Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
512
View
6
Reply

Can we be friends with our fling?

[Copy link]

Author: cahaya_emily    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-5-2020 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Erm fling dlm konteks ni takde pun anything yg sexual..takat caring2 jeh..but anyway cane nk berkawan dgn seseorg slps kita berfling2..rasa sedih pulak bila pikir dia ada je tp awkward nk start ckp casually..jarak,masa, kerja telah memisahkan kita...kalau mmg tak boleh berkawan, acaner korang padamkan rasa rindu tu? Hei pelik2 masalah semakin ramai kita kenal org ni...
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 20-5-2020 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak faham la.. flirting dgn crush ke maksud you..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2020 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Covid19 replied at 20-5-2020 01:54 PM
Tak faham la.. flirting dgn crush ke maksud you..

Aah boleh jgk mcm tu..
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Stop contact, stop jumpa. Physical & emotional separation.. Tu je ubat nye. perasaan dtg dari hati, kita tak boleh control.. kita control response kita jee..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-5-2020 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
starbug7 replied at 21-5-2020 11:15 AM
Stop contact, stop jumpa. Physical & emotional separation.. Tu je ubat nye. perasaan dtg dari hati,  ...

I akan cuba...kiteorg dh tak msg/call.takde reason yg kukuh nk buat mcm tu..i guess i ikut nasihat u maknanya takyah le meneruskan hasrat  nk berkawan casually tu..takut rindu jd perasaan lg merepek2 pulak lps ni...

I rasa dia ni mmg playboy la..suke buat org lemah lutut angau dgn sifat caring dia & bau wangi dia...cis.
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 11:34 PM | Show all posts
fling mende x de sexual..ke ko da tbabas x nk ngaku...fling itself means sexual...kalo x sexual bkn fling..tu nme die test air...cne nk kawan2...ko x de prasaan leh la nk kwn..skali die ade prasaan kt ko last2 smpai mampos die x nk bckp ngn ko..x awkward mngkin malu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-5-2020 06:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Cable replied at 26-5-2020 11:34 PM
fling mende x de sexual..ke ko da tbabas x nk ngaku...fling itself means sexual...kalo x sexual bkn  ...

Dia ada perasaan...mmg dh tak berckp pun & things are awkward between us..oh i mmg salah guna term ah..haha dlm context ni mmg takat ngorat2 & caring terlebihhh tp tak sampai ke tahap seksual pun...dia pun kurus je tak terpikir pulak sampai ke tahap itew..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list