Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
15859
View
308
Reply

[Edisi Akak Subur Dekkk....] Anak Sulung Baru 4 Bulan, Nadya Shahera Hamil Lagi

[Copy link]

Author: terpaku    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-7-2017 11:18 AM | Show all posts |Read mode
Edited by terpaku at 17-7-2017 11:28 AM

[color=rgb(0, 51, 153) !important][url=]
0

Anak Baru 4 Bulan, Nadya Syahera Hamil Lagi
KALAU dah rezeki… Anak sulung baru sahaja berusia empat bulan, pelakon Nadya Syahera Rosli menjelaskan dia kini hami lagi.
Nadya, 24, berkata, dia mendapat tahu perkara itu apabila membuat ujian kehamilan selepas mengalami alahan baru-baru ini.

"Sebenarnya sejak raya lagi saya dah rasa tidak sedap badan dan seminggu lalu mula alami alahan muntah yang teruk sehingga langsung tak boleh nak makan.
"Mengesyaki mungkin berbadan dua, baru-baru ini saya buat ujian kehamilan sendiri di rumah dan keputusannya memang positif," katanya kepada mStar Online.


Tambahnya lagi, dia dan suami bercadang untuk membuat pemeriksaan doktor dalam waktu terdekat ini untuk mendapat keputusan rasmi berhubung perkara itu.
Dalam pada itu, pelakon yang mula popular dengan watak Bella menerusi drama Dia Semanis Honey ini  masih terkejut dengan keputusan tersebut kerana dia dan suami sememangnya merancang untuk kehamilan anak kedua.
"Yalah, anak pertama baru berusia empat bulan, tiba-tiba yang ni dah 'lekat' tanpa sempat saya makan pil pencegah kehamilan (ketawa).

"Tapi tak mengapalah, kami terima dengan hati terbuka dan anggap ia sebagai rezeki Allah, " ujarnya.
Nadya dan suami, Fizul Nawi, 25, yang juga seorang model komersil berkahwin pada 25 September 2016.
Bayi sulung mereka diberi nama Aleena Rose.





Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2017 11:19 AM | Show all posts
ni kes abis pantang terus panjat & pancut

x pantang 100 hari ke dik

kesian baby masih nk bermanja dah bakal jd kakak
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2017 11:19 AM | Show all posts
birah nya kau dek, asyik beranak jah...
bukan main lagi kau kan?? puki yang lepas beranak itu pun tak sempat kecut kau dah nak beranak lagi.
anyway who are yusss??
ada pic tak dek??? kot2 boleh cam muka
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2017 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Subur ye. Tahniah
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2017 11:26 AM | Show all posts
yup, selayaknya who are youssss....

Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2017 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Sori x kenal

Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2017 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Birahnya ko kakak
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2017 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Saya kenal dorg ni sebab edisi kalkulator je..
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2017 11:37 AM | Show all posts
setakat ni masih who r yusss...jd bole cuba lagi up kan nama dlm industri hiburan lg 5 6 thn akan dtg....percubaan nak glamer kali ni gagal nampaknya...nampaknya dia lebih murah rezeki dlm bidang kekeluargaan ni...
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2017 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Changa replied at 17-7-2017 11:19 AM
birah nya kau dek, asyik beranak jah...
bukan main lagi kau kan?? puki yang lepas beranak itu pun t ...

ka changa ni asek nak bersuap ja
SmartSelectImage_2017-07-17-11-41-35.png
SmartSelectImage_2017-07-17-11-42-05.png
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2017 11:40 AM | Show all posts
apedehal replied at 17-7-2017 11:38 AM
ka changa ni asek nak bersuap ja

who are yusss sangat dek?
nama first time dengar dan ini lah first time tengok muka heshe.
dah la muka forgettable sangat kau dek.
retis ke kau sampai plain sangat kau dek, esok pun mesti lupa terus muka heshe ini, sooo insignificant
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2017 11:42 AM | Show all posts
xsabo2 ko ni kan meols xboleh la tengok ank2 rapat ni.. ko xreti nk merancangkah
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2017 11:42 AM | Show all posts
yang pertama pun tak mampu rancang, inikan pulak yang kedua
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2017 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Lohh before ni dok tgk meroyan jah kt ig story mcm laki dia buat hal
Anyway tahniah lah yer
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2017 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni yang berlakon cerita abang bomba tu ke? Yang ada amira othman tu...
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2017 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Hubby dia muka mcm bbnu je. Muda lagi couple ni anak dah nak masuk 2. Wohoo congrats !
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2017 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 17-7-2017 11:42 AM
yang pertama pun tak mampu rancang, inikan pulak yang kedua

Keji sgt statement uolss! Hahahaha  
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2017 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak boleh hadam muka dia ni jadi.pelakon. tak ada tarikan langsung
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2017 11:52 AM | Show all posts
kembangbunga replied at 17-7-2017 11:50 AM
Keji sgt statement uolss! Hahahaha

betul la kan.. klu reti rancang, takde la edisi calculator
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2017 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
apa pun tahniah la akak ucapkan ...tp mcm awal bebenor lekat yer sis? akak dulu lepas beranak anak first 6 bulan br boleh ngeseks blk dgn laki. tu pun maseh nyilu...tp mgkin dia ni czer tu yg x rase nyilu bawah tu kot. kesian jgk laki akak mase tu kalau di pk2 blk..tah camane la heols handle...
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2017 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Gigihnya bam paku bukak benang who rrrr yuss hamil lagikkk
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2017 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku ingt laki dia ala2 gayah coverina sbb suka posing2

Rupanya bukanlah kot..cepat betul no 2
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2017 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
kesian kt anak x smpat bermanja
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2017 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Jenih terlajak subur la ni. X pantang 100 hari ke dik. Yang lakinye pulak x menyempat. Bini nak pakai lama, bukan dua tiga hari.Nanti esok esok dah rasa x best mula la cari yang lain.
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2017 12:05 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 17-7-2017 11:42 AM
yang pertama pun tak mampu rancang, inikan pulak yang kedua

suka iols dgn statement uols nih
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.123945s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list