Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
11035
View
116
Reply

Dimaki Sebab Kutuk Rumah Diva AA Kecil, Tapi Orang Lain Kena Tempias

[Copy link]

Author: CARI-MAL    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 23-5-2020 10:42 PM | Show all posts
Halah halah diorang ni.. dah tau AA tu sensitif biar la dia. Kalau aku pun, orang tak kenal lalu depan rumah aku, masuk tak di jemput, pastu komen.. kecik je rumah.. geram tak geram..
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 23-5-2020 10:50 PM | Show all posts
prestigious life rumah kecik...prfffffffffffffffffffffffffffght
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2020 12:53 PM | Show all posts
rumah aku pun kecik gilos weh,,, ilek jek kalau orang cakap kecik... tapi sebab itu diba AA emang menyalaklah cite dia. adoiyai kau ni pun xde kerja nak cakap rumah org kecik... pebendalahai
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2020 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Sbnrnya azwana ni buat keje apa 4 his living??
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2020 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan dibah aa pindah dok oversea kat yurop sana. Rupanya dia pindah ke overseas union garden jah
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2020 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 20-5-2020 03:44 PM
Rumah kecik nk kemas pon senang.. iols suka mengemas rumah sendiri.. Tp kalau rumah besar mng pe ...

This is true. Sejak PKP, daily maids weols tak bagi datang. Macam nak patah pinggang kerjakan rumah sendiri. Last-last iols cakap, asal bersih dan kemas sudah. Tak payahlah nak beria. Nanti tak pasal-pasal iols masuk hospital sebab tension.
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2020 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
G cucuk sarang tebuan. Mmg mendapat la
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Kecik takpe... Tapi diva aa ni beli condo kawasan banyak nigger. Ghetto juga kawasan tu. Ingatkan dia perasan diva, nak la beli condo yang 500k ke atas.
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 06:54 PM | Show all posts
MarryPottet replied at 25-5-2020 12:40 PM
Ingatkan dibah aa pindah dok oversea kat yurop sana. Rupanya dia pindah ke overseas union garden jah

laahhh ye ke...pindah OUG jer....berjiran setaman la pulekkkk
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 06:59 PM | Show all posts
Oug parklane mmg tempat niggers uols..
X silap meols dulu ada nigger kena tetak ngan geng2 nigger..
Nyawa2 ikan  duduk depan klinik..
Tapi malangnya staf klinik takut nak bukak bg nigger tu masuk..
Tak tau pastu apa jadi...
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 01:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat replied at 20-5-2020 05:24 PM
Kucing baka ape tu yer..ingt nak beli sekor dpt duit BPN nanti..tenang je tgk kecomelan beliau..

I thought bpn tu gov bg utk buat ko mkn
Ada mknn ats meja kata tok yidin

Sigh.....
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 01:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Korg perasan x promo rncgn raya astro yg kartun ayah dgn ank perempuan cinonet tu
Nm wtk bdk tu dik non
Terus terigt diva aa
Kak ogy yg bg nickname dik non ni kt diva aa

Still I'm wondering dlm bnyk2 nm
Why dik non
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 01:55 AM | Show all posts
Chekpa replied at 28-5-2020 06:59 PM
Oug parklane mmg tempat niggers uols..
X silap meols dulu ada nigger kena tetak ngan geng2 nigger.. ...

oug je, dekat nga rumah iols gak ni
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2020 11:20 AM | Show all posts
netizen bukan mengutuk rumah kau kecik atau besar ... netz mngutuk sbb kau yg potray prestigious life kehulu ... prestigious life kehilir hujung2 sedihhh!

paling2 koman klu prestigious life verve suites mount kiara ke tp drp dulu pun rasa mcm dia nih sengkek jerk sebenarnya ... tgk designer beg yg dye show off manjang pun semua pesen dah berkurun org dah tak pakai  pun ... tp dia dok jgk tayang2 itu2 ajer .. mcm itu ajerlah pun beg yg ada
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2020 06:44 AM From the mobile phone | Show all posts
epal21 replied at 20-5-2020 10:05 PM
Oh,ye ke? Iols dah lama ketinggalan lah ni. Tak pernah tahu pula dia dah berpindah drp ampang tu ...

Yng diampng tu dulu lh Tmpt shooting chit chat

Astana azwan a namanya
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2020 06:46 AM From the mobile phone | Show all posts
sleepandream replied at 20-5-2020 11:06 PM
khennn... iols cakap dalam hati je tapi chuols telahpun meluahkannya

btw diva AA ni bukan bo ...

Migrate to London di ulang berulang kali

Hahaha
Tpi masih tercongok kt malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2020 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
tokchik replied at 12-6-2020 10:44 PM
Yng diampng tu dulu lh Tmpt shooting chit chat

Astana azwan a namanya

Oh,i see. Astana dah tinggal kenangan je lah. Sekarang living the prestigious life in OUG Parklane.  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list