi 6' kaki .. macam tower jer bila dengan member dia yang lain..
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 11-10-2013 01:12 PM |All posts
bungasejuk posted on 11-10-2013 01:12 PM
kalau tak silap mamat ni tinggi 6' kaki .. macam tower jer bila dengan member dia yang lain..

kalau tengokkan gambar dia dengan pompuan 2 orang kat atas tu tak la tinggi sangat
beauty fades but implants last forever...
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 11-10-2013 01:14 PM |All posts
Baiklahhh!!! Budak ini sangat ensemmm..
Jangan berlakon macam kayu dah dikk..

Sebelum berlakon tu, Review lakonan hero-hero Korea yang lama-lama tu yer..
Contohnya macam Lee Byung Hun tu..
Jangan kau belajar berlakon dengan Hero Korea zaman sekarang ni,
semua lembik cam Pisang..

harap-harap feeling sekacak rupa lah hendaknya
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 11-10-2013 01:14 PM |All posts
aderaderker posted on 11-10-2013 01:11 PM
Citer kawen paksa kawen kontrak mulamulatakshukepastucintamati gak ke??
Bohsan ...

kadang-kadang muak jugak .. tapi kalau dia adaptasikan novel 'i love you stupid & my precious iris' confirm kebabooom..
novel dia sangat lain dari yg lain taw..
Reply

Props Report

You need to login first Login | Register Facebook Login

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 22-8-2014 01:53 PM , Processed in 0.475812 second(s), 33 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top