Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12467
View
450
Reply

[Tempatan] Terima kasih PM - Sugu Pavithra (Update, video hadiah dari PM)

[Copy link]

Author: BomBoLoniS    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-5-2020 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Iman_Baby replied at 16-5-2020 02:39 PM
adeh...
gelak besar baca ni...
habis kena buat lagi tak lepas tu..

Apa lagi..kelam kabut bancuh lain tepung. Tak sempat dah nak gelek, pekup tudung balang.. Sama2 jd doh, leperkn dgn tangan je trus goreng.. Sempat buat 5 keping. Doh semalam ada lg dlm fridge..
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 16-5-2020 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat komen nye hader lar set Dravidian tak sedar dighik komen. Kenapa kaw ajar Melayu itu ini nanti dia klaim. Kenapa kaw tak cakap Tamizh. Meh ai jawabkan, deiii pundaaaa neh Malaysia. Dalam Malaysia ade Tanah Melayu, Sabah n Serawak. Kaw nk cakap Tamizh ke nak recist pon make sure yg negeri Tamizh Nadu ngkaw tuh duduk dalam Persekutuan Malaysia! Dasar Tamizhar vanderighaaal, stupid Tamizh invaders, bodoh!
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 03:40 PM | Show all posts
memang cukup sempoi dan ikhlas cara pavi dan suaminya masak; selain penggunaan Bahasa yang sangat sopan dan santai...kadang rasa malu pulak bila tengok video2 masak   sesetengah orang melayu atau selebriti melayu...bahasanya memanglah Bahasa melayu tapi tak ada kesopanannya...main cakap lepas..kadang ada nada menyindir dan memperlekeh khalayakperalatan memasak yang digunakan pulak semua yang keles2..tak main la yang macam pavi..periuk..kuali biasa.tapi rupanya orang macam pavi dan suaminya itulah yang lebih mampu memikat hati para penonton
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 16-5-2020 12:55 PM
ayat dia : ni mak mertua saya. walaupun ni mak suami saya tapi dia sayang saya lebih.

Hahaha yg ni mengekek aku dgn laki aku gelak.. Mmg cara dia ckp tu lurus je..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 03:51 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 04:02 PM | Show all posts
Suka couple ni nampak very sincere, sangat rajin dan pembersih
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
underground replied at 16-5-2020 03:00 PM
Bila baik orang sayang, tak kira bangsa agama..

Respek.

Setuju, underground.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Moga pavi jaga diri.. tkot dgn jiran dia yg indon tu.. indon taw2 jekla.. satg kang p bomoh2... dengki pny hal...
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
DARSITA replied at 16-5-2020 01:33 PM
Another kacang lupakan kulit.

Supporter kak Sri ke sis..

Kelasssss...
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
redz85 replied at 16-5-2020 06:49 AM
minah indon ni jiran pavi.. dia yang ajar pavi create youtube acct.. pavi banyak belajar dari dia. ...

Oh,dia lah youtuber yg katanya memperkenalkan pavi ni kpd youtube. Takpelah,rezeki masing2 kak sri oi. Iols baru tengok video dia Macam tak berapa best. Hehehe..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 04:22 PM | Show all posts
Tak sempat nak layan lagi video2 diorang ni.. Tapi tumpang happy dengan rezeki diorang.. Sapa sangka, video2 diorang daripada beberapa views je, hasil dari viral orang ramai terus take off dapat ratus ribu views..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
DARSITA replied at 16-5-2020 02:33 PM
Another kacang lupakan kulit.

amenda ko makcik
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 16-5-2020 06:36 AM
Aku pon trjebak jgk layan pavi ni..amacam youtuber lain bengkak x tgk..si semunit resepi,buat org la ...


Sama juga dgn wani dgn iza hamid. Pakai thermomix tapi buat pancake sajo. Ni tak payah le creuset ke thermomix ke,semua jalan aje. Sekian drp iols yg berkeladak juga.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
najib888 replied at 16-5-2020 02:25 PM
Kemarin aku try buat puree sardin tu utk bukak posa.. Dah siap masak simpan dlm tudung saji. Kul 7 w ...

Apa nama.utube dorang... Nampak tertinggal.ketapi plak
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Orang melayu ni kalau bangsa lain hormat dia, berbudi bahasa dan beradab..bangsa lain tu akan dihormati selayaknyaaa.....

TAPI.....sekali ko kuang ajaq....never forget yaaa.....forgive with conditions gitu!

So takyah nak kata hakak racist ke hapa...yg selayaknyaaa dicerca!
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Bahasa melayu bahasa penyatuan kaum... jgn sombong dan angkuh hina bahasa melayu low class bagai wahai sepet dan kelly
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
fliphair8 replied at 16-5-2020 04:25 PM
Orang melayu ni kalau bangsa lain hormat dia, berbudi bahasa dan beradab..bangsa lain tu akan dihorm ...

Yes... org baik ngan kita, 10 kali ganda kita lagi hormat... sekali kau hina.. siap kau.. 7 keturunan kau kena.. jgn biadap hina2 cam org melayu xda maruah..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
dino replied at 16-5-2020 04:23 PM
amenda ko makcik

Makcik gila... dia yg kacang lupa kulit tu. X sedar diri. Merempat negara org. Hina negara sendiri.. x malu
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
I fobia dgn k****g so i mcm malas ambik tau dan ada sedikit meluat bila nampak pasal ni
Ntahlah mmg x berapa suka dkk
Tapi ramai je yg baik
I je yg bermasalah dalam hati
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by zehra2 at 16-5-2020 04:48 PM

Dia pembersih.. suara pavithra ni pun lembut je.
Yg penting.. cara dia memasak ringkas.. sapa2 pun boleh ikut.
Bila dia org gi petik pucuk paku.. teringat kehidupan di kampung dulu..
Tgk video sugu dgn iklan semua hadam.. moga sugu dimurahkan rezeki.. muda lagi ni..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list