Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
11090
View
116
Reply

Dimaki Sebab Kutuk Rumah Diva AA Kecil, Tapi Orang Lain Kena Tempias

[Copy link]

Author: CARI-MAL    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-5-2020 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Baik ler rumah kecik hasil hard earned money dari abang dia tu.
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 20-5-2020 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Takyah ah buka benang pasal dia kalau setakat dia nak maki. X heran dah.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahahaha rumah orang kaya jutawan ke tu?
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Ah, yg gi follow pondan sangkak ni pehal? Syok agak nye dpt reply tweet retis. Bile kena maki, mendapat la ko. X kuasaa
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Bulan puasa pun carutan tetap jalan. Tp kucing tu comel{:thief
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Comel betul kucen heshe.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 06:58 PM | Show all posts
Diva ni dah tak betul la aku rasa.. Ada penyakit hati dan otak yang kronik..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
hari tu dia bgtau rumah kondo (harga 1 juta dia claim) yang dia baru beli kat Subang bakal siap tahun 2022. So sementara waktu ni dia menyewa rumah kecik.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
sokmogitu replied at 20-5-2020 12:03 PM
hari tu dia bgtau rumah kondo (harga 1 juta dia claim) yang dia baru beli kat Subang bakal siap tahu ...

Dulu dia bukan duduk rumah landed ke? Teres ke banglo iols tak pasti tapi rumah tu deco dia macam taste acik2. Dia dah jual rumah tu & beli kondo yg under construction tu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
at least diva offer air ke tukang tu.. berapa kerat je kita now offer air utk org yg dtg service repair rumah? Cousin iol selamba buat bodoh jer. Menyirap pulak tengok.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia sebut plumBer ke tu? {:thief

Dah kenapa dia banyak kali pindah rumah?
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Diva ni tinggal area kl kan. Center area. Rumah kecik tapi dekat dgn pusat bandaraya tu pilihan dia and actually lagi mahal. Apartment kecik je pun dah 500k. Tak kaya ke tu? Ntah2 rumah dia beli bukan berhutang, memang sentap la diva kuikuikui  500k kalau duduk jauh dari kl centre dapat la teres 2 tingkat atau banglo
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
ni abad ke 21 la...orang semua minimalist, 80an je nak rumah agam atas bukit...

self sustain {:run
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
epal21 replied at 20-5-2020 08:21 PM
Dulu dia bukan duduk rumah landed ke? Teres ke banglo iols tak pasti tapi rumah tu deco dia macam  ...

Rasanya dr landed dkt ampang tu pindah ke condo dkt area mid valley. Ni mcm lg downgrade la. Ape kes ntah. Iols rasa duit beli lv pun saki-baki duit jual rumah tu ha, dengan duit pusaka arwah maktom.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
234126 replied at 20-5-2020 08:40 PM
Diva ni tinggal area kl kan. Center area. Rumah kecik tapi dekat dgn pusat bandaraya tu pilihan dia  ...

Rmh dia yg org komen kecik ni kat oug parklane. Me kenal area ni sbb pernah lepak umah mmber yg dduk kat situ. X de la dkat mana dgn centre area. Rmh kwan meolss tingkat 17 mengadap highway. Gayat gila dduk kat balcony
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
epal21 replied at 20-5-2020 08:21 PM
Dulu dia bukan duduk rumah landed ke? Teres ke banglo iols tak pasti tapi rumah tu deco dia macam  ...

Dulu dia dok area rmh landed sblm masuk ke bkt antarabangsa, uk perdana tu. Rasa mcm dia dah jual.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 09:20 PM | Show all posts
Miss_LoveLeen replied at 20-5-2020 08:59 PM
Rmh dia yg org komen kecik ni kat oug parklane. Me kenal area ni sbb pernah lepak umah mmber yg dd ...

mana kaka tau dia dok kat oug parklane?
dia sewa je kan? pastu nnt pindah?
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg cakap suka rumah kecik tu sebab x mampu. Cuba kalau ko jutawan yg mampu upah maid, ko mesti nak rumah agam atas bukit mengadap laut segala bagai kan?

Nak sedapkan hati sebab x mampu, cakap je la suka rumah keciks.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 20-5-2020 09:20 PM
mana kaka tau dia dok kat oug parklane?
dia sewa je kan? pastu nnt pindah?

Tau sbb design rmh & pernah tgk video dia gi beli makanan masa pkp drive thru kat kedai mamak. Nama kedai tu nasi kandar d tanjung. Masa first time gi umah mmber yg dok situ, kaka tnggu kwan dpan kedai tu. Rasa dia sewa je condo kat oug sementara tnggu condo jutaan dia siap nnti. Btw kaka mmg pengikut ig dia. Saja buat bahan hiburan waktu luka lara. Tp sbg cctv ajos sbb takut kena lahar kalau silap komen
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by epal21 at 20-5-2020 02:09 PM
toxicated replied at 20-5-2020 12:56 PM
Rasanya dr landed dkt ampang tu pindah ke condo dkt area mid valley. Ni mcm lg downgrade la. Ape k ...


Oh,ye ke? Iols dah lama ketinggalan lah ni. Tak pernah tahu pula dia dah berpindah drp ampang tu. Takpelah, downgrade lifestyle asalkan cukup makan pakai. Diva aa pun bukannya ada anak bini yg nak rumah besar2.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list