Minat menulis? Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM600! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
10688
View
184
Reply

"Bukan Saya Dalam Video Lucah Itu" - Ameer Forteen Akan Lapor Polis

[Copy link]

Author: Cari-Nurulain    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-10-2018 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
jalan jalan kat fb, ternampak gossip ni, dari komen katanya artis tgh bertanding gegar vaganza, siapakah orgnya yg gambar peribadi nya leaked itu image.png

image.png
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Forteen yg mana satu..
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 09:56 AM | Show all posts
Satu empat belas ker?
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 09:59 AM | Show all posts
forteen yg kurus kering tu ke
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 10:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Ameer fourteen..dah kluar dkt media hiburan
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
gebugebas replied at 12-10-2018 10:01 AM
Ameer fourteen..dah kluar dkt media hiburan

oh tq tq, yg kurus tinggi tu ye
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 10:06 AM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 12-10-2018 10:02 AM
oh tq tq, yg kurus tinggi tu ye

Aah..gambr leak sebab die xlame nak brtunang..tp die menafikn Tu gmbr die cuolss
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 10:06 AM | Show all posts
Masing-masing tunjuk anu ni apa hal? Gila ka apa...
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Eh video..tersilap
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 10:12 AM | Show all posts
besar cungkil gigi
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
insulin replied at 12-10-2018 02:06 AM
Masing-masing tunjuk anu ni apa hal? Gila ka apa...

Maybe nak bertanding dari segi size. Delusional dok pikir mine is better so I need to let the public see. Sekali sedehhhhh.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 10:15 AM | Show all posts
gebugebas replied at 12-10-2018 10:01 AM
Ameer fourteen..dah kluar dkt media hiburan

homaigod

heols bukan dah kawin ke ?
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 10:16 AM | Show all posts
heol dah bg statement

Video lucah, itu bukan saya: Ameer ForteenZULQARNAIN ABU HASSAN
11 OKTOBER 2018



Penyanyi, Ameer Forteen

A-A+ (Ubah saiz teks)
ANGGOTA kumpulan Forteen, Ameerais Azhar, 28, menafikan video lucah yang tersebar kini adalah dirinya.  
"Saya baru tengok video tersebut. Apa yang boleh saya tegaskan di sini , orang di dalam video tersebut bukan saya.


"Malah saya takkan buat benda-benda tak elok macam itu. Ini adalah ujian, saya reda," katanya terkejut.


Ameerais yang ditemui pada majlis pelancaran produk Musclemen Spa milik rakannya, One Forteen dan Jaspal, berkata lagi, dia tidak pernah menyakiti sesiapa sepanjang hidupnya.
Bahkan, andai video tersebut berlarutan dia akan membuat laporan.
"Setakat ini saya tak pernah sakitkan hati sesiapa apatah lagi nak bermusuh. Yang mana mengenali diri saya, mereka pasti kenal siapa saya yang sebenarnya.
"Namun jika video itu berlarutan dan menjejaskan karier serta reputasi, saya akan ambil tindakan," tegasnya.


Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 10:17 AM | Show all posts
See aku dah cakap. Semua lelaki buat. Shahrulezad tu pun jangan cakap banyak. Nasib je ko delete ko punya kan
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 10:17 AM | Show all posts
BOLEH TAK SESIAPA BUAT POLL / THREAD TOTE ARTIS LELAKI IOLS TAK SABAR NAK VOTE

* Eh sorry ter caps lock pulak
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
haniasyira replied at 12-10-2018 10:15 AM
homaigod

heols bukan dah kawin ke ?

Die dah kwen ke?bce dkt media hiburan tadi die ckp bru nak brtunang..Ada sertakan nme tunang skli..ke die ni Duda.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian artis sekarang, dah keluar gambar bogel pun orang masih tak kenal
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
sohih ke dia?
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
haniasyira replied at 12-10-2018 10:15 AM
homaigod

heols bukan dah kawin ke ?

Ni uols..betul ke die dah kawen?
Screenshot_2018-10-12-10-19-03-135_com.instagram.android.png
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 10:20 AM | Show all posts
alaaaaahai gigih lah masing2.
opsie sgt
yg sharulezad tu takde sape nak leak kan ke?
ke besar zarah aje?ehhhh
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 10:21 AM | Show all posts
ni rekod secara berjemaah ke? senangnya jadi artis lelaki kat msia ni, deny2 sikit esok2 fans maapkan ler. tp kalau artis pompuan, sampai cucu cicit haters sebut. *ini tidak adil*
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 10:22 AM | Show all posts
Rainrein replied at 12-10-2018 10:14 AM
Maybe nak bertanding dari segi size. Delusional dok pikir mine is better so I need to let the publ ...

Sebenarnya saiz dompet lebih penting dari saiz tu, kan? Buat malu ja padahal orang tak kisah pun benda tu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 12-10-2018 10:16 AM
heol dah bg statement

Video lucah, itu bukan saya: Ameer ForteenZULQARNAIN ABU HASSAN

kena tgk video tu dulu kot ada muka baru boleh tau dia atau tak
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 12-10-2018 10:21 AM
ni rekod secara berjemaah ke? senangnya jadi artis lelaki kat msia ni, deny2 sikit esok2 fans maapka ...

artis perempuan kalau mencaras pun 7 keturunan akan disebut
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 10:26 AM | Show all posts
mmg dia la tu..nak nafi apa lagi nya.. ala..buat senyap jela..nti lama2 org lupa la..cer klu retis pompuan ..sampai 7 keturunan disebut sebut yach!  sampai kena boikot takde job..
paling relaks si ammar bangla.. maybe heols bangga menayang aset nalla bak kata sis @Changa ..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.058656s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list