Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
7806
View
159
Reply

[Tempatan] 3 kali penghantar makanan wanita ditendang lelaki tunjuk isyarat lucah

[Copy link]

Author: YgBenar    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-5-2020 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku nak lim lip eng paksa cina ni Minta maaf. Lip eng ni klu Melayu buat tahana kat cina, dia Cari smpi jumpa buat pc Minta maaf.

Tp kalau cina tabuh Melayu (mangsa selalu pompuan lak Tu), diam ja x bunyi.


Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 20-5-2020 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
lampor replied at 20-5-2020 01:33 AM
Cina tu ingat dia lepas ke... Ada la pembalasan dia tu.. paling kurang lunyai kena buat lauk...

Kita tgk lagu mana. Kdg Melayu cepat maaf dan lupa.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
mas79 replied at 20-5-2020 06:03 AM
Baca dkt satu page, katanya cina ni owner kedai makan dan bukan rakyat malaysia...

Gila betul.....Mai negara orang buat perangai serupa setan
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
chandrahusin replied at 20-5-2020 06:09 AM
Ada video tendang pempuan - bukti - kena tarik kes
Sbb 20 lagi rider ugut - takde black & white - b ...

Kdg Melayu jugak jd enabler Melayu ditindas Dan Cuba perasan jd tuan. Pui
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
kucingitam replied at 20-5-2020 11:45 AM
harap2 pdrm dpt clearkan cerita sebenar..satgi semua merempan marah apek..rupanya rider twist citer  ...

Kalau twist citer pun knpa sampai tendang pempuan. Harap keta babee ni kena cakar dgn kunci budak2 rider
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
lemak_masin replied at 20-5-2020 11:46 AM
Time kerajaan DApig depa baru  tunjuk perangai sebenar makin lama makin kurang ajar.. ni pun masih ...

Aku xtau nk komen dlm kes ni sbb mesti tau kisah dari awal yg katanya minah rider ni pancung apek masa dia nk u turn....

Mesti ada action minah rider yg buatkan apek bagi reaction....

Tp apapun tindakan kekasaran fizikal mmg salah, apatah lagi dari sorg lelaki ke atas pompuan yg tu mmg lagi salah
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 04:31 PM | Show all posts
rasa macam tak adil jugak kita nak salahkan polis tu. kita pun tak tau cara dia cakap macamana. mungkin dia cuma bagitau je. panda pompuan tu yg gelabah tarik balik report.
mungkin polis tu takut budak2 panda kena angkut dekat2 nak raya ni. tu yg dia bagitau.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_almondpecan replied at 20-5-2020 09:59 AM
Celakanya mamat ni. Ada org ckp dia ni cina tanah besar agaknya.

Kalau bukan warganegara sila batalkan visa dan hantar balik negara asal.
Patutlah relax aje video kn ambik,rupa2nya ada ramai geng2 rider kat luar.tu yg takut
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
jaja8 replied at 20-5-2020 10:48 AM
aku syak dia tak reti cakap melayu..tu yg terus ditendang tu..tgk video lagi satu yg lelaki amik vid ...

Sebab ramai rider kat luar
Walau mcm mn pun salah rider tu kena nak tendang2?buat undang2 sendiri ke?
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
monreyes replied at 20-5-2020 11:51 AM
Rider ni kadang2 nyampah juga..nak senang keje kau je..sampai ride melawan arus..aritu nyaris anak a ...

So you rasa takpelah rider tu kena pukul?
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Gincubiru replied at 20-5-2020 12:02 PM
Antara unit beruniform dekat Malaysia ni , cuba teka yang mana satu paling tak bermoral ????

Aku pilih persatuan pengakap diraja Malaysia.

Dulu masa sekolah, ada sekali tu aku datang perjumpaan derang xpakai uniform. Di marah nya budak2 yg xpakai uniform. Sapa2 yg pakai uniform, beratur dua baris, yg xpakai jalan kat tengah. Kasi penumbuk masing2. Line tu ada dalam 15 orang satu line. So ko kene bedal dgn 30 ahli pengakap lain.

Sebab ketua dia budak taman aku, aku lepas dgn alasan paling x munasabah. "Aku xda duit nak beli uniform". So aku join lain ke 3 untuk dipaksa gelakkan budak2 yg kena kroyok.

So, aku pilih pasukan beruniform paling x bermoral adalah persatuan pengakap.

Kedua, pandu puteri sebab sexism dan terakhir pbsm sebab racism.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Gincubiru replied at 20-5-2020 12:00 PM
Selalu makan duit lendir cina kut , kena suap ... Itu pasal bekap cina

Aku x nak tuduh dia dah kena suap dekat apek tu
Cuma nak tau kenapa alasan dia suruh tarik laporan.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
KUALA LUMPUR: Lelaki yang menunjukkan isyarat lucah dan menendang seorang wanita yang juga pekerja penghantar makanan dalam kejadian di Bandar Puteri, Puchong dekat sini, semalam akan dituduh di Mahkamah Petaling Jaya, esok.

Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Selangor, Datuk Fadzil Ahmat, berkata suspek akan dituduh mengikut Seksyen 323 Kanun Keseksaan kerana mencederakan dan Seksyen 509 Kanun Keseksaan kerana mengeluarkan isyarat yang mengaibkan kehormatan.

"Kita terima dua laporan polis berhubung kejadian itu, semalam masing-masing daripada seorang wanita pekerja penghantar makanan Foodpanda berusia 26 tahun dan seorang lelaki berusia 61 tahun.

"Menerusi laporan polis dibuat wanita itu, kita jalankan siasatan dan kertas siasatan sudah dilengkapkan sebelum dirujuk kepada pihak pendakwa raya hari ini dan arahan telah dikeluarkan untuk menuduh lelaki itu.

"Bagaimanapun, pihak polis masih lagi menjalankan siasatan ke atas laporan yang dibuat oleh lelaki berkenaan," katanya dalam satu kenyataan, hari ini.

Selain itu, kata beliau pihaknya maklum mengenai penularan beberapa berita palsu di media sosial berhubung kejadian itu termasuk tohmahan mengatakan pihak polis tidak menjalankan siasatan.

"Perlu diingatkan perbuatan itu adalah satu kesalahan jenayah yang boleh diambil tindakan mengikut Kanun Keseksaan dan Akta Komunikasi dan Multimedia 1998," katanya.

Semalam BH melaporkan mengenai satu kejadian perselisihan faham di antara seorang pekerja penghantar makanan dengan seorang pemandu kereta di Jalan Puteri 9/1 Bandar Puteri, Puchong.

Dalam kejadian kira-kira jam 4 petang itu, pemandu kereta terbabit memarahi mangsa kerana memotong kereta dipandunya ketika dia mahu membuat pusingan U di situ.

Suspek turut menunjukkan isyarat lucah kepada mangsa dan menendangnya beberapa kali sehingga mangsa terjatuh.

Dalam pada itu dua rakaman video termasuk satu rakaman kamera litar tertutup (CCTV) berhubung kejadian itu viral di media sosial sejak petang semalam.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
apek tu u turn bg signal.x.nak tau gak
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 08:42 PM | Show all posts
monsterwife replied at 20-5-2020 07:50 PM
Aku x nak tuduh dia dah kena suap dekat apek tu
Cuma nak tau kenapa alasan dia suruh tarik lapora ...

Ada dua kemungkinan :
A ) Malas

B) Dah kena suap

C) Semua di atas
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
sesuatu plak polis tu. patut biar je la polis siasat. kalau betul takdanya tindakan ke atas rider lain.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
monsterwife replied at 20-5-2020 07:49 PM
So you rasa takpelah rider tu kena pukul?

Jgn buat statement provokasi ye...maksud saya tu riders ni ada 1 kind of attitude yg suka mencari pasal..katalah rider yg melawan arus tu langgar kete aku..kete aku kemek..anak aku p hempuk dia..geng2 rider dtg support member..agak2 kena gaya x
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Knapa pulak nak tarik report...polis tu makan suap dari uncle ni ka?
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 09:49 PM | Show all posts

Sepatutnya HR foodpanda masuk campur juga bela nasib workers mereka.  Adakah boss foodpanda tak cakne dgn staff sendiri?

Hishhh!!
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau cina je semua takpe semua lepass. Kabel besar sgt ke cina ni sampai tak boleh nk buat apa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list