Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
12370
View
216
Reply

Indah Khabar Dari Rupa, Serina Redzuawan Tetap Failkan Cerai

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-7-2017 10:10 AM | Show all posts |Read mode
“Selepas saya muat naik gambar tersebut, memang ada komen pengikut yang beranggapan kami sudah berbaik dan tidak akan bercerai. Tetapi, hakikatnya tidak seperti itu."


Patah hati peminat yang menyangkakan Serina Redzuawan dan suami, Gavin Edward O’luanaigh atau nama Islamnya Salahudin Ghafar, sudah berbaik, namun hakikatnya mereka tetap akan meneruskan perceraian.


Serina, 35, semalam memuat naik sebuah gambarnya bersama anak-anak berserta suami.








Menerusi gambar berkenaan, mereka kelihatan sangat mesra sehingga tidak menampakkan pergolakan rumah tangga dihadapi pasangan itu.


Walaupun mereka tetap dengan niat untuk meneruskan perceraian, namun hubungan mereka berdua masih baik demi anak-anak, lapor Utusan Online.

“Gambar tersebut diambil ketika kami sekeluarga berada di sekolah anak-anak bagi menghadiri aktiviti yang dianjurkan pihak sekolah,” jelas Serina.




Foto: IG Serina Redzuawan




Pasangan itu mendirikan rumah tangga pada 1 Januari 2010 dan dikurniakan dua cahaya mata, Tristan Tareef, 6, serta Isabella Saffiya, 5, dan pada April lalu, Serina telah memfailkan perceraiannya.


Baguslah jika hubungan Serina dan Salahudin tidak mementingkan diri masing-masing dan mengutamakan kebahagian anak-anak. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2017 10:15 AM | Show all posts
aduiiiii...kalau dh xde jodoh nk wat caner ye dak...bertabahlah..
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2017 10:17 AM | Show all posts
move on move on move on
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2017 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Gambar sekadar gambar je, tak mencerminkan apa dlm hati tu cewahhh
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2017 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantiknya serina
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2017 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Sibuk je netizen ni semua nak frust2 orang tu nak teruskan perceraian. Serina & Gavin dtg tgk concert sekolah anak dorang je. Berbaik demi anak2
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2017 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Tetiba rasa kesian kat anak2 chef wan
.. Semua pun mcm ntah mcm.mna nak ckp... Ke sebab chef wan laser sgt kot.. Anak2 jd stress . Menantu pun stress.
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2017 10:44 AM | Show all posts
Dia tak pakai mekap cantik sangat...
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2017 10:48 AM | Show all posts
chef wan tak suruh ke anak dia kuruskan badan
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2017 11:08 AM | Show all posts
Persis Bono pulak husband dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2017 11:20 AM | Show all posts
move on..................
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2017 11:22 AM | Show all posts
sayang nya dek cerai dengan kokesen muka siap
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2017 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
At least better dari psgn yg bercerai baru2 ni...
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2017 11:28 AM | Show all posts
Ayda89 replied at 17-7-2017 10:19 AM
Gambar sekadar gambar je, tak mencerminkan apa dlm hati tu cewahhh

btol..btol...sedara aku selalu hantar gambar dia laki bini lover dovey...
last week baru diorg post gambar manja2 gi bercuti kat obersi...sampai kl mlm...sok pagi nya call bgtau bercerai...
muskil kitorg pk camna la diorg bole turn on off mood gaduh n manja2 masa bercuti utk menghasilkan gambar romantik tu

Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2017 11:29 AM | Show all posts
kes macam serina ni bagus la nak cerai pon bole baik2 dgn x demi anak2...
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2017 11:34 AM | Show all posts
asalkan mat salleh kan...hujung2 rupanya sengkek + kedek
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2017 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
ladyflower replied at 17-7-2017 11:28 AM
btol..btol...sedara aku selalu hantar gambar dia laki bini lover dovey...
last week baru diorg po ...

Hahaha kwn iols pun mcmtu. Dia gaduh nangis2, nak cerai nak cerai dah nekad apa semua, tapi kat media sosial gambar berbahagia jer laki bini anak2. I doakan je yg terbaik takmau kata bukan2. Dengar luahan, tp bila dia mintak pendapat i cakap tanya yg lebih pakar
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2017 11:43 AM | Show all posts
Takziah Serina.

Move on jer..  Besarkan anak2 dgn sempurna.  Tak mati la takde laki pun.

Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2017 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Serina.ni cantik. Kalau dia turunkan berat badan sure makin meletop
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2017 11:54 AM | Show all posts
CrowneGlory replied at 17-7-2017 11:34 AM
asalkan mat salleh kan...hujung2 rupanya sengkek + kedek

sengkek tu tahu..kedek tu apa? pendek ke...

btw..gen serina nih lebih dominan..anak2 x nampak mix pun

Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2017 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Baguslah..bukan sokong penceraian tapi buat apa stay dgn marriage tu kalau diri sendiri makan hati, merana.. You deserve to be happy ladies
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2017 12:40 PM | Show all posts
mcm muka mendiang robin williams
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2017 12:42 PM | Show all posts
wirazam replied at 17-7-2017 11:54 AM
sengkek tu tahu..kedek tu apa? pendek ke...

btw..gen serina nih lebih dominan..anak2 x nampak m ...

kedek tu kedekut kot...
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2017 12:43 PM | Show all posts
wirazam replied at 17-7-2017 11:54 AM
sengkek tu tahu..kedek tu apa? pendek ke...

btw..gen serina nih lebih dominan..anak2 x nampak m ...

mmg tak nampak mix tapi nampak mcam latino kan?perati elok2
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2017 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg dlm ni seronok la Serina cerai, sebab nak masuk line kat Gavin. Anak dua pun hadap Ye dakk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.121073s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list