Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
5999
View
199
Reply

[Tempatan] Sesiapa ada Trypophobia / geli tengok ulat2 elak kan dari buka Thread ni. Edisi Semasa Forum Cari : Iklan Paling Meluat, Geli, Kembang Tekak, Naik Segala Bulu dan Paling Lahanat di Forum Cari

[Copy link]

Author: ashilalat       Show all posts   Read mode

Post time 17-5-2020 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Yang aku perasan, iklan cari ni samada iklan ulat geli2 atau iklan kesihatan berunsur lucah. Kadang tu iklan kempiskan perut, tapi gambar badan lelaki/perempuan, pastu gambar pisang, air abenda ntah. Kalau orang sebelah sekali jeling memang ingat kita tengah tengok gambar lucah.
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 17-5-2020 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Finally ada orng bersuara..i mula2 geli scroll laju2 dah banyak sangat i tenung lelama lepas tu imagine benda tu benda lain
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 10:28 AM | Show all posts
Ingatkan iols sorang je menyumpah2 dlm hati tertgk iklan2 tu. Eeee geli geleman. Iols mmg tak boleh tgk benda2 mcm tu. Jijiks
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 10:30 AM | Show all posts
korang semua install lah adblock program kat browser korang, macam UBlock Origin untuk Chrome. takyah la merana lagi tengok iklan kat browser.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-5-2020 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
syadq replied at 17-5-2020 06:02 AM
Cuba clear browsing history kot dia tukar iklan lain pulak.

Dah clear  pon nmpak jua. Last aku delete je apps cari. Aku ikut nasihat forumer lain, donlod opera, bukak cari dari sini. Aman hidup.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-5-2020 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 17-5-2020 09:37 AM
Brave tu browser sis. Baca forum pakai brave browser, nanti ads tu hilang la kena blocked

Ok momod..aku dah donlod browser brave/opera ni. Selamat tinggal apps Cari di android. Sakit jiwa lah tgk iklan x senonoh tu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
acikhan replied at 17-5-2020 03:42 AM
Dolu2 haku mmg set2 thyrophobia nie, lama2 Haku hadap tgk utuber,gambo2 n skang biler tgk x rasa gel ...

Baghal dari azali lagi mmg suka Dan geram nak kutil2 tgk gambo cenggini
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
haruslah replied at 17-5-2020 07:03 AM
Bongok la iklan tu
Dan yg post menda2 tu
I trrus gatal kepala naik bulu roma

Be careful what you wish for.


Kalu lepas ni asek keluar iklan obat kuat cemane?

Tak ke gatal anu tu nnt bila tgk iklan2 tu?



*Sekadar diskusi



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-5-2020 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 17-5-2020 05:40 AM
Terimakasih untuk info..

Aritu FC dah inform Pihak Pengurusan Cari pasal ni .. dan dah bgtau lagi ...

Tq smod atas respon dan tindakan bgtau ke pihak pengurusan.

And tengkiu gak smod sbb bagi tacang kat aku, walaupon x cukup nak cover -50 aritu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
3-4 kali nampak xde rasa geli lagi, rasa geram lagi adalah macam nak ambik penyepit tarik satu2. Tapi kalau dh berpuluh kali sehari nmpak, rasa annoying pulak
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Bangangnye style iklan buat org tak nak tgk langsung.. patutnya iklan kena buat org nak tengok... ini iklan indon ke?
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok sekarang thread ni asyik naik je bila refresh. Dah la ada gambar lubang2 eww tu. Nampak thread ni pun iols scroll laju2. Geli aaa..otomatik teringat kat tangan lubang2 tu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Bravr tu besar tak?
Iols guna adblocker ni 1gb la..huwaaa..
Iols nak tukar ke yang kecik sikit
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
sekngucing replied at 17-5-2020 09:27 AM
gambar pertama tu sejenis batu karang.. yg kedua tu bijirin yg lekat di jari...

Hahahhaha pandai..
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
betul..aku setuju..100% setuju..hapuskan iklan yang menggelikan ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Igt i sorg je....tgk biji2 gini ...
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Yeay tq gais.. da donlod opera.. mmg slalu buat2 x nampak pn iklan gitu.. geli weihhhh...
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols x nmpk tt buka thread br tau pasal iklan ni..
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 11:47 AM | Show all posts
install la adblock


amaan


tengok youtube pun x ada iklan
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 11:48 AM | Show all posts
makadek replied at 16-5-2020 03:53 PM
Sbb tu aku malas nk masuk sini...skg dah gila agaknya yg keluarkan iklan ni..babi betul kiwak lanaha ...

Marah betul mak ya berkenaan iklan yang menggelikan, semoga ada pihak yang mengambil tindakan berkenaan iklan-iklan sebegini, boleh hilang mood gitu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list