CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
Author: sepatmasin

Linda Onn nak kawen ngan anak raja...alhamdulillah

[Copy link]
Post time 19-12-2013 03:51 AM | Show all posts | Share
hagak2 la sape yg cakap TMJ tu..
kalo TMJ ngan Linda mau meletop2 beritanya...
kerabat hujung2 jari je kut...
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2013 07:59 AM | Show all posts | Share
wanitajelita posted on 18-12-2013 01:10 PM
Cantik  Dia buat henna dgn siapa ni? aku kahwin nanti berangan nak mcm ni jugaklah bol ...

nampak tak tangan yg tonyoh inai kat tangan linda tu warna apa?? kakak india la yg buat sbb tu cantik dan tak comot
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2013 08:01 AM | Show all posts | Share
mixed posted on 19-12-2013 01:44 AM
Yg ni ke ?
Aku gogel jumpa ni kalo salah ampun

celah mana kerabat diraja johor bleh omputih

tu nama die James gibs
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2013 08:04 AM | Show all posts | Share
sepatmasin posted on 18-12-2013 10:07 PM
Apapun, berdasarkan komen di laman portal itu, ia sekaligus memberi isyarat bahawa desas-desus terse ...

Sukan ekstrem?
Sukan apa? Klu lumba kete..yg glamer tu Tg Djan
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2013 08:11 AM | Show all posts | Share
abil_tetra posted on 19-12-2013 08:04 AM
Sukan ekstrem?
Sukan apa? Klu lumba kete..yg glamer tu Tg Djan

aah kan. dia driff keta tu kan. ada kebetulan jgk ye. sbb linda pun agak ektrem bab moto kereta ni

tp naper buat tertutup
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2013 08:52 AM | Show all posts | Share
mixed posted on 19-12-2013 01:44 AM
Yg ni ke ?
Aku gogel jumpa ni kalo salah ampun

ngan mamat ni la aku nampak ari tu kat holiday plaza jb..
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2013 08:57 AM | Show all posts | Share
wow x lama lagi...ala ala ning dolton dan nurul depp la...LINDA JIBS gitu...korang mampoo?
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2013 09:00 AM | Show all posts | Share
seb_baik posted on 19-12-2013 08:11 AM
aah kan. dia driff keta tu kan. ada kebetulan jgk ye. sbb linda pun agak ektrem bab moto kereta ni ...

Huhu tp tg djan tu mcm mix chinesse ada la
Tp klu mix belanda sapelah tu...

Apapon tahniah la ...kunun LO baca
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2013 09:03 AM | Show all posts | Share
Congrats LO
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2013 09:09 AM | Show all posts | Share
untung la dpt linda onn...deejay aka toke nasik ayam...kalo dgn tg djan tu mmg sepadan...sama2 bujang...
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2013 09:36 AM | Show all posts | Share
abil_tetra posted on 19-12-2013 08:04 AM
Sukan ekstrem?
Sukan apa? Klu lumba kete..yg glamer tu Tg Djan

Tengku Djan ke? Biar benar.. tapi according to wiki:

Tengku Djan Ley bin Tengku Mahaleel is the head of Proton Motorsports and is also a Malaysian professional drift driver who has taken part in the D1 Grand Prix racing series and others.[1] He has won the 12 hour Merdeka Millennium Endurance race twice in 2005 and 2006.[1][2] Tengku Djan Ley is of the Kelantan royal lineage.[3]

Bapak dia ni dulu CEO Proton. Mak dia Chinese.
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2013 09:41 AM | Show all posts | Share
Kerabat johor memang ada yg berdarah mat saleh...tapi yg mana satu tu yg belum confirm...aku syak sorang ni...tapi tak sure...nanti aku risik2 lagi
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2013 09:42 AM | Show all posts | Share
Ungku Azhar Ungku Maznan nama bakal suami linda ni. Last edited by daisy71 on 19-12-2013 10:10 AM

Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2013 10:16 AM | Show all posts | Share
Ungku Azhar ya...

Dari royalark.net

Y.M. Ungku Muhammad Maznan bin Ungku Abdul Majid (s/o Tengku Safiah). m. Che Puan Salama binti Abdullah, ne Joke Zanbergen, a Dutch convert to Islam. He has issue, two sons:
•(a) Y.M. Ungku Azhar bin Ungku Maznan. b. in the Netherlands. Professional athlete, certified instructor and trainer in swimming, water safety, triathlon clinics, CPR and life saving, and outdoor sports. Swimming coach and teacher with JB Watersports. Mbr International Triathlon Union (ITU), Triathlon Assoc of Singapore, etc. m. (div.) Nur Jehan. No issue.

Kerabat diraja Johor, moyang dia H.H. Sri Paduka Dato Temenggong Sri Maharaja Tun Ibrahim.. kira sepupu sepapat atau pangkat bapak sedara dengan Sultan Johor yang sekarang ni la kot.

Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2013 10:21 AM | Show all posts | Share
daisy71 posted on 19-12-2013 09:42 AM
Ungku Azhar Ungku Maznan nama bakal suami linda ni.

ini ker mukanya....

http://www2.nestle.com.my/powerbar/team/eliteMale2007.html
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2013 10:22 AM | Show all posts | Share
ok la tu linda. tahniah
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2013 10:27 AM | Show all posts | Share
daisy71 posted on 19-12-2013 09:42 AM
Ungku Azhar Ungku Maznan nama bakal suami linda ni.

atlet triathlon ni


Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2013 10:28 AM | Show all posts | Share
SiMontel posted on 19-12-2013 10:21 AM
ini ker mukanya....

http://www2.nestle.com.my/powerbar/team/eliteMale2007.html

ye lah tu. atlete triathlon. sesuai lah dgn linda, sama2 aktif dgn outdoor activities


Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2013 10:33 AM | Show all posts | Share


mat saleh tu antara lelaki2 yg pernah kawan dengan dia. tapi hubungan tak menjadi/

susah sebenarnya jadi Linda Onn. Duit banyak, ada bisnes. nak cari lelaki yg sekufu bukan senang. silap2 pompuan yg menanggung lelaki
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2013 10:34 AM | Show all posts | Share
ensem! muda lak tu.. hekhek..  auuummm
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2013 10:38 AM | Show all posts | Share
tapibukanaku posted on 19-12-2013 10:28 AM
ye lah tu. atlete triathlon. sesuai lah dgn linda, sama2 aktif dgn outdoor activities

macam muda je mamat ni...anyway..alhamdullilah...dah sampai jdoh linda......
baguslah tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2013 10:40 AM | Show all posts | Share
News from MalaysianGazette:


Ungku Azhar bakal suami Linda Onn
in Kuala Lumpur 18 Dec 2013 (15 hours ago)

Linda OnnJejaka bertuah yang menjadi pilihan deejay radio popular, Linda Onn merupakan lelaki kacak berwajah kacukan yang dikenali sebagai Ungku Azhar.

Bagaimanapun MalaysiaGazette difahamkan, lelaki yang berjaya mencuri hati Linda, 36, bukanlah di kalangan kerabat Johor yang rapat namun sekadar mempunyai hubungan bau-bau bacang.

Ungku Azhar dikatakan memiliki perniagaan sendiri dan sedikit berumur daripada Linda.

Sebuah akhbar hari ini melaporkan Linda atau nama sebenarnya Rozlinda Onn dipercayai akan menamatkan zaman bujangnya pada 27 Disember ini dengan seorang lelaki berstatus kerabat diraja.

Deejay stesen radio Suria FM itu dikatakan akan mengadakan majlis bersejarah tersebut di kampung halamannya di sini secara sederhana dan hanya menjemput sahabat handai dan ahli keluarga terdekat, manakala majlis resepsinya pula akan diadakan di Kuala Lumpur.

Pasangan tersebut juga telah mendaftarkan perkahwinan mereka di pejabat agama di sini.--MalaysiaGazette



Read more: http://malaysiagazette.com/hibur ... a-onn#ixzz2nsufjnda
Follow us: @MalaysiaGazette on Twitter | MalaysiaGazette on Facebook
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2013 10:48 AM | Show all posts | Share

tahniah....
dah sampai jodohnya.....
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2013 10:51 AM | Show all posts | Share
ungku azhar tu kerabat johor ke?

sape ada profile dia?
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2013 10:54 AM | Show all posts | Share
asyik nak kawen je.. tapi nikah nye tak jugak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

1-9-2015 08:07 PM GMT+8 , Processed in 0.195220 second(s), 11 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list