Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12
Return to list New
1749
View
32
Reply

iPhone 12 Pro Dijangka Hadir Dengan Paparan Pada Kadar Segar Semula Tinggi – Mencapai 120Hz

[Copy link]

Author: trunks       Show all posts   Read mode

Post time 22-5-2020 08:31 AM | Show all posts
trunks replied at 22-5-2020 05:41 AM
mana ada Iphone 12 keluar lagi haha,lambat sikit sebab ada virus ni lah

pergh,syabas betty  h ...

aku dah ade pengalaman dengan ios sebelum ni jd tahulah kelebihan utk diri aku,
dan iphone mmg utk org yg setia,dari dulu pakai ip5s tuka ip11 je app dlm tu xbyk beza pun hehehe hanya utk org setia hehehe
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 23-5-2020 12:17 AM | Show all posts
copy_paste replied at 22-5-2020 08:31 AM
aku dah ade pengalaman dengan ios sebelum ni jd tahulah kelebihan utk diri aku,
dan iphone mmg ut ...

tau dah,awak type yang setia ,syabas sekali lagi betty

saya kat handphone lah kurang setia haha

ohya,game apa awak layan sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 12:29 AM | Show all posts
trunks replied at 23-5-2020 12:17 AM
tau dah,awak type yang setia ,syabas sekali lagi betty

saya kat handphone lah kurang seti ...

Xlayan game kat hp,
Aku lyan game pc je, main game kt hp xpuas,
Hp guna utk sosmed je, jimat bateri
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-5-2020 12:31 AM | Show all posts
copy_paste replied at 23-5-2020 12:29 AM
Xlayan game kat hp,
Aku lyan game pc je, main game kt hp xpuas,
Hp guna utk sosmed je, jimat bat ...

lupa nak taip, bukan kat Handphone
dekat PC ke console ke hehe

dekat PC kan? boleh tau game nama apa? ehhe
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 01:46 AM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 23-5-2020 12:31 AM
lupa nak taip, bukan kat Handphone
dekat PC ke console ke hehe


Company of heroes,thunder war,world of warship,tank and plane,call of duty,rise of nation,
Aku suke main strategi dan game action in war

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 08:46 AM | Show all posts
kat iphone ni game ape yg best main,
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-5-2020 12:55 PM | Show all posts
copy_paste replied at 23-5-2020 08:46 AM
kat iphone ni game ape yg best main,

saya ada layan game kereta Asphalt 9 hehe
try lah ushar2

Asphalt-9-Legends-Tips-Tricks-Unlocks-iPhone-16.png



Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 02:50 PM | Show all posts
trunks replied at 23-5-2020 12:55 PM
saya ada layan game kereta Asphalt 9 hehe
try lah ushar2

dah ade game ni kat lappy,kat hp lain,jiwa aku dah tua rasanya ni hehehehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-5-2020 03:58 PM | Show all posts
copy_paste replied at 23-5-2020 02:50 PM
dah ade game ni kat lappy,kat hp lain,jiwa aku dah tua rasanya ni hehehehe

haha.. trylah main multi player pula dalam handphone

seronok juga sebab fight orang real ..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 04:06 PM | Show all posts
trunks replied at 23-5-2020 03:58 PM
haha.. trylah main multi player pula dalam handphone

seronok juga sebab fight orang real ..

aku x minat lumba2 keta dah,dah xde jiwa muda,hahahahha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-5-2020 04:18 PM | Show all posts
copy_paste replied at 23-5-2020 04:06 PM
aku x minat lumba2 keta dah,dah xde jiwa muda,hahahahha

wahaha..

ok cuba tengok list2 game ni.kot ada berkenan
Dr mario pun ada

https://appadvice.com/game/collection/best-games-for-the-iphone-xs

https://www.tizenhelp.com/best-graphics-games-iphone-11/
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 04:36 PM | Show all posts
trunks replied at 23-5-2020 04:18 PM
wahaha..

ok cuba tengok list2 game ni.kot ada berkenan

hahahaha byk game menarik,
aku cuba mario  tour tu sbb mcm simple je game mario ni hehehehe,
aku ni bukan kaki game hp,takat game2 yg simple2 senang2 main xperlu serius tu aku suka la hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 10:17 PM | Show all posts
X  minat   ..dgn   Apple  ...teknologi   mereka   mula  slow   berbanding   phone  android   yg   pantas  perubahan  teknologi   .....phone  boleh   lipak....join screen ( LG V50) .....zoom   ....
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list