CARI Infonet

Title: Komen anda tentang tudung fareeda/tudung bertingkat2 [Print this page]

Author: rumah_putih    Time: 31-10-2013 04:28 PM
Title: Komen anda tentang tudung fareeda/tudung bertingkat2
Salam,

Nak tanya warga lelaki cari, perempuan jawab pon tak apa
Apa pandangan anda tentang tudung fareeda/tudung bertingkat2 yang kian popular sekarang ini?

Adakah anda suka lihat isteri/gf/kawan/mak/adik kakak menggayakannya..

Ataupon sebenarnya korang tak berapa gemar tudung sebegini?

Sebab ada terbaca di satu blog katanya tudung fareeda begini disamakan dengan clown (badut)..betulkah?

apakah pendapat bernas anda?




Author: rumah_putih    Time: 31-10-2013 04:42 PM
Masih menanti2 jawapan anda
Author: AdamBillionaire    Time: 31-10-2013 04:44 PM
org perempuan makin lama suka benda pelik2. tak mustahil nnti ada tudung ketam, sotong, lemang, ketupat...
Author: beldandy    Time: 31-10-2013 04:53 PM
ada org pakai look nice ada pulak yg pakai look very hazabedah
tap nak suh me pakai mmg jgn harap le...sanggup aku pakai towel kuar umah tutup kepala.
Author: cammie1711    Time: 31-10-2013 04:57 PM
Sebagai perempuan, aku memang tak suka ngan tudung perida ni
mahal tak mampu nk beli, singkat x boleh nk cover aset, colourful sgt mcm badut je
aku lagi prefer shawl yg lebar so boleh menutup segala benjolan kt badan ni


Author: jaja4    Time: 31-10-2013 05:10 PM
Aku mmg x suke tudung paredah ni, singkat, pastu kaler die mak aih!! da mcm trafic light. x phm apesal harge die mahal sngt..



Author: lyza2474    Time: 31-10-2013 05:26 PM
tak suke dgn tudung fareeda ni.. saya suke tudung bawal...
Author: menjad    Time: 31-10-2013 05:36 PM
aku mmg xpenah beli tudung mahal pun... bawah 50 hinggit bleh lar... kalau dah beratus sori ler... dan tudung bertingkek2 tue xsesuai ngan imej aku!
Author: alyzfatiha_7953    Time: 31-10-2013 05:59 PM
X bekenan tudung paridah nie..mhl 1 hal..x sesuai dgn muka..awning dh mcm bumbung rumah jerrr :Q Last edited by alyzfatiha_7953 on 31-10-2013 06:00 PM


Author: otai_g    Time: 31-10-2013 06:15 PM
perempuan jgn mudah tertipu.

model tudung farida pakai tudung farida nmpk nice jerk.

tp bila sendiri pakai hazabedah

kesimpulan, kalo da cantik pakai apa pun ttp cantik kan..
Author: miss_pooh    Time: 31-10-2013 06:18 PM
penah beli tudung ala2 paredah ni..hajra kot..hasilnye prefer hajra dari paredah..hajra kain sedap n besar sikit dari paredah..err tapi agak mahal jugak..da khatam da beli tudung2 mahal ni..

paredah wrna meriah sangat..nak blocking kale sangat ikot trend skrg..haa kann sampai kena 'block' ngan customer..
Author: nuryakmal    Time: 31-10-2013 07:58 PM
Semak
Author: cagOO    Time: 31-10-2013 08:23 PM
tak suke.. mahal, singkat n kaler ceria semacam.. da serupa eskrim mat kool je..
Author: missus_meow    Time: 31-10-2013 08:37 PM
xminat. mcm kueh lapis style mangkok tingkat. sekian.
Author: nurbaya    Time: 1-11-2013 01:05 AM
Banyak-banyak jenis tudung aku paling tak suka tudung yang sarat beropol-ropol dan batu manik segala jemeki bertaburan atas tudung. Semak dan too much. Tak pernah dengar org kata less is more ke?
Author: nuryakmal    Time: 1-11-2013 09:10 AM
Tudung den botingkek tingkek. Tudung den botingkek tingkek. Dari jolobu sampa bongekkk
Author: beldandy    Time: 1-11-2013 10:00 AM
nuryakmal posted on 1-11-2013 09:10 AM
Tudung den botingkek tingkek. Tudung den botingkek tingkek. Dari jolobu sampa bongekkk

i laikeeeeeee

Author: nuryakmal    Time: 1-11-2013 10:07 AM
nurbaya posted on 1-11-2013 01:05 AM
Banyak-banyak jenis tudung aku paling tak suka tudung yang sarat beropol-ropol dan batu manik segala ...

Nak dengar macam mana. Telinga sumbat. Ruffles overdose

Author: nurbaya    Time: 1-11-2013 11:02 AM
nuryakmal posted on 1-11-2013 10:07 AM
Nak dengar macam mana. Telinga sumbat. Ruffles overdose

Hahahaha setuju 100%. Tengok sekali mcm langsir bergerak. Tgk dua kali..eh tak mampu lah nak tgk dua kali sakit mata.

Itu belum campur yg budak2 hijabista pakai shawl lepas tu tetiba gantung anting2 berjurai dekat tudung. Takpun letak clip riben la bunga la dah mcm peghak je.

Geng pakai baju kurung ketat dgn lycra pun sama gak..badan tu kalau lawa takpela nak pakai ketat. Ini dah mcm nangka..lepas tu segala muffin semua ada kat pinggang dgn perut. Kau nak muffin apa? Blueberry muffin? Banana choc chip muffin? Semua lengkap kiri kanan depan belakang.

Berfesyen beria-ia tapi result org tgk ntah hape-hape..simple je udah..ini buat sakit mata je..pastu dpt pahala free org mengumpat ngko.
Author: ikaizraa    Time: 1-11-2013 12:14 PM
i lbh suka pakai shawl yg biase tu. lg1 corak yg minimum. xde nk meriah mcm keter berhias sgt.. hehe
Author: mak_wa95    Time: 1-11-2013 05:46 PM
tudung bawal je...geng2 tudung bertingkat ni kata orang pakai tudung bawal ni geng orang tua...
Author: miss_jb    Time: 1-11-2013 06:35 PM
perghh aku igt aku ngn suami aku je xsuke tgk tdg tingkat2 ni haha rupenye aku ramai geng!!woohooo!!
kakak aku suke bebeno tdg tingkat2 ni siap ade geng kat skola die(die cekgu cekgi)aku ngn laki aku pakat kutuk jek tdg die haha tp die pakai kiut lak aku tgk yelah org comel pakai ape pun comel...tp aku tetap xminat tdg tingkat2 ni...mcm aiskrim calong mtk scoop lebeh kat mamak yg jual tepi pantai kekekke
Author: turboturtle    Time: 2-11-2013 01:05 AM
Ia nya menakutkan, mengerikan, melucukan, menggelikan





Author: retnoel    Time: 2-11-2013 04:21 PM
kalu org dh cantik pakai..cantikla..sekian..
Author: gurlfriday    Time: 2-11-2013 10:44 PM
bg free pn aku tak nk...prefer shawl n halfmoon lg.....
Author: annehuda    Time: 4-11-2013 04:19 PM
sbb ni jawapannye


Author: lipstickz    Time: 4-11-2013 04:25 PM
tudung mhl tp singkat x menunjukkan tujuan pemakaian tudung yg sebenar.

tudung bawal nmpk kedesaan/kekampungan? - comel je iols tgk org yg pkai tudung bawal ni


kalau tudung tu boleh tutup ape yg patut di tutup, itu da cukup bagus

x perlu jd hamba fesyen, bkn semua design sesuai dgn muka kita pun
Author: siputsedut    Time: 5-11-2013 10:10 AM
retnoel posted on 2-11-2013 04:21 PM
kalu org dh cantik pakai..cantikla..sekian..

setuju..tudung fareeda ni sesuai utk org yang petite dan kulit cerah..sbb saiz kecik dan warna bold..yang nampak cam hazab tu bila si pemakai tu tak sesuai dengan tudung cenggini..baidewei..sedara mara i ramai pakai tudung ni...ada yang dah umur 40an...tp mostly yang pakai umur 20an..tp cantik aje diorang pakai..sbb masing2 badan petite ..kecik kurus dan kulit cerah..even makcik 40an tu pakai pon nampak cantik sbb body masih berlekuk youuu...
Author: retnoel    Time: 5-11-2013 12:42 PM
siputsedut posted on 5-11-2013 10:10 AM
setuju..tudung fareeda ni sesuai utk org yang petite dan kulit cerah..sbb saiz kecik dan warna bol ...

Yg nk pakai tudung paridah nmpknya kena match the template..stndrd mawar kecik molek kekdahnya..kalu match br tserlah anggun wpun btingket2..yg x brp nk match xpalh..buleh je beli uolss..duit dorang..
Author: siputsedut    Time: 5-11-2013 12:49 PM
retnoel posted on 5-11-2013 12:42 PM
Yg nk pakai tudung paridah nmpknya kena match the template..stndrd mawar kecik molek kekdahnya..ka ...

kan..pakai at your own risk...
Author: retnoel    Time: 5-11-2013 05:42 PM
siputsedut posted on 5-11-2013 12:49 PM
kan..pakai at your own risk...

Ahaa..ala2 parking at ur own risk uols..skng ni glombng paridah..rezeki depa..tp iols ttp pakai bawal sajok.
Author: ecomoda012    Time: 5-11-2013 09:39 PM
tak berkenan..mcm badut...tudung bawal dah cukup sweet
Author: milosusu    Time: 6-11-2013 10:39 AM
x bekenan sebab singkat n mahal giler....tudung bwl den bawah rm30 hinggit jer
Author: intan_smsb    Time: 6-11-2013 11:17 AM
AdamBillionaire posted on 31-10-2013 04:44 PM
org perempuan makin lama suka benda pelik2. tak mustahil nnti ada tudung ketam, sotong, lemang ...

betul2,,

yg ni pun pelik gak..




Author: intan_smsb    Time: 6-11-2013 11:18 AM
milosusu posted on 6-11-2013 10:39 AM
x bekenan sebab singkat n mahal giler....tudung bwl den bawah rm30 hinggit jer

sama la kitew pn pki tdg bawal je

Author: intan_smsb    Time: 6-11-2013 11:20 AM
mak_wa95 posted on 1-11-2013 05:46 PM
tudung bawal je...geng2 tudung bertingkat ni kata orang pakai tudung bawal ni geng orang tua...

haha... betul2.. pasal tu aku x hingin nk pakai da..

tudung bawal nampak muda skt khen




Author: milosusu    Time: 6-11-2013 12:43 PM
intan_smsb posted on 6-11-2013 11:20 AM
haha... betul2.. pasal tu aku x hingin nk pakai da..

tudung bawal nampak muda skt khen

betul2...tudung bawal nmpk muda skit...org pun igt blaja lagi...

Author: intan_smsb    Time: 6-11-2013 12:49 PM
milosusu posted on 6-11-2013 12:43 PM
betul2...tudung bawal nmpk muda skit...org pun igt blaja lagi...

tu ler pasal khen... memang la leceh nk kene gosok..

tp kite gosok 1 ari bebanyak.. bila nk pakai sambar je.. tdg sarung memang mudah di pakai..

tp nampak cam macet2 jew nanti.. x suke taw

Author: nhao    Time: 6-11-2013 05:16 PM
menjad posted on 31-10-2013 05:36 PM
aku mmg xpenah beli tudung mahal pun... bawah 50 hinggit bleh lar... kalau dah beratus sori ler... d ...

ok la gak ko tudung bawah 50 henggit, aku ni palin mahal shawl aku 15 henggit je

Author: Syumaimah    Time: 6-11-2013 05:26 PM
Tak minat... Dah nampak dada pastu macam insang ikan pun ada....
Author: mak_wa95    Time: 6-11-2013 08:20 PM
intan_smsb posted on 6-11-2013 11:20 AM
haha... betul2.. pasal tu aku x hingin nk pakai da..

tudung bawal nampak muda skt khen

sekarang ni pakai yang kanggaro tu...waah sangat murah.....pakai pun senang...sebab ringan

Author: mrshisham    Time: 7-11-2013 09:25 AM
penah try...tp ntah..
cam xkne ngn gaye je...
almaklumle saye ni org kampung je...

nape sggp jual tudung mcm tu ek...dhla xtutup dada...mahal plak tuh...??
lebih prefer shawl sbb panjang & lebar...

sekian
Author: rolypoly    Time: 7-11-2013 09:48 AM
tudung paling hazab
Author: intan_smsb    Time: 7-11-2013 10:12 AM
mak_wa95 posted on 6-11-2013 08:20 PM
sekarang ni pakai yang kanggaro tu...waah sangat murah.....pakai pun senang...sebab ringan

tp yg tu nipis skt khen,, kene pandai cr..

kite pki adijuma..

Author: miss_jb    Time: 7-11-2013 10:30 AM
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamai ... 16_1003800390_n.jpg

baru jumpa ni kat fesbuk...ape hal tah perida ni
Author: kalam78    Time: 7-11-2013 03:08 PM
beldandy posted on 31-10-2013 04:53 PM
ada org pakai look nice ada pulak yg pakai look very hazabedah
tap nak suh me pakai mmg jgn harap l ...

hahahaha  ko mmg  ... aku  ingt  tada  geng   nk  mgumpat  pasai   tudung  prida nie  ..

aku  pon pkai  bawal  jer ... huhuhuhu .


Author: BlueRose99    Time: 7-11-2013 04:00 PM
nuryakmal posted on 1-11-2013 09:10 AM
Tudung den botingkek tingkek. Tudung den botingkek tingkek. Dari jolobu sampa bongekkk

Tudung Hakak pn botingkek-tingkek.. tp bkn tudung Paridah. Tk mampooooo nk pakai Paridah. Mahei!

Author: beldandy    Time: 7-11-2013 04:16 PM
kalam78 posted on 7-11-2013 03:08 PM
hahahaha  ko mmg  ... aku  ingt  tada  geng   nk  mgumpat  pasai   tudung  prida nie  ..

aku  p ...

entah ler aku ni mmg jenis simple aje org nya...
paling hebat tudung aku kan...yg tudung instant ada ruffle kat ujung...itu pun satu tone saje...
aku masih pakai bawal n tudung instant...sume tudung awning keras aku gi tukar jd awning lembut...
mmg kadang2 aku rasa sgt tak cantik penampilan aku...tp tak kesahla...aku selesa
hb pun tak kisah (dia x penah perasan apa yg iols pakai pun...)

Author: kalam78    Time: 7-11-2013 04:30 PM
beldandy posted on 7-11-2013 04:16 PM
entah ler aku ni mmg jenis simple aje org nya...
paling hebat tudung aku kan...yg tudung instant  ...

sama   laa .. simple  tp  kemas ...  ..

tp aku  lbh  suka laa pkai  bwal /gelama  ke

kg pon  kg  ader  aku  kesah .. jnji  labuh .. tutup apa yg  ptut.




Author: beldandy    Time: 7-11-2013 04:37 PM
kalam78 posted on 7-11-2013 04:30 PM
sama   laa .. simple  tp  kemas ...  ..

tp aku  lbh  suka laa pkai  bwal /gelama  ke

and janji look nice

Author: azalia72    Time: 7-11-2013 04:39 PM
sekali pandang cantik...dua kali pandang nampak cam kepala singa pun ado
nampak kombang je dari jauh.... hihihihi

tak in okeh kalau tak pakai tudung bertingkek2 nih..

for me tudung awning rm15 plain color size L pun can do


Author: kalam78    Time: 7-11-2013 04:39 PM
beldandy posted on 7-11-2013 04:37 PM
and janji look nice

taw tk pa weh.......hihihihi


Author: alepmama    Time: 7-11-2013 04:51 PM
macam langsir dapur mak aku
Author: naimareim    Time: 7-11-2013 09:42 PM
haku ok je..tak kisah pun sbb duit pembeli bukan duit aku..hahaha
Author: kalam78    Time: 8-11-2013 09:33 AM
alepmama posted on 7-11-2013 04:51 PM
macam langsir dapur mak aku

hehehehe  skli langsir  daaa ....  tgk  cntik  ..wehhh

Author: alepmama    Time: 8-11-2013 09:36 AM
kalam78 posted on 8-11-2013 09:33 AM
hehehehe  skli langsir  daaa ....  tgk  cntik  ..wehhh

kalau org kurus
boobs nya tecik
ok je
kalau org gumuk or boobs nya beSARR
ermmmm

Author: kalam78    Time: 8-11-2013 09:39 AM
alepmama posted on 8-11-2013 09:36 AM
kalau org kurus
boobs nya tecik
ok je

yup  taw  tk pa ..  hat  kecik  comei  laa   jgk

klu  besaq  ermmmm  .. segan pon ade  kan



Author: BlueRose99    Time: 8-11-2013 10:35 AM


Fashion tudung sekarang smua botingkek-tingkek...

Author: kegimaru    Time: 8-11-2013 06:50 PM
aku macam pnah perasan..tudung mcm vagina..tgk lam majalah
Author: shiraloveyou    Time: 8-11-2013 09:30 PM
tudung fareeda ni tgk org yg pkai...macik aku pkai tudung fareeda kaler candy nmpak cantik jek..maybe sbb muka dia ala2 korea cina gituh..haha...aku mmg x la..muka boolat,pkai bawal jek la...pkai shawl rimas leher aku
Author: pelicano    Time: 11-11-2013 01:03 PM
Ni soalan utk orang lelaki, tapi ramai naa wanita yg menjawab...
Author: kalam78    Time: 11-11-2013 02:32 PM
pelicano posted on 11-11-2013 01:03 PM
Ni soalan utk orang lelaki, tapi ramai naa wanita yg menjawab...

jwp  on be half   hehehe


Author: meow_tompok    Time: 11-11-2013 09:05 PM
pakai shawl lagik cantik
tapi bawal nie kan ada kes, sbb jarang
lagik pulak dulu takde inner tudung, pakai serkup pun nampak leher.
Author: BurningTimes    Time: 11-11-2013 09:29 PM
Jujurin entah kenapa makcik2 felda pprt hadap sangat dengan tudung fareeda dan bertingkat2 mengalahkan tangga Batu Caves ini. Supaya nampak lebih syumul? Supaya nampak otak geliga? Lagi tinggi tudungnya lagi tinggi ilmunya? Nak kata rambut panjang ujung2 rambut sejengkal jah, Tudung biasa lagi lawa lah kak, tak yah nak bajet sangat lah.
Author: BurningTimes    Time: 11-11-2013 09:39 PM
Tapi sebagai ummah molia haruslah bersangka baik lah kot, mana tahu otak akak2 sendu tudung fareeda suka baca blog pelbagai ini sebegini.

Anatomy Tudung Unta




Author: unhas    Time: 12-11-2013 04:41 PM
selekeh je tudung fareeda ni bertingkat2 macam renda2 bahagian tepi meja makan je.
Author: krukx    Time: 16-11-2013 09:23 PM
kalau pompuan cantik, pakai kain langsir pun tetap nampak cantik. pada aku, kalau pompuan tu ada wajah yg cantik, baru sesuai pakai tudung paridah
Author: fazamania    Time: 17-11-2013 11:02 AM
Walaupun orang perempuan pakai tudung yang bertingkat2 dan mcm fesyen entah kenapa aku masih lagi berahi tengok keempukkan buah dada mereka.

Bukankah tudung itu sendiri bertujuan untuk menutup kawasan buah dada daripada di bogel rakus oleh mata lelaki seperti aku ?
Author: FadzilahMamat.    Time: 17-11-2013 11:37 AM
Saya tak minat tudung ni.

Tapi saya kagum dengan pemilik Fareeda sebab boleh jadikan tudung ni satu fenomena.
Author: ch3ngkoy    Time: 18-11-2013 05:59 PM
ini bukan tudung..tapi skarf... colour macam windows 8..
Author: insulin    Time: 19-11-2013 10:55 AM
Kalo nak menutup aurat, jangan la beli tudung ni. Singkat sangat. Sakit mata je tengok.
Author: BlueRose99    Time: 20-11-2013 02:47 PM
insulin posted on 19-11-2013 10:55 AM
Kalo nak menutup aurat, jangan la beli tudung ni. Singkat sangat. Sakit mata je tengok.

Klu yg jenama 'PARIDAH' tu maybe cuma ada satu saiz je kot... tp klu yg jenama 'X' ada saiz S, M, L... n Hakak biasanya pakai saiz M.

Author: tipuware    Time: 21-11-2013 09:54 AM
laki aku memang tak berkenan akalu aku pakai tudung fareeda. daripada awal dia perasan jenama ni, dia dah warning awal2 jangan pakai pasal tak labuh dan harga tak masuk akal.
Author: kekblacan    Time: 22-11-2013 09:57 AM
BlueRose99 posted on 8-11-2013 10:35 AM
Fashion tudung sekarang smua botingkek-tingkek...

macam baju badut

Author: BlueRose99    Time: 25-11-2013 12:29 PM
kekblacan posted on 22-11-2013 09:57 AM
macam baju badut

Ko ader?!

Author: sok_suci    Time: 26-11-2013 02:00 AM
Ropol2 renda mcm sarung bantal
Author: larikesurga    Time: 27-11-2013 10:09 AM
aku panggil langsir je...hahahaha
Author: beriani    Time: 2-12-2013 10:26 AM
tak minat la.. mahal lak tu... suka syiria, shawl n bawal je..
Author: BlueRose99    Time: 2-12-2013 04:56 PM
Hanya mereka yg terlebih duit je yg mampooo memilikinya!
Author: tssy    Time: 2-12-2013 08:47 PM
too expensive for me
Author: joey_mcintrye    Time: 5-12-2013 09:07 AM
Cantik lagi Tudung Aidijuma... kain lembut, corak menarik
Author: cagOO    Time: 5-12-2013 09:44 AM
Tp tudung yg mawar pakai mase bertunang tu cantik jugak.. Xdelah beropol kaleful sgt..soft kaler..
Author: QziraH    Time: 18-12-2013 12:48 AM
miss_jb posted on 1-11-2013 06:35 PM
perghh aku igt aku ngn suami aku je xsuke tgk tdg tingkat2 ni haha rupenye aku ramai geng!!woohooo!! ...

Kahkahkah guling2 bc ayat ni...
Memang kebnykn ckgu2 suka dengki mendengki takot d kata x up to date..la konnya.haha
Author: AMARIA    Time: 18-12-2013 03:04 AM
sakit mata tengok pempuan yang pakai tudung pareeda nih..tudung bawal lagi okeh..tudung pareeda@bukit.. 28619_400561889582_723734582_4008822_6067470_n (1).jpg

Author: BlueRose99    Time: 18-12-2013 09:47 AM
Pakai halfmoon chiffon ni je! Murah.. RM10.00 sehelai..

Author: keladi_merah    Time: 19-12-2013 01:34 AM
tersalah vote..tervote suka plak padahal tak suka pun.. macam kelakar..tapi kalau kaler dia kena, ok je..contoh hijau cair ngan hijau lembut..

kalau layer atas kaler pink then bawah kaler biru memang badut ler..haha
Author: alyzfatiha_7953    Time: 19-12-2013 10:33 PM
Tudung paredah nie mhl btul..tak sanggup nak perabihkan rm..tapi ada kawan I suka betul dengan tudung paredah..sehelai tudungpun dah beratus-ratus ringgit..:Q
Author: kakunara    Time: 21-12-2013 06:08 PM
cagOO posted on 5-12-2013 09:44 AM
Tp tudung yg mawar pakai mase bertunang tu cantik jugak.. Xdelah beropol kaleful sgt..soft kaler..

kalau awk pakai pon mesti cntik jgk kn....hehe
Author: cagOO    Time: 21-12-2013 09:20 PM
kakunara posted on 21-12-2013 06:08 PM
kalau awk pakai pon mesti cntik jgk kn....hehe

Yg pasti tudung tu yg cantek... Huu
Author: kakunara    Time: 21-12-2013 09:24 PM
cagOO posted on 21-12-2013 09:20 PM
Yg pasti tudung tu yg cantek... Huu

tudung cntik yg membuatkn si pemakai juga kelihatan cntik....
Author: nana5788    Time: 28-12-2013 02:36 PM
me pakai tdg bawal je... x mampu nk pakai tdg paridah yg mahal x masuk akal :lol
Author: damian_lee    Time: 1-1-2014 01:54 PM
xsuke .......... mcm kain perca yg dtepek2 ........
Author: HannahMontana    Time: 12-1-2014 08:14 PM
BlueRose99 posted on 8-11-2013 10:35 AM
Fashion tudung sekarang smua botingkek-tingkek...

tangan nampak ,aurat tu x reti nak tutup ke.

part tuudng mcm clown tu hak amsing2 lah ,janji tutup aurat.

Pakailah guni sekalipun ,tetap hak masing2.

Author: BlueRose99    Time: 15-1-2014 04:00 PM
HannahMontana posted on 12-1-2014 08:14 PM
tangan nampak ,aurat tu x reti nak tutup ke.

part tuudng mcm clown tu hak amsing2 lah ,janji tu ...

Terima kasih di atas nasihat yg sangat berhemah itu!

Author: myridz    Time: 16-1-2014 11:01 AM
aku suka pompuan pakai tudung bawal jer..... tak semak sangat..... lg satu tudung ni mahal hehehee...
Author: annehuda    Time: 16-1-2014 11:40 AM
hari tu aku balik kampung. tumpang tido la rumah makcik aku ni... makcik aku ni mmg seumur hidup duduk kampung dikelilingi pokok kelapa jah... tp la ni anak2 dh besar dh keje, dh dpt cucu sorg pun.. so makcik aku ni pakai tudung masa die bukak tudung so aku ni saje2 jelah belek tudung die. la makcik aku ni pakai tudung ariani ke???? aku ingatkn tudung makcik aku tu jenis yg murah2 beli kt pasar jek..

so kesimpulannye ko pakai la tudung harga RM10 ke RM100 ke takde bezanye. mcm aku kalau aku tak terbelek tudung tu mesti tak perasan tu tudung ariani. takde beza pun ngan tudung biasa.  takde org puji pun makcik aku tu nampak anggun ngan tudung ariani. ttp nmpk mcm makcik kg2 gitu
Author: HannahMontana    Time: 16-1-2014 04:15 PM
BlueRose99 posted on 15-1-2014 04:00 PM
Terima kasih di atas nasihat yg sangat berhemah itu!

sama-samalah berubah ye





Author: kokonutkandy    Time: 18-1-2014 06:33 AM
bagi aku tudung fareeda ni tudung paling buruk pernah aku tengok.
tang mana lawa tah.
dah rupa alas meja tahun 80an.

dengan singkat. dengan colourful. dengan corak macam yennadey.
pastu kalau kau perasan if orang pakai tudung tu kepala nampak besar macam alien.
contoh si bini fizo tu la.
Author: Czaziq    Time: 30-1-2014 05:29 PM
cammie1711 posted on 31-10-2013 04:57 PM
Sebagai perempuan, aku memang tak suka ngan tudung perida ni
mahal tak mampu nk beli, singkat x bol ...

aku pon sama.
Author: Czaziq    Time: 30-1-2014 05:30 PM
AMARIA posted on 18-12-2013 03:04 AM
sakit mata tengok pempuan yang pakai tudung pareeda nih..tudung bawal lagi okeh..tudung pareeda@buki ...

hazab sgt tudung ni..




Welcome to CARI Infonet (https://mforum2.cari.com.my/) Powered by Discuz! X3.3