Minat menulis? Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM600! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
12Next
Return to list New
3096
View
41
Reply

Bekas Teman Wanita Gunting Pakaian, Bakar Kasut- Kecik Kristal Trauma Nak Bercinta Lagi

[Copy link]

Author: Cari-Amirah       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-10-2018 05:17 PM | Show all posts |Read mode
Kalau bercerita berulang kali pasti ramai yang tidak akan percaya dengan kes pukul sebegini. Kisah vokalis Kristal, Kecik menjadi trauma akibat dipukul oleh teman wanita.


Apa yang lebih buruk pakaiannya digunting dan kasut pula dibakar ketika masih bercinta dengan teman wanita. Nak bergambar dengan orang lain pun tak boleh. Memang gila!

Foto: IG Kecik Kristal


"Apabila saya bercerita pada orang ramai saya sebenarnya kena pukul, semua tak percaya. Semua ingat saya yang pukul dia.


"Ketika membaca laporan perubatan, doktor mengesahkan dia mengalami kecederaan dalaman. Macam mana dia cedera sedangkan saya tak sentuh dia pun?" dedah Kecik pada Astro Gempak.

  



Sebelum ini bekas teman wanita juga pernah bercinta dengan artis lelaki lain namun mereka juga mengalami masalah yang sama dengan wanita itu.


Gila sungguh percintaan mereka. Moga Kecik dikurniakan wanita yang lebih baik dan tidak berputus asa mencari teman hidup. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Bunga bukan sekuntum. Jadikan pengajaran jelah terjumpa bunga saiko
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak faham. Ada kecederaan dalaman tapi kau tak pukul? Jin pukul ke?
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
igtkan tajuk die bakar kasut kristal yg kecik rpnye kecik drpd kumpulan kristal
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 07:11 PM | Show all posts
multinicky replied at 12-10-2018 06:05 PM
igtkan tajuk die bakar kasut kristal yg kecik rpnye kecik drpd kumpulan kristal

Bukan aku sorang rupanya yg baca macam tu😆
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
tak paham.. sape pukul sape sebenarnya??
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
multinicky replied at 12-10-2018 06:05 PM
igtkan tajuk die bakar kasut kristal yg kecik rpnye kecik drpd kumpulan kristal

Ingtkn kiah sorang je tpk kristal kecik tu sejenis objek
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Jadik gay jer lah dik kalau trauma sangat...
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Dpt girlfriend dari neraka kah???
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Kecik ni bukan dlu vokalis hyper act ke?
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Penyanyi kristal yang awie tu ke? Lan dah tak ke? Bagus ke suara dia ni?
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
.
Kecik ni dulu dari kumpulan hyper act kan...
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 09:54 PM | Show all posts
cha-cha replied at 12-10-2018 08:47 PM
Penyanyi kristal yang awie tu ke? Lan dah tak ke? Bagus ke suara dia ni?

Lan dah keluar.. sekarang Lan dikenali
sebagai Lan Solo..
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 09:54 PM | Show all posts
chicozinn replied at 12-10-2018 08:43 PM
Kecik ni bukan dlu vokalis hyper act ke?

betul..
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
EvieWanKenobi replied at 12-10-2018 01:54 PM
Lan dah keluar.. sekarang Lan dikenali
sebagai Lan Solo..

Huhu ingatkan Solo tu nama gelaran ke, nama bapa ke. Rupanya memang solo menyendiri.. takpelah, dulu Awie pun pernah keluar Wings... mungkin nanti jadi Lan Kristal Tak Solo balik.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 11:04 PM | Show all posts
Ehvokalis Kristal dah ke sekarang?
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2018 01:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Awek die retis sendu lalu lalang jd extra tu  jgk khennn?? Ke bkn
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2018 01:15 AM From the mobile phone | Show all posts
wanzhm93 replied at 12-10-2018 09:38 PM
.
Kecik ni dulu dari kumpulan hyper act kan...

Aah bekas vokalis hyper act lepas ronnie keluar. Then dia pula keluar. Baru iols tahu now dia vokalis kristal lepas lan solo bergerak solo. Kecik ni dulu dengan hyper act pun audition sbb hyper act nak cari vokalis baru. Kira from nobody to somebody gak la bila dia dgn hyper act, tup2 problem pula and solo, now kristal pulak
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2018 03:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Ex dia bkn ke pernah kne tgkap basah gn jazebel dlu mnyebabkan jazebel hmpir ptus tunang gn budak msu yg dikatakan doctor tu...klau x silap la..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2018 06:53 AM | Show all posts
jargon replied at 13-10-2018 03:05 AM
Ex dia bkn ke pernah kne tgkap basah gn jazebel dlu mnyebabkan jazebel hmpir ptus tunang gn budak ms ...

Kann,yg nama farah kot tak silap nama perempuan tu..

Tapi kecik nie muka dia muka perempuan sgt.. dah lah kecik, tu pun perempuan tu nak psycho sgt kenapa

Kalau dpt mcm zul ripin ke bam tah mcm mana lah dia punya meroyan.. bakar diri sendiri agaknye

Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2018 08:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Tetiba budak ni jadi vokalis kristal pulak, hape ke ngok sangat la band kristal ni amek vokalis yg x boleh nyanyi live.....dah tu sape vokalis hyper act sekarang???
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2018 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalo tengok in person kechik ni memng kecik je..kita pompuan ni mmg boleh lawan la..haaha...tapi kalo lawan sawie kita konfem k.o. tapi tengok rupa kechik kat luar lg elok dari dalam gambar...patut berguru dn retis wanita cara edit picca
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2018 08:09 AM | Show all posts
mak aih psycho jugak ex gf dia
apa2 pon iolls suka jah suara Kecik msa dgn Hyper Act
skrg Firman yg jd vokalis mmg idok la nk dgr lagu Hyper Act walaupon lagu diorg best
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2018 09:22 AM | Show all posts
dulu ada baca twitter gf kecik ni. kata kecik salu abuse dia hisap dadah apa semua. selalu pukul gf dia. ee taktau mana satu nak percaya.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2018 10:04 AM | Show all posts
mungkin wanita pukul bukan saja2 mesti bersebab, beliau kaki pukul gf ka selayaknya kena pukul gf balik
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.058872s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list