Oleh : Fyruz Hanna Masakan tradisi turki berabad telah dipengaruhi oleh Timur Tengah dan Asia tengah. Makanan yang paling popular sebagai simbol Tuki adalah kebab. Di Turki, terdapau banyak jenis kebab yang berlainan bergantung kepada daerah.
[Kanafeh - Merupakan sajian yang berasaskan pasta 'kadaifskoy' dengan keju kambing] [Simit] [Gozleme] [Lahmacun] [Mutandzhana] [Udang dalam periuk] [Iskander Kebab] [Adana Kebab] [Kyufta] [Daging mentah ala Turki] [Tantun] [Menemen] [Burekas] [Ayran] [Baklava] [Lokma] [Tulumba] [Kopi Ala Turki] [Teh Turki] -CARI Infonet.
|
31
Bagus |
24
Marah |
22
Terkejut |
17
Sedih |
12
Lawak |
21
Bosan |
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
ADVERTISEMENT
Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet
23-4-2024 05:55 PM GMT+8 , Processed in 0.040308 second(s), 22 queries .
Powered by Discuz! X3.4
Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.