Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
123Next
Return to list New
6001
View
69
Reply

Andy Flop Poppy : Macam ni lah baru poligami yang baik

[Copy link]

Author: rosehoney79    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-1-2018 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Seronoknya tengok isteri2 Andy Flop Poppy sama2 beri sokongan padu pada Andy....poligami tak salah jika suami pandai handle kedua2 isteri dia...memanglah mula2 tu memang kacau bilau rumahtangga dibuatnya...itu lumrah, disitulah Allah nak uji hamba2nya...

Biar kisah ini jadi rujukan pada orang lain...
Screenshot_20180114_130508.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Wahhh dah tak bercakaran ye. Masa mula2 ritu mcm malapetaka jugak kan. Tahniah lah
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 01:16 PM | Show all posts
Rasanya baru2 berpoligami dlu pun huru hara gak...
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus la
Yg penting bila berpoligami, ketua keluarga tu kena adil & tegas
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2018 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Bergaduh tu lumrah bila mula2 poligami....macam jugak kisah ude intan ni...harap2 semuanya akan pulih jugak...takde cerai berai...ingat anak2 semua...
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
sebab bini pertama redha pasrah dan menyerah
kalu bini pertama memetir bukan extend masjid, runtuhkan masjid lagi ade
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Muda nampak isteri2nya
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau husband pandai tackle ok jah
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 01:36 PM | Show all posts
memang trend memasin nak menunjuk bini ramai ke nyah?
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Dalam hati siapa tahu?  Tiap2 malam nangges weyh..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2018 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
ReginaGeorge replied at 14-1-2018 01:40 PM
Dalam hati siapa tahu?  Tiap2 malam nangges weyh..

Itu biasa...yang monogami pun ada jugak mcm tu...nasib masing2 lah...
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 02:00 PM | Show all posts
bini tua dia yg pki cermin mata tu ke
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak boleh percaya apa yang di pamer di media sosial.
Yang konon caring, happy2 di medsoc, jumpa depan2 muka masam mencuka, manjang tgk fon ja.
Yg duk pos romantik laki bini peluk2, tgk2 laki duk skandal, bini skandal etc.

Dah stop impress kat org based on fb/ig post.

Biasa yang tak pernah tunjuk apa2 ni yh bahagia aman2 ja
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 02:11 PM | Show all posts
onexox97 replied at 14-1-2018 01:22 PM
sebab bini pertama redha pasrah dan menyerah
kalu bini pertama memetir bukan extend masjid, runtuhk ...

Ini bukan pasal isteri pertama, isteri kedua, yg penting suami mesti adil, tegas dan cekap kendali kan ke dua2 isteri. Dan mesti matang utk selesaikan masalah dan berani ke depan utk mempertahankan kedua-dua isteri.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Andy flopopi & neves pretty ugly bukan org yg same khennnnn ....yachhhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
periukTanah replied at 14-1-2018 02:05 PM
Tak boleh percaya apa yang di pamer di media sosial.
Yang konon caring, happy2 di medsoc, jumpa de ...

Sape yg penah chuols jumpe bpangai camni i mean retis? But its a sad truth manusia skang sibuk nak impress org lain rather than impress their spouse.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduradura replied at 14-1-2018 02:19 PM
Andy flopopi & neves pretty ugly bukan org yg same khennnnn ....yachhhhhhhhh

neves tu yg baru kawen dua minggu lepas
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan ada adegan pukul bini ke dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduradura replied at 14-1-2018 02:19 PM
Andy flopopi & neves pretty ugly bukan org yg same khennnnn ....yachhhhhhhhh

Tak sama, org yg berbeza. Vokalis pretty ugly tu baru kawen
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah da pandai handle ya...semoga aman damai semuanya
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
periukTanah replied at 14-1-2018 02:05 PM
Tak boleh percaya apa yang di pamer di media sosial.
Yang konon caring, happy2 di medsoc, jumpa de ...

Very trueeee....realiti dah banyak yang i tengok macam ni ...
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Baguslah kalau dah baik. Awal2 dulu hangat gak
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Redha ok la. Mungkin amik masa. Dulu2 mungkin dok terfikir je apelah kurangnya dia smpai diduakan. Hal anak ke? Layanan ke? Rupa or budi bahasa ke?
Or mmg itu impian semua suami. Cuma berani ngn x je
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Mamat andy ni bkn kawen muda ke?18 dah beranak pinak..ohh br ku tau dia ni extend masjid..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 03:40 PM | Show all posts
bagus la walau mula dulu bercakaran juga..
hal rumahtangga dia, pandai la dia..
ni orang luar pulak sibuk dok bercekau..
macam laki dia pulak yang kena kebas..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.116126s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list