Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12480
View
450
Reply

[Tempatan] Terima kasih PM - Sugu Pavithra (Update, video hadiah dari PM)

[Copy link]

Author: BomBoLoniS       Show all posts   Read mode

Post time 22-5-2020 02:05 AM | Show all posts
mystica replied at 17-5-2020 11:36 AM
suka tgk video2 kak sri n pavi

netizen tolong la jangan jadi batu api. get a life la

Mmg bnyk yg batu api pun bila bca komen2 kat sini, imo iol suka tngok Pavi & Sugu sbb cra dia sng je, x susah. Mcm ni yg iol suka & bukannya mngutuk lbih tpi content x seberapa.
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 22-5-2020 02:06 AM | Show all posts
Guccibamboo replied at 17-5-2020 12:23 PM
Aiols nak doakan diaorg ni bahagia sampai bila2 ,& terhindar drpd org yg dengki....biasalah bile org ...

True, bca komen2 dlm thread ni pun dh bnyk yg -ve.
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 02:58 AM | Show all posts
bersama aznur 2020 pun youtuber didikan kak sri disini. they all live in the same estate....sugu, aznur and sri. same template of presentation . sugu is  a break out star though...
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 22-5-2020 01:57 AM
Yg iol ingt Pyropura & Vokuru je yg kna hntam ni haha.

Sy geram bila mana malaysia buat sesuatu utk negara, dia boleh pula hentam sana sini. Sanjung lebih negara lain seolah olah tiada kurang negara lain. Mentang2 berlakikan umerika boleh lah hentam negara sendiri.  Itu buduh namanya..another dasar kacang lupakan kulit..diam2 ulit laki kokosen dia tu sudahlah
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
cikdilla replied at 16-5-2020 09:39 PM
Korang yg kutuk2 kak sri ni sebenarnya penah tengok ke channel dia? Dia ok2 jelah. Takde nya sampai  ...

Betul. Lepas Aku tgk video kak sri tu,aku rasa dia ok je orangnya. Cuma dia ckp dia stress, pengomen2 duk laga2kan dia ngn sugupavithra. Kiranya follower memasing la yg duk perangat depa.
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 09:10 PM | Show all posts
darkness replied at 21-5-2020 06:52 PM
Sy geram bila mana malaysia buat sesuatu utk negara, dia boleh pula hentam sana sini. Sanjung lebi ...



Wah sedapnya buat fitnah -- yang aii hentam ahli politik/party politik sahaja. Poltik PINTU BELAKANG.


BTW aii main politik Msia since 2002 di cari Forum. Time itu tak ada forumers Malaysia kisah pun aii dok kat mana sebab mana mana tanah di dunia ini Allah yang punya - aiit takkan sbb aii dok USA kamu terasa level kamu mcm semut halus yang dipijak pijak? Lembeknya jiwa kamu ni.

Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 09:13 PM | Show all posts



Aii suka tgk adik K Sri punya youtube. INSAF diri bila tgk kehidupan dia yang serba kekurangan tapi bik tengah TETAP bersyukur! Dpt jugalah tgk kehidupan pekebun kelapa sawit di Indonesa (jauh kebelakang dari Malaysia) keindahan pendalaman Indonesia (air dia warna merah! katanya sgt bagus utk kesihatan).


Orang orang perempuan Indonesia yang dari kecil hidup dlm kesusahan mmg cekal hadapi kehidupan serba serbi tau buat kerja.


Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 11:24 PM | Show all posts
tetiba terbayang kakpam jadi youtuber memasak dengan lidah berbelit slang british  
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 03:44 AM | Show all posts
darkness replied at 22-5-2020 10:52 AM
Sy geram bila mana malaysia buat sesuatu utk negara, dia boleh pula hentam sana sini. Sanjung lebi ...

So c D@rS!t@ ni ada laki org Umerika?
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 04:51 AM From the mobile phone | Show all posts
DARSITA replied at 22-5-2020 09:10 PM
Wah sedapnya buat fitnah -- yang aii hentam ahli politik/party politik sahaja. Poltik PINTU BE ...

Yelah mokcik..iols jiwa semut. Xmacam umerika wanabe tu. Dahlah kacang lupakan kulit..diam2 ulit laki suda
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 04:53 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 23-5-2020 03:44 AM
So c D@rS!t@ ni ada laki org Umerika?

Katanyaa laah. Bangga kemahin..umerika wanabe. Cuba ko jentik dia pasal umerika, xlama lepas tu datanglah tu defend umerika dia.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2020 09:11 AM | Show all posts
Rezeki sugu pavithra... tuah ayam nampak dikaki.. tuah manusia...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list