Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
4027
View
175
Reply

suami suka kumpul bundle

[Copy link]

Author: naina    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 21-5-2020 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 21-5-2020 04:32 PM
dia xda duit la nk modified puluh2 k. Ya Allah jgnla dia jadi kaya raya boleh gelap mata beli bend ...

bila nak isi borang perceraian???
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 21-5-2020 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 21-5-2020 02:58 PM
kata ada bilik untuk dia simpan barang-barang..
napa tak suruh dia simpan semua motor and basikal t ...

mana muat oi. bilik stor blkang tu besar la jugak. penuh baju2 dlm guni dan brg2 evergreen dia. aku suh kemas lembbnya masyaAllah. bab mmbeli bawak balik laju je. motor ngn basikal bmx tu ha. ada je tanah blkng ni 10x20 kaki ha hambikla buat bengkel ke apa. tapi tula duit takda nk bina awning ponnnn.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-5-2020 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
tri-max replied at 21-5-2020 03:11 PM
aku baca pon da stress
sbb aku alergic dgn kesan karat pada besi
boleh sawan kalau terpegang .. ha ...

yer. memang dia ngamuk sebb aku kacau hobi dia dan bagi duit tu hasil niaga.mmg bnda tu boleh buat duit berganda dr harga asal. tapi do i care??
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-5-2020 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
mdhelmi replied at 21-5-2020 03:44 PM
aku cadangkan ko kumpul duit pastu beli ni
layan sorang dlm bilik xde sape kacau
ataupon suruh sua ...

ehh mmg taklah. dia tak suka game. bagi dia buang masa nnt anak bini segala tak endah. tapi tula kena hadap plakk benda lain. eeeiii takleh ke relax2 cantikkan rumah mcm laki jiran sebelahh. laki jiran ni siap cat dan buat wainscoating lagi. laki aku??? haruuuu.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
sis , ur husband ni ada hoarding disorder... probably should be seeking treatment.... try lah google a bit pasal ni, hope it helps... it is one of mental issues
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-5-2020 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 21-5-2020 04:47 PM
sis , ur husband ni ada hoarding disorder... probably should be seeking treatment.... try lah google ...

mental kan. tapi dia tak sedar tu. cmne eh nak ubah minat dia? atau at least dia tau mana nak simpan. ehh serabutlaa. biarlah thread ni jadi tempat lepas stresss. nak buka puasa mcmne ni nak hadap muka dia. tak laluuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 21-5-2020 05:14 PM
mental kan. tapi dia tak sedar tu. cmne eh nak ubah minat dia? atau at least dia tau mana nak simp ...

Rumah ni biasa buat spring cleaning every 6 months... rule of thumb dia senang je.. if u tak sentuh barang tu for the past 6 month.. buang je... mcm tu laa rule of thumb i kemas wardrobe i

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 21-5-2020 05:14 PM
mental kan. tapi dia tak sedar tu. cmne eh nak ubah minat dia? atau at least dia tau mana nak simp ...

bila nak isi borang perceraian???nanti dah cerai kawen lagi dapat pula suami yg kumpul scandals...rumah bersih hati pulak tak tenteram....perkara lain...

bila nak game minah?????
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 21-5-2020 05:16 PM
Rumah ni biasa buat spring cleaning every 6 months... rule of thumb dia senang je.. if u tak sentu ...

anak takda semua ex jaga boleh ler 6 bulan spring cleaning.....kan??? hikmah perceraian tuh teh....
anak ada leceh nak berspring cleaning nee..kan????
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku x boleh hidup dgn org hoarder cam ni.. nak rumah cantik ikut citarasa kita... bkn cam tempat besi buruk... kalo x berubah dan degil.. aku angkat kaki... kalo aku lah
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 21-5-2020 02:17 PM
memangla dia xmain betina lain,bukan kaki game, bukan jenis lepak2 kedai kopi xtentu hala memang 24j ...

I menyampah bila ada org mengadu suami dia menyakitkan hati, ada pulak makhluk kurang akal gamaknya tulis,  nasib baik tak curang, nasib baik tak main dgn perempuan lain bla3x....

Menyampah sebab kita perempuan maka kita kena redho terima je segala kebodohan suami?  Kesian la, nak hidup selesa dan tenteram pun macam tak layak sebab status isteri.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
najib888 replied at 21-5-2020 02:44 PM
Bab minat, hobi ni tak boleh kata apa.. org yg sama minat je faham.. tmbah2 geng2 modified moto ni,  ...

Haipp.. Najib..
Tupperware jangan sebut2 tau..
Rela pakai hat bekas eskrem  tu.. Drpd gunakan bekas tupperware tau..
Hat colorful tu elok simpan dalam lemari je...
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 21-5-2020 04:32 PM
dia xda duit la nk modified puluh2 k. Ya Allah jgnla dia jadi kaya raya boleh gelap mata beli bend ...

Tuuuuu diaaa.. Siap doa gitu.
Jgn sis.... Bg la dia kaya..
Nnt dia boleh beli umah baru utk u..
Kwn ai ada sorg.. Sewa umah sebelah utk simpan barang2 hobi dia..

Helicopter control la.. Kapal layar control la.. Kereta dan moto berapa bijik parking dlm kwsn umah sebelah tu. Koleksi ni.. Dia perabiskan gaji utk beli smua tu..
Asalkan umah asal tak semak.. Dulu dia duda. Pilot pulak.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
sarahmirza replied at 21-5-2020 05:51 PM
I menyampah bila ada org mengadu suami dia menyakitkan hati, ada pulak makhluk kurang akal gamakny ...

Nee kes kawen paksa odah....takda kenal langsung sebelum kawen ..atau kalau kenal pun jenis yg yakin dapat mengubah suami mengikut citarasanya selepas kawen...terutama lepas kena cekak dgn peha dimalam pertama pernikahan dan seterusnya....

hang punya situasi berbeza odah...laki yg terpaksa memendam rasa...sebab kalau isteri tak bekerja..mana mampu dia sorang sara anak bini kan???so disuruh cuci ayam 3 ekor pun dlm kemek muka pun terpaksa bergerak jua......

kan????
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 21-5-2020 05:40 PM
Aku x boleh hidup dgn org hoarder cam ni.. nak rumah cantik ikut citarasa kita... bkn cam tempat bes ...

waste current kan TT nee sedangkan dia berhak utk bahagia...tuh manak dah dua kali tanya dia bila dia nak isi borang perceraian...takmo pulak dia jawab
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
menakkautau replied at 21-5-2020 05:28 PM
anak takda semua ex jaga boleh ler 6 bulan spring cleaning.....kan??? hikmah perceraian tuh teh... ...

Saya jaga anak ye manak.... joint custody...

Why u so bitter? Kecewa dgn perempuan ke?

Setahu i, gary coleman yg pau duit forumer pompuan lepas jumpa and sleep.. tak gitu manak?
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
menakkautau replied at 21-5-2020 06:10 PM
Nee kes kawen paksa odah....takda kenal langsung sebelum kawen ..atau kalau kenal pun jenis yg yak ...

Hahaha... rajin manak baca thread luahan.

Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 07:37 PM | Show all posts
Barang lam kasi buang la,low value,simpn lama pun tak guna...

Nak simpan pun yg baru high quality yg ada resale value,atleast bila keperluan bolehla letgo,mashyuk...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-5-2020 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 21-5-2020 05:16 PM
Rumah ni biasa buat spring cleaning every 6 months... rule of thumb dia senang je.. if u tak sentu ...

actually dalam rumah ok je takda serabut takda perabot dan hiasan sarat2. plus ada bilik blakang utk sorok brg dia. cleaning house mmg i buat tau senyap2 bakar baju2 dan brg xguna. dia dalam rumah rajin basuh rumah sebulan sekali ada. suka sapu rumah mop xsuka kotor2. tapi masalah skng dekat porch ada 5 biji moto dah. td sampai lagi 1. basikal anak2 lagi. nak letak rak kasut pon takda tempat. klu i sentuh brg2 dia hbsla kena marah contohnya hrtu i alih ckit moto lepastu moto klasik dia terjatuh oi.marahla dia.hmmm
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-5-2020 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
menakkautau replied at 21-5-2020 05:23 PM
bila nak isi borang perceraian???nanti dah cerai kawen lagi dapat pula suami yg kumpul scandals... ...

manak aku masih waras lagi dr minta cerai2 ni. aduhh betolla klu xsetel yg ni remeh2 ni blom tentu tahan yg lagi besar klu kawen lain. now kena fikir2 ni nak tolong organize jugak.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list