Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
7771
View
159
Reply

[Tempatan] 3 kali penghantar makanan wanita ditendang lelaki tunjuk isyarat lucah

[Copy link]

Author: YgBenar    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-5-2020 06:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Kuang ajo sepet ni. Dengan budak pompuan blehla tendang2. Bacul
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 20-5-2020 06:35 AM | Show all posts
harap bawanf rangers dapat tumpaskan apek ni sampai dia merayu minta maaf
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 06:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Mohon kaki cina makan babi ni mereput atau dilanggar lori...aamiin

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 06:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Lenkali viralkan skali sarjan tu. Sesuka ati je suruh tarik report. Dah kena suap ke???
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 06:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak der ke NGO2 yg nak bekap atau tolong sis  ni....kalo pendatang pandai plak NGOK2 ni tuntut keadilan..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 07:06 AM From the mobile phone | Show all posts
aliazulaikha replied at 20-5-2020 06:05 AM
Kannn? I mmg tak pernah la nak layan. Sanggup je I byr saman tu. Siap reject lagi pen dia yg dia b ...

Musim skg mmg kena reject kongsi2 pen ok. Virus.
So u kena saman brp?
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 07:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Sarjan mana plk yg bagi advised mcm ni?
Sekarang laporan adalah tentang dia kena serang.yg pasal riders panda lain tu biar le apek tu plk buat laporan?
Patut pun sepet senang2 je buat jenayah kalau polis pun mcm tak nak peduli
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 07:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Sakitnya hati.... Polis ni dh kenapa dengan bangsa sendiri pun xnk tolong. Semoga apek  dgn polis tu dpt balasan yg setimpal
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 07:08 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 20-5-2020 02:15 AM
Aku harap ada peguam tolong perempuan ni.. Cina biadap ni kena ajar.. Ingat minta maaf boleh selesai ...

Muka cina ni pun mcm sial sis tengok
Laki yg pkul ppuan adalah dayus
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 07:12 AM From the mobile phone | Show all posts
lemak_masin replied at 20-5-2020 06:13 AM
Mmg syak bukan warga malaysia.. tgk dalam video tu pun dia tak cakap byk, takut kantoi ler tu . Ba ...

Sila siasat apek ni legal ke tak?
Kalau betul bukan Malaysian tengok ada IC tipu ke apa ke?Senang buat kes
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 07:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Qaseemah replied at 20-5-2020 07:08 AM
Sakitnya hati.... Polis ni dh kenapa dengan bangsa sendiri pun xnk tolong. Semoga apek   ...

Sape nama sarjan tu?
Senang betul kja.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 07:15 AM | Show all posts
#sprm

ke budak2 rider tu serang dan ugut2 cina tu.. maybe cctv recorded ada bukti utk dakwa rider2 lain..

dah viral jadi isu nasional.. maybe boleh counter balik kenakan laki dayus tu, check warganegara ke..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 07:20 AM From the mobile phone | Show all posts
monsterwife replied at 20-5-2020 07:14 AM
Sape nama sarjan tu?
Senang betul kja.

Xde pula disebutkan namanya..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 07:26 AM | Show all posts
tolong laa apa2 kes mcm ni..rider2 tu bg cerdik akai sikit..time amek video xyah tunjuk laa korang ramai2 tu..buat keje senyap2 sudah laa..jgn bg ada bukti..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 07:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Mohon tangkap pelaku dayus pemukul perempuan ni. Tq.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 07:29 AM From the mobile phone | Show all posts
mas79 replied at 20-5-2020 06:03 AM
Baca dkt satu page, katanya cina ni owner kedai makan dan bukan rakyat malaysia...

Ni ke antara 90% yg masuk pastu tak keluar2 tu?
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 07:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Dasar berak tak cibuk

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 07:30 AM From the mobile phone | Show all posts
aliazulaikha replied at 20-5-2020 05:46 AM
Ape kebendanya la Sarjan tuh boleh advise tarik report and tutup case. Nak keje senang je kot. Teran ...

Haha.. Menunggu u menghulur la tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 07:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Budak2 sekarang macam tu la.  Suka tunjuk samseng datang ramai2 ugut org. Padahal setakat mampu p mengejek je depan muka apek tu.  Kalau awal2 kau pegi buat report kan senang.   Xde alasan polis tu nak suruh tarik balik.  Kalau dia suruh jgk br viralkan. Ni tak,  nak jgk tunjuk samseng angkat geng.  Buat benda bodo kan dah susah.  
Kes pun xjelas,  potong masa nak buat uturn?  Panda pompuan tu potong kanan masa apek nak buat uturn ke apek xbg signal ke macamana.
Aku xbekap apek tp aku selalu nmpk geng2 panda & geng drebar lori main ugut2 terang2 kat fb bila ada kes.  Ajak cari ramai2 la..  Jmp kat jalan nak hentam la.  

Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 07:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Sarjan mana.. Reveal lah nama sarjan tu..
Kalau sorg boleh buat mcm ni..
Esok2 org lain akan buat sama..

Biar lah 20 org rider td pun masuk bicara. Tentu boleh menang kes...
Kita ditindas kalau mengalah mcm ni..
Salah tetap salah.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list