Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
7788
View
159
Reply

[Tempatan] 3 kali penghantar makanan wanita ditendang lelaki tunjuk isyarat lucah

[Copy link]

Author: YgBenar       Show all posts   Read mode

Post time 20-5-2020 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Cyempaka replied at 20-5-2020 07:36 AM
Budak2 sekarang macam tu la.  Suka tunjuk samseng datang ramai2 ugut org. Padahal setakat mampu p me ...

Cyempaka. Taklah mahu menangkan apexx. But kebanyakkan budak rider food ni masa ateh motor eeee Ya Allah kenmain cilok, I sendiri selalu terkejut tiba tiba je dgn laju ada kat sebelah kereta I. Bawak motor simpang siur, trafik lite jgn ceritalah, mmg tak patuh merah.
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 20-5-2020 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
lemak_masin replied at 20-5-2020 06:13 AM
Mmg syak bukan warga malaysia.. tgk dalam video tu pun dia tak cakap byk, takut kantoi ler tu . Ba ...

Aik, xkan umder kerajaan Melayu Islam pun Cina makin kurang ajar?...

Igt dorg berani sbb DAPig dln kerajaan jer dulu
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 09:09 AM | Show all posts
Gincubiru replied at 20-5-2020 02:02 AM
Yelah , I suspek sarjan tu mungkin jenis yg selalu makin duit lendir rasuah cina , Mestilah dia na ...

jgn guna perkataan jinjang sis  nanti dpt virus -98  Kling Klong Klong

Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 09:45 AM | Show all posts
eeii muka photostat ba alif ba ya!!! patut perangai pun samaaa. serius .. muka arrogant langsung tak de sikap kesal. cilaka! aku doa ko eksiden kena lenyek lori tapi tak mati2. biar ko jadi sayur dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 09:47 AM | Show all posts
AmandaRollins replied at 20-5-2020 01:31 AM
Aq da ckp benci dgn sepet wuhan,woiiii sepet jinjang ko jgn bg aq benci kt 7keturunan sepet kt malay ...

amenda aq aq ni mcm burung gagak je. tak bole tulis elok2 ke?

Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 09:58 AM | Show all posts
disogok duit ke hanat???????
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Celakanya mamat ni. Ada org ckp dia ni cina tanah besar agaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dua_chzy at 20-5-2020 10:04 AM
Gincubiru replied at 20-5-2020 01:21 AM
Bodohnya pompuan ni , sarjan tu cakap macam tu je ko terus tarik report , sarjan tu ntah ntah jenis  ...


La, memang dari segi undang2 camtu. Chinki tu kena sepak beramai2, tua kerepot pula, memang kalau masuk mahkamah ada harapan menang kes riders tu pulok yang masuk lokap/penjara. Sarjan tu bukan protect chinki tua kepot tu. Dia protect riders Melayu tu laaaaaar.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Pasal uturn je babi ni sepak bdk rider tu? Kut dia sepak rider lelaki pun aku bengang, ni kan pula perempuan...yg aku pelik tu, apek ni bole lak eh x pkai mask? Kebabian apakah? Sedap je  ckp nk angkut lg 20 org rider tu, akhirat jawapla mkn duit haram
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
aliazulaikha replied at 20-5-2020 06:05 AM
Kannn? I mmg tak pernah la nak layan. Sanggup je I byr saman tu. Siap reject lagi pen dia yg dia b ...

Hahaha...bravo!
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 10:48 AM | Show all posts
aku syak dia tak reti cakap melayu..tu yg terus ditendang tu..tgk video lagi satu yg lelaki amik video tunjuk no plate pe semua tu, cina tu diam je tak bercakap ape...
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 11:45 AM | Show all posts
harap2 pdrm dpt clearkan cerita sebenar..satgi semua merempan marah apek..rupanya rider twist citer macam kisah akak kena aniaya sebab insurans laki tu...udah ke mana threadnya tah..ilang dr radar ke hapa
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
axl_bach replied at 20-5-2020 09:06 AM
Aik, xkan umder kerajaan Melayu Islam pun Cina makin kurang ajar?...

Igt dorg berani sbb DAPig  ...

Time kerajaan DApig depa baru  tunjuk perangai sebenar makin lama makin kurang ajar.. ni pun masih takde tindakan tegas lagi..
Aku tunggu jugak apa yg akan PN buat lepas ni..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
jaja8 replied at 20-5-2020 10:48 AM
aku syak dia tak reti cakap melayu..tu yg terus ditendang tu..tgk video lagi satu yg lelaki amik vid ...

Betul..Takut katoi takleh berbahasa melayu aka prc mari ic tipu.. harap netizen booeh korek info mamat ni biar kasi hantar wuhan terus.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Rider ni kadang2 nyampah juga..nak senang keje kau je..sampai ride melawan arus..aritu nyaris anak aku nak terlanggar food panda ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 12:00 PM | Show all posts
monsterwife replied at 20-5-2020 07:06 AM
Sarjan mana plk yg bagi advised mcm ni?
Sekarang laporan adalah tentang dia kena serang.yg pasal ri ...

Selalu makan duit lendir cina kut , kena suap ... Itu pasal bekap cina

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 12:02 PM | Show all posts
JokesCop replied at 20-5-2020 05:21 AM
Aku tgk dekat mana tadi, dia cakap puchong. Tapi kalau serdang mungkin logik la kut polis ckp mcm  ...

Antara unit beruniform dekat Malaysia ni , cuba teka yang mana satu paling tak bermoral ????
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MsKathryn at 20-5-2020 12:28 PM

Dh agak cina santung
Lelaki yg pukul perempuan sgt la low class and loser
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
helicornia replied at 20-5-2020 09:47 AM
amenda aq aq ni mcm burung gagak je. tak bole tulis elok2 ke?

Hahahaha....aq aq aq aq aq....baru perasan mmg bunyi burung gagak mcm tu...
Kalau da geram mmg tulisan jd tunggang langgang uolssssss!!!!!chill lah!!!
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 12:19 PM | Show all posts
JokesCop replied at 20-5-2020 05:21 AM
Aku tgk dekat mana tadi, dia cakap puchong. Tapi kalau serdang mungkin logik la kut polis ckp mcm  ...

Ko pernah kena kat Serdang ,  aku pernah kena kat Gombak... Kat mana -mana pun sama je .. perangai tak semengah . Ni musim PKP ni baru nama polis jadi wangi sikit sebab diorang frontliner , itu pun terbusuk jugak lepas ada polis rogol orang monggolia
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list