Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1938
View
60
Reply

Online Games yang paling korang suka main?

[Copy link]

Author: admin6    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 6-3-2020 02:14 AM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 6-3-2020 01:36 AM
Hahahahaha..jgn x download..suka dia punya theme..salu akan update ikut season..tp almost 2years d ...

Hahahaha.. Kalau boring main game.. Layan utube.. Kalau tok tak tido.. Layan netflix.. Mcm tu la.. Yg pasti mata panda.. Hahaha
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 6-3-2020 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
family zoo
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2020 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 4-3-2020 04:50 PM
Counter strike bolehlah layan.. cuma lebih sedap main game RPG kat console

SMod RPG game tu yg tembak2 meh?
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2020 04:59 PM | Show all posts
sarah82 replied at 6-3-2020 01:02 PM
SMod RPG game tu yg tembak2 meh?

hehe..dia ni lebih kepada adventure,dalam dia ada tembak, fight boss jahat,kuat
senjata2 berat macam rocket launcher (ada gamenya) dia macam game Super Mario
kalau tak bunuh Boss,kita tak dapat masuk level lain.. ni contoh nya



weapon2 canggih yang kita boleh dapat selepas
unlock dan boleh beli dengan jumlah tertentu
contoh game



Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2020 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 6-3-2020 04:59 PM
hehe..dia ni lebih kepada adventure,dalam dia ada tembak, fight boss jahat,kuat
senjata2 berat ma ...

Sat nak study.. Hahahahahahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2020 05:11 PM | Show all posts
sarah82 replied at 6-3-2020 05:01 PM
Sat nak study.. Hahahahahahaha..

haha.. kena beli Console macam xbox dan Play station 4 main
kat TV big screen baru sedap macam kita ada dalam game tu
tapi game handphone pun ada ,awak guna Android kan..
boleh tengok bawah ni hehe

https://www.androidcentral.com/best-rpgs-android
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2020 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 6-3-2020 05:11 PM
haha.. kena beli Console macam xbox dan Play station 4 main
kat TV big screen baru sedap macam ki ...

Main kat phone sajork SMod.. Wokies..
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2020 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Game township. Tak sangka dah main 3thn. Siap dapat profile picture kartun no 3yr
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2020 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Gardenscapes..the one and only game yg iols main..dari anak kecik suka tekan2 masa iols dh nak menang, sampai skarang anak dh besar tak heran dh masa maknya main game hahaha. Rasanya 4 thn dh kot iols main game ni. Level 4000 ++ dah..
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2020 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Farmville
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2020 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Ehh dah level 5700 ++ rupanya..gigihnya iols main game hahahaha
A0FF2139-80CD-4E38-B8C2-35B617DABD29.png
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2020 01:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Identity V, the sims freeplay ngan Minecraft
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2020 07:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Game of Thrones: Conquest
Tataula game ni kategori online ke tak. Ai bukanlah seorang gamer tegar
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2020 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Dream blast......mane2 angry bird game mesti babi selalu menyakitkan hati
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2020 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
atiqah_bea replied at 6-3-2020 08:51 PM
Ehh dah level 5700 ++ rupanya..gigihnya iols main game hahahaha

Gila la...tabah tol...
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2020 03:11 PM | Show all posts
Edited by duck111 at 7-3-2020 03:15 PM

League Of Legends (LOL) yasuooooo montage ~ hasagiiiiiiiiii !
You can find mobile games on my site https://apkafe.com
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2020 01:54 PM | Show all posts
Minat game jenis RPG Adventure .. kutip kutip benda untuk Upgrade diri .. lawan lawan ... best

Antara Game online yang terpaksa FC tinggalkan sebab tak boleh nak komited .. Travian .. berhantu .. best .. bila menang rasa WoW.. siap buat blog tu

Beralih ke game handphone ... PUBG ... CS dan banyak lagi kena tinggalkan ..
sekarang kena slow down game ...

takat layan CR gtu2 jer tak boleh nak labur duit sangat

Sekarang tinggal kt handphone game :
CR
Klondike
Lost Island
HM_Seed.. Harvest Moon versi handphone dan craked




Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2020 04:15 PM | Show all posts
I have only one favorite in the world of video games and this is of course a counter strike, like many of you. I used to just play it when I had free time, now it began to bring me money using https://csgobettings.com/farmskins/ I use various top platforms for betting, this is a great place, enough to sit still and walk for an unloved job, if you can make money easily.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 08:59 PM | Show all posts
Worlds of tank

War thunder

Crossout
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2020 02:14 AM | Show all posts
Edited by brogi at 4-5-2020 02:29 AM

aku dulu suka main game Command n Conquer : General Zero Hour dan Counter Strike yang awal tahun 20-an nyer..

main network ngan kawan2..tak pun masuk game ranger lawan seluruh dunia..

kalau Zero Hour, aku suka  GLA Toxin dan USA Airforce..China Nuke pun best gak...tapi selalu pilih random la..

kalau Counter Strike, aku suka pakai sniper yang tembak jauh..apetah name dia..yang beli no. 4+6 tu...port yang best, main kat De_Dust..

sekarang ni, kalau ade mase main game chess je...main online kat chess.com atau flyordie...guna strategi 'Italy Opening',  dan attack ala2 Garry Kasparov,  middle game!...

game2 baru, malas nak main...takut melekat plak..hehe

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list