CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
CARI Malay Forums Main Gosip View content

Artis Malaysia yang mengandung atau bersalin banyak yang perasan popular

25-7-2013 04:46 PM|Author: cikokui|Views: 27241| Comments: 211

Summary: Hari ini aku tgk William Kate yang selamba menayangkan akan mereka yg baru berusia sehari dikhalayak ramai, rasa mcm malu pulak aku kalau compare dgn artis malaysia ni. kebanyakkannya semuanya perasa ...

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Hari ini aku tgk William & Kate yang selamba menayangkan akan mereka yg baru berusia sehari dikhalayak ramai, rasa mcm malu pulak aku kalau compare dgn artis malaysia ni. kebanyakkannya semuanya perasan mcm bagus sgt. nak umum bersalin nak kena PC, nak umum anak jantina apa kena PC, nak tunjuk gambar anak pon nak kena PC kat hotel. mengalahkan raja lagi. Malula wei dgn William dan Kate yg tak payah nak proper sgt. selamba je. 

salah satu kes terkini mcm kat bawah ni 

Betty Benafe Umum Jantina Anak Dalam Program TV


Betty dan suaminya bakal menimang cahaya mata pertama pada Disember depan.

PETALING JAYA: Pelakon dan penyanyi Betty Banafe akan mendedahkan jantina kandungannya yang sudah masuk minggu 18 dalam sebuah program televisyen yang akan diumumkan dalam masa terdekat ini.

Betty atau nama sebenarnya Betty Ibtisan Abu Bakar Banafe, 34, berkata, program yang turut disertai oleh pelakon Yasmin Hani itu akan memfokuskan kepada ibu yang pertama kali mengandung.

    "Buat masa ini saya ingin merahsiakan dahulu jantina bayi saya kerana akan membuat pengumuman itu menerusi program tentang ibu hamil yang akan disiarkan dalam masa terdekat ini. 


tgk ni selamba je.



101449PCN_RPrince10-624x524.jpg
101449PCN_RPrince15-624x444.jpg


View Comment Views: 27241   Comments: 211 Click To Reply

Share to:

Previous : SAZZY FALAK SOKONG ALVIN??

Next       : Ras Adiba Bakal Bernikah!

Comment

Latest Comments

Quote AdamBillionaire 25-7-2013 01:04 AM
dulu masa kita tgk betty benafe selalu stim juga.. rasa awek comel. tp bila dah matang ni. tgk betty rasa tak terangsang pun.. mungkin sebab adam makin hari makin baik..
Quote chooper 25-7-2013 01:06 AM
betul... x nak bg anak diorg kene selsema kot..
Quote peachRose 25-7-2013 01:07 AM
aku nak gelak bila terbaca satu komen kat instagram tegur Kate kenapa tak pakai tutup2 ala2 wanita kat mesia pakai sweater stokin param bagai lepas beranak...
Quote imalzi 25-7-2013 01:09 AM
mak aiii popular kak cik puan betty tu.. ala2 glamer gitu.. heran betul iols dgn retis malaysia.. sorok pic anak la, sorok mngandung la.. plzz laa
Quote imalzi 25-7-2013 01:14 AM
peachRose posted on 25-7-2013 01:07 AM
aku nak gelak bila terbaca satu komen kat instagram tegur Kate kenapa tak pakai tutup2 ala2 wanita k ...

betul ka nok.. kasi tempek sini.. hahaha org melayu kita pun xpantang bertempek bagai. lepas semnggu dua beranak siap pakai skirt pendek bw anak check up.
Quote ~boolean 25-7-2013 01:15 AM
jangankan artis, orang biasa pun ramai ja yang perasan popular...
setiap minggu nak update gambar perut kat facebook, instagram bagai...
macamlah orang kisah sangat perut ko tu dah memboyot..ko ingat ko tu duchess of cambridge..?? puiii!
Quote peachRose 25-7-2013 01:19 AM
imalzi posted on 25-7-2013 01:14 AM
betul ka nok.. kasi tempek sini.. hahaha org melayu kita pun xpantang bertempek bagai. lepas semng ...

ala...siang tadi baca kat fb print screen dari insta marion couture dari sapa2 ntah..mls kot nak korek balik...
satu lagi yg komen perut kate buncit.....nampak sgt tak penah beranak...dia ingat baby kuar perut terus flat kempis ala2 buat sit up 400x mcm Cik Ta ke..hadoiii org mesia...ignorance betul...
btw..respect Kate ni..tak malu nak tunjuk perut buncit dia...kalau retis mesia...harammmmmmmmmmmmm...
Quote juliez 25-7-2013 01:22 AM


Dkt mom forum di uk byk yg puji kate sbb not trying to hide her baby bump..
Quote imalzi 25-7-2013 01:27 AM
peachRose posted on 25-7-2013 01:19 AM
ala...siang tadi baca kat fb print screen dari insta marion couture dari sapa2 ntah..mls kot nak k ...

artis malaysia pakai korset PB nk badan cantik ala2 haizi tu.
br bersalin kut pada2 la nk kempis bagai. mak ni pun 5bln jg la nk kempis kn segala bagai. barut dr atas smpai paha.


Quote cikokui 25-7-2013 01:27 AM
takde rasa belagak pon. down to earth je.
ni lepas beranak, kena tunggu anak 3 bulan dulu. lepas tu nak buat PC pulak nak tunjuk anak. tak silap aku si NING tu. adohai. mcm bagus sgt la. malu la ngan W&K ni.
Quote mrsrezza 25-7-2013 01:28 AM
peachRose posted on 25-7-2013 01:07 AM
aku nak gelak bila terbaca satu komen kat instagram tegur Kate kenapa tak pakai tutup2 ala2 wanita k ...

sapekah yg bg koemn bimbo itu?....
Quote amieab 25-7-2013 01:28 AM
Aku rasa, kalau buleh upah orang bakar meriam sempena kelahiran anak dia, mau rasanya retis2 cap ayam kat malaysia ni buat....punyalah nak setaraf cam Will & Kate..masalahnya Will & Kate punnn tak kisah sgt nak ikut protokol, retis Malaysia lak yang lebih...meluat lak aku dengar nak umum jantina anak pun nak tunggu kuar tv...dah la tahap sendu sedan, ada hati nak bersiaran langsung bagai..macamla seluruh rakyat Malaysia ni tak buat keje lain dek nak nunggu dia nyer pengumuman.....hakkk tuiihhh!
Quote peachRose 25-7-2013 01:31 AM
mrsrezza posted on 25-7-2013 01:28 AM
sapekah yg bg koemn bimbo itu?....

ntah la noks....iols baca printscreen ig marion..ada org tepek kat fb iols terbaca...
dia ingat berpantang cara melayu tu dipraktis satu dunia kot..hadoii...
Quote cikokui 25-7-2013 01:32 AM
amieab posted on 25-7-2013 01:28 AM
Aku rasa, kalau buleh upah orang bakar meriam sempena kelahiran anak dia, mau rasanya retis2 cap aya ...

mcm anak dia tu pewaris tahta pulak hahaha. poyo sgt la woiiii... malu la ngan anak raja yg takde protokol tu. tayang anak pon depan spital je sementara nak balik umah. tak payah nak buat PC kat hotel hahahahaha'

retis mesia mmg poyo perasan popular

Quote imalzi 25-7-2013 01:34 AM
cikokui posted on 25-7-2013 01:27 AM
takde rasa belagak pon. down to earth je.
ni lepas beranak, kena tunggu anak 3 bulan dulu. lepas tu ...

aa si ning la tu.. agaknya dia takut org culik anak dia la kut.. xsabar la pulak nk tggu ct mngandung.. mcmmn la gayanye
Quote an2toncit 25-7-2013 01:35 AM
nama pon common name je george alexander louis ....takde la nak letak rayyan , aisy bagai
Quote mrsrezza 25-7-2013 01:35 AM
peachRose posted on 25-7-2013 01:31 AM
ntah la noks....iols baca printscreen ig marion..ada org tepek kat fb iols terbaca...
dia ingat b ...

org melayu pun x semua yg berpantang pakai stokin..haha...
Quote goodfriday 25-7-2013 01:37 AM
mrsrezza posted on 25-7-2013 01:35 AM
org melayu pun x semua yg berpantang pakai stokin..haha...

memandaii jee ko ni der....

Quote RatuDunia94 25-7-2013 01:38 AM
peachRose posted on 25-7-2013 01:19 AM
ala...siang tadi baca kat fb print screen dari insta marion couture dari sapa2 ntah..mls kot nak k ...

knp dia x tanya bila dorang nak buat majlis akikah & potong jambol?

All Comments(211)

For more features and services, register now to become a member of CARI!

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 2-10-2014 02:16 AM , Processed in 0.216789 second(s), 20 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top