Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12484
View
450
Reply

[Tempatan] Terima kasih PM - Sugu Pavithra (Update, video hadiah dari PM)

[Copy link]

Author: BomBoLoniS    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-5-2020 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow..bertuah sugu pavitra tahniah
PM pun tengok channel masak heshe siap bagi support lagi
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 16-5-2020 01:34 PM | Show all posts
Well done.suka tgk couple ni... bersih rumahnya..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
tak tgk lagi utube sugu ni...nnt la nk tgk
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah..murah rezeki dia.

Lembut dan sopan percakapannya,
such a wonderful family.

Tak tahula tapi rasa video dia ni ada
aura...kadang rasa terharu campur happy melihatnya.

Tak sangka PM pon prihatin ttg dia.

Red pon ada support & subscibe kat channel dia dan dapat apa yg Red carik ie. cara membuat rasam.

Tunggu resepi dia cemana nak buat tairu dan laban drink kot2 dia tahu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 01:50 PM | Show all posts
rasa nak makan sugus
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Apabila Allah nak bagi tak kira pd sapa pun
Kita je yg selalu merendahkan org lain
Harap kita sedar
PKP ni nmpak Dr Noor Hisham, Ebit Lew & Sugu Pavithra jadi kesayangan org ramai
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Ini yg dinamakannya rezeki gittuh  tahniah sugu
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
dino replied at 16-5-2020 01:17 PM
sbb family ni org bleh relate, tak perlu fancy bagai... isi ayam dlm bekas aiskrim, beli minyak sa ...

Betul tu dino..
Buat roti Puri pkai tutup botol je..rare
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
redz85 replied at 16-5-2020 01:16 PM
makin bengkak hati kak sri..

Apa cite ni?
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
rakyat malaysia mmg baikhati... bole hidup antara kaum dgn aman.... tpi nape PM bgi hadiah x tulis dlm bahasa malaysia...

kan lgi bagus... sbb bahasa malaysia adalah bhs kebangsaan dan hadiah tu dr PM
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
tgk kuali dia rasa kemurungan tgk kuali kat rumah wpom tak berkerak tp tak bersinar mcm dia. pasni aku nak cari sabun kuning cap buruh tu jugak la.

tak sangka senang je buat puri. nak try la pasni. lagi satu kari tanpa tumis tu nmpk menyelerakan yg pasti senang giler.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 02:13 PM | Show all posts
redz85 replied at 16-5-2020 01:16 PM
makin bengkak hati kak sri..



..... siapa kak Sri ?

i luvthis kapel too ...laki di atak pandai sangat cakap melayu + sangat pemalu ..... si Pavi ni pun pemalu  tapi dia berani ....depa ni sangat2 genuine ... tak macam kak elly tu ...gediks terlebih dah naik nyampah pulakk ....
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Kasih syg yg bukan dibuat2
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
dino replied at 16-5-2020 01:17 PM
sbb family ni org bleh relate, tak perlu fancy bagai... isi ayam dlm bekas aiskrim, beli minyak sa ...

kann.. sy pun masih pakai bekas aiskrim isi apa2 smpi pecah.  Teringat ayat dia .. ni saya pakai minyak sapi murah..  daya tarikan dia lagi satu dia calm je.. jujur x suka tgk video yg try hard nmpk kelakar , melazer , sarcastic..  tenang , sopan santun sederhana pun ikutkan dah seronok tengok.. sebelum ni sy suka tengok youtube sazali adam bahar.. keje dia memancing , mencari hasil lautan sungai . simple sederhana je tapi sbb byk tips yg dikongsi + berbudi bahasa + share rezeki dgn followers.. ada satu hari dia buat makan2 habis semua followers yg kelapangan  dia jemput datang.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Kemarin aku try buat puree sardin tu utk bukak posa.. Dah siap masak simpan dlm tudung saji. Kul 7 wife buka tudung saji, tgk2 roti puree tinggal 2 keping dari berbelas aku masak. Kena marah wife kata aku tak posa. Rupanya anak aku 2 org tu pelan2 seluk makan dari tudung saji.

Mrnjadi la aku masak ikut resepi depa ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
sayawifenikmie replied at 16-5-2020 02:13 PM
..... siapa kak Sri ?

i luvthis kapel too ...laki di atak pandai sangat cakap melayu + sang ...

Selalunya India boleh cakap melayu dgn fasih..sbb dia org xde sekolah menengah Tamil..but yet diaorg masih lagi boleh speak dan tulis Tamil..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 02:33 PM | Show all posts

Another kacang lupakan kulit.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Wahh tak sangka dah popular ye pav..hehe dulu follow dia masa baru 3k follower..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pon trjebak jgk layan pavi ni..amacam youtuber lain bengkak x tgk..si semunit resepi,buat org lapo,dll tu nk kumpul followers mugkin mkn2,3 tahun gamaknya..dgn time masak lengan baju dah nk tutup jari konon nk tutup aurat lahh sgt..,sekian dr aku yg hati keladak bak kata muhaya
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka tgk.suami isteri ni
Rumah pun bersih dan kemas..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list