Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
10736
View
238
Reply

[#77 BAJU PELIK] LEEYANA RAHMAN: Penjelasan Pembatalan Order Last Minit

[Copy link]

Author: KIM.K    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-5-2020 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
adelea replied at 19-5-2020 03:35 PM
yng aku paham dia kata , china supplier tu yg subkan job ke NK sbb kat china tak cukup resources n ...

Ooo gitu ke
Iols.ingat sengaja di halakan ke north korea
Ni pandemik kot..seluruh dunia punya issue
Amek plak.pre.order...kena tau lah the consequences nya kan...huhu
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 19-5-2020 04:13 PM | Show all posts

berapa harga baju ni. kalau kena kat aku mau nanges
baik beli kain ela, upah nyonya cina je yg jahit


Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat replied at 19-5-2020 11:47 AM
Huduhnya baju..

Angkasawan nak gi nyanyi boria
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 04:29 PM | Show all posts
baca sini, then saja le intai ig dia. mcm xde apa pun berlaku....
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Korang kenal jeppp dkt twitter tu? Dia kata xsalah baju atau design tapi pemakai tu tak ukur baju di badan sendiri.. ada benar jugak kan? Tapi bg ai dedua salah.. pembeli sbb xukur di badan sdri style tu sesuai ke idok, penjual pulak haihh baju gitu utk org malaysia seriuslahhh hahaha kembung kopek wehh hahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
dia ni jenis peniaga melayi yg amik kesempatan pada pembeli melayu ke. kalau ya, moga cpt melingkup.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
ninjago replied at 19-5-2020 03:03 AM
production sangkut di North Korea?? biar betikkk

hebat tul boleh deal ngan NK. mengalahkan govt.  ...

Kann tak menahan bisnes dgn NK..adoiii gelak
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat replied at 19-5-2020 11:47 AM
Huduhnya baju..

eh bju hazab ape ni. klau mcm gni ketupat rendang xabis mkn bleh tapau msuk dlm bju  

jatuh kolam terapung ni.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 04:53 PM | Show all posts
KIM.K replied at 19-5-2020 11:18 AM
Slide 9/10:
Masa peak hour memang biasa gudang baju kerja 15 jam. Dah menggelupur nak pos masa ni.  ...

betul free kos marketing ni sama cm alif shukri, sama macam kaki2 propa.

teknik dia orang :

> create cheap publicity > orang akan google tengok ig, fb, or apa saja > play victim di ig, upload gambar mewah harta > upload motivasi> acik bawang trusted sebab dah berjaya > pusing balik orang akan beli produk dengan impian ada branded

cheap publicity made money tapi syaratnya dekat social media mesti dh ada success symbolic. kaka suka baca review kim.k. thankz sharing
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 19-5-2020 01:14 PM
Tu orang speku kilang yg bagi desain.
Opkos sapa supplier dia memang takboleh dedahkan, trading  ...

so kr mana sebenarnya kilang tu ye... biar ramai potong line.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 18-5-2020 09:31 PM
production dr North Korea???
to be real, NK???? u mean kim jong un si gomok komunis tu??????

Khenzssssss siap ckap lockdown takleh pi sana tengok production
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak siap sebab si Kim tu kan sakit. Xdpat nak jahit manik segala.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Butik utk walk-in kat Malaysia ni sikit sangat ka sampai nak pre-order? Some people.. they will just never learn..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila baca cara dia bg preorder kt cust pn dh x betol..
Kena la set brape kuantiti..so xde la ko blh ckp dh ramai yg nk design tu, so ikut turn yg byr dl la yg dpt..eh..ni bkn beratur tanpa no..skali smp turn ckp dh habis..sila blk..
Skrg zaman teknologi..perlu lah semua guna teknologi nk handle order yg byk..
Buat pre order sbb x cukup modal..tu je senang ckp
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols tak gemar lah RTW bagai ni, sebab tak mahu terserempak pakai baju sama.

Bukan sahaja yg beli walk in, iols takkan beli baju secara online, ini kan pulak pre-order?

Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols tak beli baju dia sbb mahai. Brg dia ni dah mcm pakaian timbang kilo. Korang je yg tak prasan.
Baju raya iols dah lama sampai walopon aritu iols ingatkan tanak beli dari shopee. Pastu bila pkpd ni, iols beli lagi sbb nak tolong kedai tempatan.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
epal21 replied at 19-5-2020 01:30 PM
Sama macam  yg iols fikirkan. Pelik betul staff nak contact sorang2 customer. Zalora tu kita isi b ...

Betul suka sgt. Iols ade beli barang kan. Pastu out of stock then diorg cancelled pastu mula2 diorg msukan kat store credit. Tp i ols mintak bank transfer. Okay je. 2 hari settle. Kalau ikutkan zalora plagi ramai custoemr kot.  Kalau tgk no order kitaa kjp ke beza walaupon sejam.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat replied at 19-5-2020 11:47 AM
Huduhnya baju..

Dah kenapa baju cikebom cikebom belah atas tu, macam belon panas kat turki je kang terapung macam aunt marge harry potter, material plak nampak panas den murehh je.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
tu la takut wei jual baku pre order ni. iols pun jd ds jual baju tp kalau butik bgtau pre order mmg xdela nk promot. tgu dh ready stok baru promot
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Catpaw replied at 19-5-2020 10:18 AM
Dah kenapa baju cikebom cikebom belah atas tu, macam belon panas kat turki je kang terapung macam  ...

Fabrik baju tu nampak keras kejung kan? Tak sesuai utk org petites. Org tinggi langsing & flat chest sesuai lah pakai style macam tu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list