Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
10739
View
238
Reply

[#77 BAJU PELIK] LEEYANA RAHMAN: Penjelasan Pembatalan Order Last Minit

[Copy link]

Author: KIM.K    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 23-5-2020 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
evlinne replied at 21-5-2020 04:57 PM
Bagusnya team dorang ni. Then uol dah return ke baju lama x muat tu? Zalora pun iols suka sbb team ...

i dah return balik.. org buat naik, kita mesti hargai...
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 23-5-2020 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by poison_paradise at 24-5-2020 01:33 AM

Baju mg cantik sb model yg pakai tu muka arabic,pan asian belaka..nmpk class cantik..tp bile tgk kwn2 muka desa pakai..nmpk kepam n jijik sis...berangan la sgt.. Kene model pakai je lawa
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2020 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
anakmak replied at 21-5-2020 10:41 PM
Tolong ajar sat Cam mana nak boh gambar drpd iphone letak tang ni
Aku try x boleh la pulak
Sebena ...

Ya ampun dah 5 taun chuols menunggu. Meols tatau la boleh ke tak, tapi cuba guna
  https://funkyimg.com/  -> browse -> upload imgs! (scroll ke bawah) -> BB code image

copy bbcodeimage paste kat komen, good luck!
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2020 04:37 PM | Show all posts
Catpaw replied at 24-5-2020 03:31 PM
Ya ampun dah 5 taun chuols menunggu. Meols tatau la boleh ke tak, tapi cuba guna
  https://funky ...

hahaha haah catpawbaru terniat nak tanya setelah try lagi x boleh
sis malu huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2020 04:40 PM | Show all posts
Catpaw replied at 24-5-2020 03:31 PM
Ya ampun dah 5 taun chuols menunggu. Meols tatau la boleh ke tak, tapi cuba guna
  https://funky ...

ty naaa catpaw
sat nnt i try
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2020 10:53 AM | Show all posts
Aku suka tgk design Shawl Publika, cantik and unik. Kalau tak sebab PKP sudah ku beli utk raya. Dorang ok ke? Takde issue begini?
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 09:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku laaa salah sorg yg terjebak dgn LR tahun ni. Asal terjebak xtau laaa nasib order dgn PS. Dpt laaa refund cpt sikit. Moral of the story, order dgn PS yee. Apa2 pun tobat xnak terjebak lagi dah.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-5-2020 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
shumil replied at 26-5-2020 09:30 AM
Aku laaa salah sorg yg terjebak dgn LR tahun ni. Asal terjebak xtau laaa nasib order dgn PS. Dpt  ...

LR ni edisi raya dia takpernah publish kat website. Mmg kena beli kat ps. iols pun beli ngan ps
Sebabtu lambat dpt tau saiz takda
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
anakmak replied at 24-5-2020 04:40 PM
ty naaa catpaw
sat nnt i try

Boleh ke uols, jadi tak?
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
shumil replied at 26-5-2020 09:30 AM
Aku laaa salah sorg yg terjebak dgn LR tahun ni. Asal terjebak xtau laaa nasib order dgn PS. Dpt  ...

Material dia ok tak u? Knowing rege dia mahal juga...
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 03:15 PM | Show all posts
supermum replied at 25-5-2020 10:53 AM
Aku suka tgk design Shawl Publika, cantik and unik. Kalau tak sebab PKP sudah ku beli utk raya. Dora ...

Tak okay. Ada isu jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 21-5-2020 09:26 AM
iols ada beli baju broked LR yang ni. Dalam ada lining tebal jadinya panas hantar kedai suruh bu ...

baju ni kalau bhgn bawah tu potong straight je cun la jugak. ni boleh plak buay scallop gitu mcm langsir umah dahulukala.brocade dah la keras. kalau sejenis rendang plumpy sikit pkai disaster jadinya.
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
fuyupoktek replied at 21-5-2020 11:07 PM
Xtau nape xsuka jizanly tu ntah dgr nama pon mcm ewww tp kain lola tu cantik

iols raya thn ni beli kain brocade ngan jizanly tu.kain cun la tp fikir2 balik panasnye la kalau jd baju ni.kalau beraya kat rumah org semua berekon takpe la jugak. ujung2 pkp ni terus tak jadi hantar tailor. pkai baju kurung koten jugak la yg best buat beraya lgpun beraya dlm rumah sendiri sudah mkn tebongkang anak beranak.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-5-2020 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
syamzana replied at 26-5-2020 04:31 PM
baju ni kalau bhgn bawah tu potong straight je cun la jugak. ni boleh plak buay scallop gitu mcm l ...

iols beli sebab scallop jungkit tepi dia tu. Berkenan idea simple
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 02:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Patutla kaya
Tapi cantik3 baju dia
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 19-5-2020 11:11 PM
Sori sis iols nak tanya juga. Pre order memang kena bagitau kuantiti ke? Contoh design A terhad 10 ...

Klu dia mmg xde had limit utk keluarkn brg dia, xperlu..
Tp dr statement dia, dia kata first pymt basis..so maknanye mmg dia dh tau setiap design tu terhad utk certain kuantiti shj..
Sbg seorg peniaga, dia kena jujur la..mn blh amek je duit org mcm tu..lps tu nk refund payah menyusahkan org..
Kita berniaga mesti kena jujur, biar untung skit..tp nnt bila dh ada buyer & diaorg selesa dgn kita..dpt je free marketing & return customer
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
supermum replied at 25-5-2020 10:53 AM
Aku suka tgk design Shawl Publika, cantik and unik. Kalau tak sebab PKP sudah ku beli utk raya. Dora ...

iol pernah beli. Ok la juga proses online pun smooth cuma takda la dia update shipping tu mcm ala2 fv ke zalora ke, tapi ship within 2-3 days la juga.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
merepeknye alasan.

please la support makcik2  and adik2 yg bukak butik kecik2 jahit sendiri. even yg kat twitter tu ramai yg jahit baju kurung lawa2.

akak tak boleh nak promote pasal akak tu sendirik mintak maaf kena limit order pasal tak menang tangan.






Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-6-2020 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
rogayahtop replied at 8-6-2020 04:47 PM
merepeknye alasan.

please la support makcik2  and adik2 yg bukak butik kecik2 jahit sendiri. even ...

majok forumer bash teruk2 sampai iols preloved koleksi preorder iols. LR, hijabistahub, CPG, NM
Baru nak berjinak2 dgn tailor made by designers. Malaslah beli ready made
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list