Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
3240
View
142
Reply

BFF dengan family EX

[Copy link]

Author: green~tea    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 25-5-2020 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 24-5-2020 10:24 PM
geramnyeh harini terpaksa hadap muka ex sbb menjemput anak tengahari tadi utk giliran beraya rumah i ...

Nasib baik hang tak kena ludah....kan???

bersyukurlah...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 25-5-2020 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
sesi mengaibkan exnya akan  berterusan...sementara TT akan terus menerus memaparkan dirinya angel...wanita teraniaya....

same old same old....

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-5-2020 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
menakkautau replied at 25-5-2020 10:36 PM
sesi mengaibkan exnya akan  berterusan...sementara TT akan terus menerus memaparkan dirinya angel... ...

Celah mana la iols aibkan ex.. mcm la ko kenal dia manakkkk... hemmm...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-5-2020 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
menakkautau replied at 25-5-2020 10:31 PM
Kes  cerai drag bertahun tahun turun naik escalator mahkamah, bertegang urat sampai banyak urat ke ...

Kes cerai beberapa bulan je manak.... yg drag bertahun tu kes harta sepencarian... aneh la ko ni manak... nak komen tp cam tak cerdik...
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2020 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 25-5-2020 10:44 PM
Celah mana la iols aibkan ex.. mcm la ko kenal dia manakkkk... hemmm...

Then why bother???? Sambung aja ler....kalau hang ingat hang boleh terus menerus bodoh kan forummers board FD nee..kan????

Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2020 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 25-5-2020 10:46 PM
Kes cerai beberapa bulan je manak.... yg drag bertahun tu kes harta sepencarian... aneh la ko ni m ...

bodoh ler tuh...kalau dah sampai drag bertahun....

Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2020 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
makhluk macam manak yang  berkeliaran mcm jahanam  nilah yang membuatkan orang tak berani nak mengadu apa apa kat fd. kalau mental tak kuat boleh depress tau kena lahar dengan manak. aku harap sgt manak bodoh ni bentilah provoke orang macam ni. jangan sampai ada orang bunuh diri atau depress disebabkan jari kau manak. mau hidup kau kena sumpah tujuh keturunan.
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2020 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak mintak cerai dah dapat cerai...

Nak dapat batang baru dah dapat batang baru...

Nak kata tak boleh move on....tetap nak yakinkan telah berjaya move on...

apa lagi yang hang mahu???? ketenangan jiwa yg masih belum.dikecapi???? atau memang masih berdendam dgn mantan????laki baru tak boleh put some sense into your moronic brain kah sampai perlu mengadu dlm forum???atau memang laki baru jenis tunggul hidup????
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-5-2020 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by green~tea at 25-5-2020 11:33 PM
menakkautau replied at 25-5-2020 11:24 PM
Nak mintak cerai dah dapat cerai...

Nak dapat batang baru dah dapat batang baru...


Apa yang aku mahu? I wanna spread positivity...

U should ask urself... apa yg ko mahu manak dgn cara melahar semua org dalam FD neh... ko bitter dgn janda? Ko kawen pun tak pernah lgi nak gebang mcm2.... sekejap jadi jantan, kejap jadi betina.. kejap pondan claim ada period... ko pakai pad pun reti ke tak ntah nya


Soooo delusional...

Jackie chan betina ko hilang ke mana nyah??? Mati covid ke
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-5-2020 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
mama_jahat replied at 25-5-2020 11:19 PM
makhluk macam manak yang  berkeliaran mcm jahanam  nilah yang membuatkan orang tak berani nak mengad ...

Dia sunyi tu PKP sekor2 takde teman
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 02:18 AM From the mobile phone | Show all posts
mama_jahat replied at 25-5-2020 11:19 PM
makhluk macam manak yang  berkeliaran mcm jahanam  nilah yang membuatkan orang tak berani nak mengad ...

jangankan org nak mengadu, i yg membaca ni pun naik menyampah. kot satu dua komen dia takpe la jugak. ni every page ade komen dia.jenuh nak skrol. suke plak dia lepak sini.

anyway, congrats to tt berjaya hidup aman damai lepas liku2 dlm marriage u. semoga tt dan keluarga bahagia dunia akhirat.
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 25-5-2020 11:29 PM
Apa yang aku mahu? I wanna spread positivity...

U should ask urself... apa yg ko mahu manak  ...

menyebarkan kebewakan komodore mantan hang, kejahatan in laws sampai memboikot hang....just to gain empathy dari forummers disini terhadao hang sedangkan tidak muatahil ini semua fitnah yg hang  cuba sebarkan sedangkan org yg hang tuduh tidak ada disini...utk take defence....and all this hang sebut to spread positivity??? jenis positivity kakak hang punya laki kah?????

hang cuba jawab....
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 08:35 AM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 25-5-2020 11:31 PM
Dia sunyi tu PKP sekor2 takde teman

Kalaupun benar org yg hang maksudkan itu sebenar benarnya tak berteman...nee manak nak tanya hang...hang yg kawen sudah gaduh sudah naik turun escalator mahkamah bertahun tahun sudah, bercerai sudah...merasa batang baru sudah...yg sampai laki baru seolah jadi tunggul tak boleh nak communicate dgnnya pasaipa???kan,kan,kan????hang kawen dgn kayu tunggul kah???sepi walau berlaki???

spread positivity or to make you feel good???laki batang baru hang tak boleh nak puji...
cari ehsan forummers pulak utk memuji hang????

you are damn pathetic you know that???

nak manak sambung lagik???

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
syamzana replied at 26-5-2020 02:18 AM
jangankan org nak mengadu, i yg membaca ni pun naik menyampah. kot satu dua komen dia takpe la jug ...


Kalau peel dah macam siot asyik nak menyalahkan pasangan...hang rasa dgn batang barunya nee boleh bertahan kah???adalah nanti dia reka citer baru...kakak laki barunya ini tak berkenan dgn dia....ler...mak mertua dia bising dah berapa tahun tak boleh kasi dia cucu ler....

last last masuk forum bukak tred lagi...laki kedua ku juga jenis bewak komodore....

siap sebut nak sebarkan positive vibes pada forummers...positive vibes pala otak dia berjambol kan???



Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 08:50 AM From the mobile phone | Show all posts
mama_jahat replied at 25-5-2020 11:19 PM
makhluk macam manak yang  berkeliaran mcm jahanam  nilah yang membuatkan orang tak berani nak mengad ...

kalau takut dipukul badai kenapa gatal pantat bina rumah ditepian pantai???

jgn gunakan alasan utk konon nak spread positivity kalau sebenarnya nak raih accolades dari forummers...sesambil selang seli memburuk buruk kan ex sedangkan diri sendiri lebih shilaker dari ex atau  ex in laws nya..kan????

duit banyak tapi cant even save your marriage...very the hina kan???

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
@Sasha .......dah boleh tutup tred....TT dah takda positive vibes lagi utk meneruskan tred ini.....asik kantoi jerk

Hukhukhukhuk
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-5-2020 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
menakkautau replied at 28-5-2020 04:14 PM
@Sasha .......dah boleh tutup tred....TT dah takda positive vibes lagi utk meneruskan tred ini.....a ...

kau tu mencarut tak hormat orang...  boring nak layan orang gila ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-5-2020 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by green~tea at 28-5-2020 04:34 PM
menakkautau replied at 26-5-2020 08:50 AM
kalau takut dipukul badai kenapa gatal pantat bina rumah ditepian pantai???

jgn gunakan alasan  ...


Kau lebih hina sbb tak layak berkahwin pun... seperti cacing tanah  takde jantina... kejap menyamar jantan  kejap betina ada period... apoooo

Mungkin manak boleh cuba membiak dengan kaedah belahan dedua... bukan belahan duda tau manak...

Jauh skali belahan kredit
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-5-2020 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
syamzana replied at 26-5-2020 02:18 AM
jangankan org nak mengadu, i yg membaca ni pun naik menyampah. kot satu dua komen dia takpe la jug ...

dia mmg suka i... konon nak membodek kot buleh pau duit... tp dia sentap sbb i tau dia rupa cam gary coleman... ramai dah forumer pompuan kena scam ngn jantan rupa buruk lagi sengkek nih... u be careful ya....  dia pau forumer pompuan kat hotel in JB... dulu2 heols acah2 singaporean
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts


Bukan susah pun nak umpan si akal sekupang....

Macam piranhas masuk trednya semula takut kena katup..

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list