Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
10762
View
238
Reply

[#77 BAJU PELIK] LEEYANA RAHMAN: Penjelasan Pembatalan Order Last Minit

[Copy link]

Author: KIM.K    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-5-2020 02:29 PM | Show all posts
kalau dah beli baju beratus ni memamg la tak jejak dapur khen

pose2 cantik je tunggu org hidang mkn basuh kan pinggan

ala2 retis gitu

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 20-5-2020 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
sue_liah replied at 20-5-2020 02:29 PM
kalau dah beli baju beratus ni memamg la tak jejak dapur khen

pose2 cantik je tunggu org hidang m ...

Hayyo iols basuh pinggan tau
Cuma tak selesa sgt nak beraktiviti huhu
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 03:14 PM | Show all posts
KIM.K replied at 20-5-2020 02:56 PM
Hayyo iols basuh pinggan tau
Cuma tak selesa sgt nak beraktiviti huhu

yg tk perasan retis, rajin ke dapo jgn la terasa sis hihihi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2020 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
sue_liah replied at 20-5-2020 03:14 PM
yg tk perasan retis, rajin ke dapo jgn la terasa sis hihihi

WaAaaa iols pakai baju LR
Terasa pprt sangat kat porum
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Ikut experience I yg every year shopping raya kat indon... Brocade yg design angkasawan tu lbh krg harga rm15-20 jer semeter bidang 50 /60 pulak... Kalau yg plg mahal pun dlm 40++ jer... Yg sini seller jizanlykl tu jual... Same kes dgn jakel.. Iols beli lace kat Jakarta 80k rupiah semeter jakel jual 80 hengget semeter.. Gitu la cara perkiraan nya...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2020 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
anj2208 replied at 20-5-2020 06:16 PM
Ikut experience I yg every year shopping raya kat indon... Brocade yg design angkasawan tu lbh krg h ...

Jizanlykl ni i pernah tersasul nama brocade dia. Terus dia tempelak I kata dia tak kenal pun kain yg i cakap padahal dah buh gambar
I kata direct you ingat kain you popular ke


Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 20-5-2020 10:11 AM
Patut duk tengok india buat blous sari. Mesti murah gitu. Kain zaman2 80an ni ada tengok family ro ...

Kaka, taste hang tinggi la
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 20-5-2020 06:38 PM
Jizanlykl ni i pernah tersasul nama brocade dia. Terus dia tempelak I kata dia tak kenal pun kain  ...

Ye ke... Poyo nya...
I p LR every year jugak tp sekadar nak rasa n tgk baju2 dia tp x pernah beli...  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2020 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 20-5-2020 06:51 PM
Kaka, taste hang tinggi la

Maafkan kita nyah..kita duk pelanet lain. Asal barang dari key el rasa cam best quality
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2020 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
anj2208 replied at 20-5-2020 06:57 PM
Ye ke... Poyo nya...
I p LR every year jugak tp sekadar nak rasa n tgk baju2 dia tp x pernah bel ...

Tersilap sebut nama kain tu..seller lain pun jual. masam mencoka la kawan tu

Erm minta tolong ajar cara beli desain kualiti. Buat tered pun takpe
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 20-5-2020 07:57 PM
Tersilap sebut nama kain tu..seller lain pun jual. masam mencoka la kawan tu

Erm minta tolong a ...

Tdk lah la iols pandai sgt... Tp sllnya baju iols pakai thn ni thn depan br msk msia.. Gittew.. Mcm kain brocade ni iosl dah pakai 2/3 yrs ago.. Last yr br msk msia kan...
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 08:54 PM | Show all posts
KIM.K replied at 20-5-2020 07:55 PM
Maafkan kita nyah..kita duk pelanet lain. Asal barang dari key el rasa cam best quality

kaka tak dok KL ke?
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
sue_liah replied at 20-5-2020 02:29 PM
kalau dah beli baju beratus ni memamg la tak jejak dapur khen

pose2 cantik je tunggu org hidang m ...

hahaa, ala2 patung cendana chuolsss..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
anj2208 replied at 20-5-2020 06:16 PM
Ikut experience I yg every year shopping raya kat indon... Brocade yg design angkasawan tu lbh krg h ...

chuols, beza tak dgn brocade yg ig lollystafabrica ni jual? yg jizan ni ada gak tunjuk kelembutan kain brocade tp si lollys ni tak lg..
meols pun tak pernah pi recce kat kedai dia
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2020 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
anj2208 replied at 20-5-2020 08:34 PM
Tdk lah la iols pandai sgt... Tp sllnya baju iols pakai thn ni thn depan br msk msia.. Gittew.. Mc ...

Waa..rare tu
Macamana kita nak kedepan sikit dalam memilih gaya
Ya iols start beli brocade raya 2019 baju LR dan cik puan gojes
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2020 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 20-5-2020 08:54 PM
kaka tak dok KL ke?

idak sis. kaka duk di perkampungan bunian berlangit putih, bangunan kuning dan bertanah hitam
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 01:57 AM From the mobile phone | Show all posts
epal21 replied at 19-5-2020 08:09 PM
Fabrik baju tu nampak keras kejung kan? Tak sesuai utk org petites. Org tinggi langsing & flat che ...

Nampak kejung dan panas, kalau orang kecik pakai dah rupa belon kembong2 ,nanti efek kat tudung pulak tak cantik sebab baju gitu
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 01:58 AM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 19-5-2020 11:16 PM
Kain brocade sis. Warna bersinar sinar berkilat dari jauh, cheongsam cina ngan sari tu brocade gak ...

Kain brocade ni cantik kan, tapi material dia tak sesuai la nak guna penuh buat baju, dah dengan cuaca panas lagi selesa ke? mungkin boleh letak lining inner dalam
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 06:08 AM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 20-5-2020 11:43 PM
Waa..rare tu
Macamana kita nak kedepan sikit dalam memilih gaya
Ya iols start beli brocade raya  ...

Bukan la iols yg pandai tp kat sana mmg fashion ni very fast... Jd bila p sana Tanya la apa latest material...
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 06:09 AM From the mobile phone | Show all posts
mrsjones replied at 20-5-2020 11:38 PM
chuols, beza tak dgn brocade yg ig lollystafabrica ni jual? yg jizan ni ada gak tunjuk kelembutan  ...

Rsnya yg jizan tu mmg yg ada quality in fact dia x ngaku pun kain dia dr indon kan... Tp latest design kat indon pun material brocade dia dah lembut dan selesa pakai... Yg mula2 iols beli like 3 yrs ago yes tebal n gatal...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list