Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
10738
View
238
Reply

[#77 BAJU PELIK] LEEYANA RAHMAN: Penjelasan Pembatalan Order Last Minit

[Copy link]

Author: KIM.K    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 18-5-2020 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
syadq replied at 18-5-2020 10:53 PM
Order baju kalis nuklear ke sis sampai ke NK.

pandai pulak kilang sulaman north keria tu buat order LR
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 18-5-2020 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 18-5-2020 11:14 PM
lojik gak.sbb mmg NK border dgn china.
tapi takkan dia tak fikir psl risk management if supplier  ...

tulah tak ke gituu..awal dah baca risiko maka order ler awal sebelum posa
North keria tu lockdown awal sikit dari timing kita pkp tak silap. Bila masa dia submit order
Kalau sea freight pun sebulan baru sampai. Air freight xtau
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 18-5-2020 10:21 PM
Ya kerengga macam founder lawa la
Mai kat badan kita dia highlight berkilat tang lemak pinggang

Auuuw..

Haha.. Ai is malu.. Lipatan di mana2..
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian...tapi rasa macam nak gelak gak...kikikiki
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
So dh tau covid-19, kenapa gigih juga promote dna janji bulan bintang pada customer?!
Lepas kena viral brand baju tipu, baru terhegeh2 nak jelaskan pada customer apa yang berlaku.
Lagi seminggu kot nk raya.

Eee... yang iols baca kebanyakan marah sebb dah buat full payment tp tak refund cepat.

Founder tu suka tayang kn rete dia.
Mendapatla laki bini tu thn ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 18-5-2020 11:13 PM
barangkali juga
maybe LR ingin ketengahkan ada unsur2  Uranium,plotinum,sinaran atom gamma  ...

Raya paling suram bagi acik bawang tahun ni.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 01:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Netizen ni xserik ke beli baju pre order? Dan LR saban tahun timbul isu sama. Tp masih ramai yg nak pre order waktu2 raya mcm ni.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 01:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Bagi explanation tapi ig private? Takut serangan netz la tu, serangan haritu yg dbkl pun tak habis lagi
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 01:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Sampai ke NK ko dia order baju..byk sgt tgk citer CLOY kut ni..sampai terbawa bawa in real life
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 02:43 AM From the mobile phone | Show all posts
rasa barangan tu bukan dr nk kot. takkanla. ni mesti dia taknk org tau kat mana baju tu dia buat kot. act i nk tanya baju baju dia tu mmg d design ke or kilang buat
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 03:41 AM From the mobile phone | Show all posts
mzsnam replied at 19-5-2020 02:43 AM
rasa barangan tu bukan dr nk kot. takkanla. ni mesti dia taknk org tau kat mana baju tu dia buat kot ...

Kilang buat..sbb a few years ago diorg ade isu dgn asyallie sbb diorg ckp asyallie tiru design diorg. Pastu asyallie tu ckp design tu die pilih dr design2 kilang bg. So kantoi la diorg pn amek design dr kilang..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 03:42 AM From the mobile phone | Show all posts
NK? like seriously??
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 04:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Online saller yg meragam kna report dkt kpdnkk. Aku dh kerjakn yg meragam ni..buat kronologi apa yg berlaku. Hantar report dkt kpdnkk. Kpdnkk laju gak respond nk proceed report ke x. Kalo proceed diaorg nk buat tindakan. Tp kebykan yg aku buat report..x sampi 24jam..zass terus dpt refund balik. Tau takut.padan Muka!
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 04:12 AM | Show all posts
gila lah north korea jahit, dah lah north korea tu bengis2 nak2 lagi rambut belah tengah




kembar seiras, jejak kasih
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 04:39 AM From the mobile phone | Show all posts
diiyanazakaria replied at 19-5-2020 03:41 AM
Kilang buat..sbb a few years ago diorg ade isu dgn asyallie sbb diorg ckp asyallie tiru design dio ...

kilang kt mana tu... so kilang la yg design semua. kite jual je la eh. sy betol betol ingat LR tu yg design semua baju
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 04:49 AM | Show all posts
fair_iza replied at 19-5-2020 01:35 AM
Netizen ni xserik ke beli baju pre order? Dan LR saban tahun timbul isu sama. Tp masih ramai yg nak  ...

baru tahu isu yang sama saban tahun ni dari kawan kaka, dia pun cakap benda yang fair_iza cakapkan. dah tengok dah design baju tu, RM 500 tapi bagi kaka biasa je, kaka suka jenis minimalist.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 05:03 AM From the mobile phone | Show all posts
LR antara yg well known akan problem time raya sama dgn butik kak ipar Minaz. Dah few years masalah yg sama, tetapp jadi jgk. Owner ignorance tetap jgk nak jump dalam masalah yg sama tiap tahun. Owner tunjuk lifestyle terus follower percaya ye

Iols pun pelik baca u backup LR sebelum ni kim..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 05:10 AM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 18-5-2020 02:46 PM
Apa yang dia tempah sampai north korea.nun?
Sulaman ka?
Awat? North korea tu..

Padahal made in China sajork..takpun Bangla.. Tetap nak claim Korea walaupun NK je mampooo
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 05:13 AM | Show all posts
susah macam ni. baik beli kat zalora je. design pun sampai 60. patut ready stock siap2, then terus jual kat website on the spot masa release date. bila habis, habis la kan. Untuk last batch, kalau 700k tu 20% dari total batch, maknanya 80% tu dah 3.5 million. Tu berapa pasang baju boleh dapat?? dia pun jual harga yahudi kan. Tak termasuk batch 1, 2, 3 dah released dah pun. maaf dan harap perbetulkan kalau iols salah.  Lepastu kata duit customer ada lagi.. apasal tak refund je terus..  Platform jualan pun banyak sangat.. website, personal shopper, dropship, shoppee, lazada. kalau takda team yg strong, mmg caca merba lah. bila dah femes jaga la exclusivity tu.  ni  dah nampak macam tamak...
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 05:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Design hodoh harga yahudi..padahal production kt china je.   Selayaknya tuhan bg cash..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list