Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12574
View
450
Reply

[Tempatan] Terima kasih PM - Sugu Pavithra (Update, video hadiah dari PM)

[Copy link]

Author: BomBoLoniS    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-5-2020 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by lo_la at 16-5-2020 09:26 PM

Di kala kita semua terperangkap dalam rumah ni, Sugu and Pavithra are giving us positive vibes, and they are infectious. Calm je perasaan ni
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 16-5-2020 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
nuril86 replied at 16-5-2020 12:33 PM
klw selak komen2 kat utube dia , followers dia x abes2 duk ratib pasal pavithra ni.. aku tgk kom ...

Oh, ye ke? Kak sri tu iols tak minat sebab org seberang dan muka dia macam tak ceria aje. Bak kata fazura, positive vibes only pleaseeee.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
LostStar replied at 16-5-2020 04:19 PM
Moga pavi jaga diri.. tkot dgn jiran dia yg indon tu.. indon taw2 jekla.. satg kang p bomoh2... deng ...

Indon legal ke PATI  tu?
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 16-5-2020 09:24 PM
Tu belum masuk hadiah dari orang persendirian, siap hada yang nak sponsor perabot bagi dia (ada na ...

Ha'a kan... Ada yang bagi anak patung unicorn ke apa kat anak2 dia. Asmidar something, pastu ada yang belikan dia oven yg dia guna untuk buat kek for the first time dalam hidup dia ever! Hehe... Memang tengah murah rezeki diorang sefamily. Kita pun tumpang happy tengok
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 16-5-2020 09:10 PM
Yang naikkan channel meka ni Melayu. Akak folo SP dan Kak Sri lebih kurang masa yang sama (masa tu S ...

Chil chil je la sis...  Bam Pulis ko balik mo tinguk anak2..ko masakla itu Kari tanggiri Pavitra.. Sana belah pantai timo seepud mora..

Ako mo ucap Slamat Hari Guru bha buat ko.. Terusla berjasa buat anak negeri. Biarla menjadik urang anak murid kao.. jangan ada yg teda kirja duduk siring jalan.

Muaahhh!!
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Tengok dia teringat zaman kecik. Kecik2 duduk rumah setengah papan setengah batu. Bilik kongsi reramai ikut jantina. Tv satu je. Segalanya sederhana tapi bahagia sebab semua benda pun buat sama2.

Duk banggelo. Bilik sorang satu. Tv sana sini ada dalam rumah. Tgk tv pun lain2 tempt. Bahagia ada tapi tak sama. Seronok lagi duk rumah mcm sugu pavithra

Rasa nak balik ke kehidupan dulu. Serba sederhana tapi bahagia sentiasa
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 16-5-2020 09:10 PM
Yang naikkan channel meka ni Melayu. Akak folo SP dan Kak Sri lebih kurang masa yang sama (masa tu S ...

Kak sri tu ok2 jelah. Org komen2 yg duk laga2kan kak sri ni..iols pun dah lama follow kak sri ni sebelum sugu muncul
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
ina_na replied at 16-5-2020 04:53 PM
Kan sbb tu aku pun suka tgk.. X yah bekas taupaware ratus2 nye mahaii.. X yah mesin gedabak2 ribu  ...

Kau duduk kat kulai tu Ina......biasa le dgr org johor ckp kuat kannnn.....
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Korang yg kutuk2 kak sri ni sebenarnya penah tengok ke channel dia? Dia ok2 jelah. Takde nya sampai nak santau sugu & pavi. Serius meols rasa pavi & kak sri patut muncul dalam 1 video utk clarify tuduhan diorg gaduh ke dengki ke hape. Rengsa la tgk org kutuk2 camni
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Contoh paling bagus bila kita hormat org, org respek kita berkali2 ganda. Bagus dia ni nampak sgt respek dgn melayu. Sedar hidup pelbagai kaum & tau bahasa melayu tu bahasa kebangsaan
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 16-5-2020 09:30 PM
Chil chil je la sis...  Bam Pulis ko balik mo tinguk anak2..ko masakla itu Kari tanggiri Pavitra.. ...

Tenkiu angkol. Ngam2 sy baru berceramah sama diurang yang hari ampat, hahaha. Sy bilang sama diurang, kalau ada 1 orang sj pun di antara kamu yang dapat manfaat dari takzirah cikgu, cikgu bersyukur sudah. Diam2 diorg inda merespon. Tapi lepas tu, ramai sikit la yang hantar kerja dari sebelumnya.

Balik sudah si kawan. Bisuk la sia masak untuk dia sebab tadi nampak dia teda mood mo makan sebab indada tidur dari pagi kemarin standby di bilik gerakan pastu tengahari tadi terus balik sini. Dia berbuka makan martabak sayur sama bun saja tadi terus tidur.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
cikdilla replied at 16-5-2020 09:33 PM
Kak sri tu ok2 jelah. Org komen2 yg duk laga2kan kak sri ni..iols pun dah lama follow kak sri ni s ...

Bukan ke sheol hada buat video cakap pelik2 sindir2?
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
nefnefnef replied at 16-5-2020 09:28 PM
Ha'a kan... Ada yang bagi anak patung unicorn ke apa kat anak2 dia. Asmidar something, pastu ada y ...

Aiol harap SP kekalkan content macam sekarang. Dan jangan dilayan sangat puaka2 di ruangan komen.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 16-5-2020 09:45 PM
Aiol harap SP kekalkan content macam sekarang. Dan jangan dilayan sangat puaka2 di ruangan komen.  ...

Yah bennar! Iols pun harap theyols maintain humble and simple je. Takyah ikut laser sarcastic tak tentu arah. Puak puaka ada di mana-mana. Pavi patut flip tocang dandannya sajork kat puaka and maintain the nice girl as she is now
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 16-5-2020 09:43 PM
Bukan ke sheol hada buat video cakap pelik2 sindir2?

Kak sri mcm bitter org kata dia jeles kan..sikit sbyk mesti dia sedih org yg dia ajar dah lebih subscriber dari dia. Serius meols rasa pavi patut mention nama kak sri. Sekali pun jadi la..sbg appreciation. Selama ni dia sebut jiran dia je yg ajar kan. X penah mention nama. Meols layan channel dedua. Tak suka tgk diorang gaduh2
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
bambimo replied at 16-5-2020 08:16 PM
She's real.. Ikan tengggiri mahal rm37/kg makan masa dpt gaji shj...
Tahniah sugu pavithra semoga s ...

siap ckp hari ni suami dpt gaji dpt beli ikan mahal skit... sgt real.. most dr kita mcm tu..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
belilies replied at 16-5-2020 08:19 PM
Bayar bulan ke maksudnya? Kesiannya. Tapi dapat banyak duit dari google adsense takkan tak labur b ...

die baru dpt duit dr google tu... google perlu 1k subscriber dan 4000 jam tontonan dlm masa setahun.. br leh jd partner
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
cikdilla replied at 16-5-2020 09:58 PM
Kak sri mcm bitter org kata dia jeles kan..sikit sbyk mesti dia sedih org yg dia ajar dah lebih su ...

Ada pavi ada mention pn.. Dan dia pn berterima kasih...rasa dorg baik je.. Tp kalau sbb sekeliling dgn follower dok cucuk leh jd masam muka gk tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 10:06 PM | Show all posts
ellejo replied at 16-5-2020 12:55 PM
ayat dia : ni mak mertua saya. walaupun ni mak suami saya tapi dia sayang saya lebih.

comelnya...  beruntung badan dapat mak mertua camtu...

Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
rayray28 replied at 16-5-2020 10:05 PM
Ada pavi ada mention pn.. Dan dia pn berterima kasih...rasa dorg baik je.. Tp kalau sbb sekeliling ...

Kan..yg komen kat video kak sri adui dahsyat. Pity her.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list