Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
5460
View
198
Reply

[Tempatan] Sesiapa ada Trypophobia / geli tengok ulat2 elak kan dari buka Thread ni. Edisi Semasa Forum Cari : Iklan Paling Meluat, Geli, Kembang Tekak, Naik Segala Bulu dan Paling Lahanat di Forum Cari

[Copy link]

Author: ashilalat    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-5-2020 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by FanTasyCreaTioN at 17-5-2020 05:46 AM

Aku dah tak boleh tahan dah dok kembang tekak, meremang segala bulu bila tengok iklan Intoxic ni.

Agak2 nya mcm mana cara nak nyahkan iklan ni dari dok lalu lalang kat setiap benang yang ada kat forum cari ni ye?

Dah la ada 3 versi geli geleman aku tgk. Forum cari ni dah x de benda lain ke nak iklankan? Tak kisah la zalora ke shopee ke lazada ke nak lalu lalang 1,000,000x pon ok lah.

Korang rasa mcm mana? Ada iklan yg lebih lahanat ke dari iklan Intoxic ni yg lalu lalang kat forum cari ni? Atau korang rasa happy tgk iklan ni.
Screenshot_20200516_230950.jpg
Screenshot_20200516_230745.jpg

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 16-5-2020 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Sama!
Aku scroll lelaju je
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Pakai brave..install je..aman2 nanti Tanpa iklan baca porem
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa benda yg kumpul banyak2 tu? Ulat ka?
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 11:28 PM | Show all posts
sister pakai browser Brave je...iols dah lama tak nampak kelibat iklan di forum cari yach...aman2 jah menjoyah...kalau view youtube thru Brave pon takda iklan hurkeh...
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Install
1. Brave
2. Opera

Aku guna opera. Tak ada iklan. Sekian.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Anyway sbb stupid iklan ni jugak no mood nak forum..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Yuckkssssss weiii kembang tekak..dh bape tahun ni pakai brave utk bukak forum.. Td ada gk terselit iklan hrtu.. Tp xlaa mcm mse pakai chrome
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul... alergic ai
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Hoih geli siot. Guna la browser Brave tu aman2 je berforum.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg benci sgt iklan tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 11:45 PM | Show all posts
Meremang tgk...
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 11:49 PM | Show all posts
Trypophobia.
Gatal segenap tubuh aku
Setan sgt
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Pakai BRAVE je cuols... amannn takde iklan ntah apa2 lalu lalang tenang je berforum
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Sbb tu aku malas nk masuk sini...skg dah gila agaknya yg keluarkan iklan ni..babi betul kiwak lanahat ..biar dia kena covid
Yg iklan camni

Ko pn 1 tt agak2 la blurkanla gambor tu meremang bulu aku time naip..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 16-5-2020 11:30 PM
Install
1. Brave
2. Opera

Thanks info aku nk masuk seni opera cilaka pnya org yg iklan ni ..mampus kena covid
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 16-5-2020 11:54 PM
Thanks info aku nk masuk seni opera cilaka pnya org yg iklan ni ..mampus kena covid

Hahaha.. Sabar.. Sabar.. Aku menyampah dgn iklan.. Dulu guna brave.. Skrg guna opera
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Kdg2 trpaksa buat2 x nmpk.. Laju2 scroll.. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 16-5-2020 11:55 PM
Hahaha.. Sabar.. Sabar.. Aku menyampah dgn iklan.. Dulu guna brave.. Skrg guna opera

Setel masuk opera..tit  dok kembang lagik terkejut... Baru rajin nk bermaharajagopal dlm ni..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 16-5-2020 11:58 PM
Setel masuk opera..tit  dok kembang lagik terkejut... Baru rajin nk bermaharajagopal dlm ni..

Huhuhu.. Bersabar la no..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list