|
[Merged] VICTORIA SECRETS Body Splash & Perfume
[Copy link]
|
|
sheols, cp kene orda, maila join orda..
nazadiyah Post at 7-3-2012 17:00
nti me roger my fren...nti inform uols |
|
|
|
|
|
|
|
nti me roger my fren...nti inform uols
wan_fizah Post at 7-3-2012 17:29
ok, pape pm iols k.. |
|
|
|
|
|
|
|
Reply 1040# nazadiyah
uih..menarikss!saya pon kat rawang jugak!nanti saya sevey2 nak yg mana satu idaman kalbu ok! |
|
|
|
|
|
|
|
Reply nazadiyah
uih..menarikss!saya pon kat rawang jugak!nanti saya sevey2 nak yg mana sa ...
chebot81 Post at 7-3-2012 18:01
amboi tetiba ja ramai org rawang gituuu....silalah, nanti pm k. |
|
|
|
|
|
|
|
Iols ade tersilap beli vs, i offer best price without shipping, sape cepat dia dpt. Do visit my blog. |
|
|
|
|
|
|
|
naza...body mist coconut passion ader ready stock tak??? hari tu member pesan bli kt klia tp tk ...
wan_fizah Post at 7-3-2012 16:56
bln 1 hari tu tgk kt klia mmg x der.. tny SA, dia bgtau dh x der stock sbb dh discont.
x tau la yer ke idak... |
|
|
|
|
|
|
|
Post Last Edit by nazadiyah at 18-3-2012 13:15
bln 1 hari tu tgk kt klia mmg x der.. tny SA, dia bgtau dh x der stock sbb dh discont.
x tau ...
wra Post at 16-3-2012 18:01
yeke? i nyer order coconut passion ade je. my fren dah pos...maybe kat klia dah sold out. |
|
|
|
|
|
|
|
hot selling item for fantasies are: forever blushing, aqua kiss, and true escape |
|
|
|
|
|
|
|
Post Last Edit by nazadiyah at 24-3-2012 22:23
fantasies edition dah keluarkan edt semula.....yeayyyyyyy.. buat masa ne yang ade sheer love, secret craving dan love spell
|
|
|
|
|
|
|
|
kat Indonesia ada VS x??
zu_nia Post at 25-3-2012 12:06
ada, tapi kene cariin,, jika mahu aku orderkan bisa aja...direct dari us ke alamatmu..wajibnya ambil 6. jimat terus dong! |
|
|
|
|
|
|
|
EDT available for item below!!!
1) Love Spell -- Cherry Blossom & Peach
2) Pure Seduction -- Red Plum & Freesia
3) Amber Romance -- Amber & Creme Anglaise
4) Secret Charm -- Honeysuckle & Jasmine
5) Coconut Passion -- Vanilla & Coconut
6) Sheer Love-- White Cotton & Pink Lily
7) Be Seduced-- Raspberry Creme & Sultry Musk
8) Secret Craving – Black Currant & Vanilla Absolate |
|
|
|
|
|
|
|
Beauty rush body doub;e mist pun adee... |
|
|
|
|
|
|
|
awk,ade edt ye..edt ni kalau campur dgn barang lain beli 6 tu still dpt rm40 lg x satu barang? |
|
|
|
|
|
|
|
YE dear dpt rm40 satu barang janji secret fantasies item.Untuk 6 atau lebih item zaza kas ...
nazadiyah Post at 27-3-2012 12:18
ooo bagus gak tu..sbb cousin dia nk kawen,misz suggest dia beli campur2 vs ni utk buat hantaran..kalau zaza leh bg kotak cantik kira mmg bagus sgtla tu..nnt misz tanya dia nk proceed x |
|
|
|
|
|
|
|
ooo bagus gak tu..sbb cousin dia nk kawen,misz suggest dia beli campur2 vs ni utk buat hant ...
MistrezHermanaz Post at 27-3-2012 12:55
Boleh campur2 ambik yang ade edt baru cantik je hantaran nanti. Kalau hantaran small box mmg ngam2. cantik je. |
|
|
|
|
|
|
|
ada sesiapa nak share beli vs dgn saya tak?
sy nak beli tak sampai 6 botol... |
|
|
|
|
|
|
|
YE dear dpt rm40 satu barang janji secret fantasies item.Untuk 6 atau lebih item zaza kas ...
nazadiyah Post at 27-3-2012 12:18
secret fantasies tu mcm pure seduction tu sume kn..my cousin dh confuse antara body lotion,hand and body cream dgn body butter,function same ke..selain edt tu ade x brg lain yg leh muat dlm kotak,mcm body wash ke.. |
|
|
|
|
|
|
| |
Category: Wanita & Lelaki
|