Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
3751
View
175
Reply

suami suka kumpul bundle

[Copy link]

Author: naina    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 22-5-2020 06:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Laki aku pun suka beli brg second hand... 1 bilik penuh barang dia... aku tak suka juga... tp aku malas gaduh terima je la suami seadanya... kalau ikut aku mmg serabut rumah bersepah... tp dah itu laki aku yg sayang... kadang ada gak suh dia kemas bilik tu, tp tak de pun... aku pun malas cakap

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 22-5-2020 06:19 AM | Show all posts
Ganas la TT
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 06:43 AM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 21-5-2020 07:46 PM
manak aku masih waras lagi dr minta cerai2 ni. aduhh betolla klu xsetel yg ni remeh2 ni blom tentu ...

Hang belum ada anak kan????
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 06:48 AM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 21-5-2020 06:38 PM
Saya jaga anak ye manak.... joint custody...

Why u so bitter? Kecewa dgn perempuan ke?

butthurt kah teh????sampai org yg dah dlm kubur pun hang nak bangkitkan semula????

Ehsan ex utk hang see your son dgn joint custody....dua perkara berbeza tau teh....

Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 07:44 AM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 22-5-2020 05:37 AM
ya. cikgu sekolah menengah. pernahla dia cipta reka moto buatan dia untuk pameran sekolah. eh lamb ...

Confirm cikgu kh ni
He must be good with his hands rite
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts
supernaturalee replied at 22-5-2020 07:44 AM
Confirm cikgu kh ni
He must be good with his hands rite

pandai gentel motor dgn tangannya tapi bukan isterinya..pun tak guna..in the end isteri meroyanz...

Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 08:02 AM From the mobile phone | Show all posts
menakkautau replied at 22-5-2020 07:57 AM
pandai gentel motor dgn tangannya tapi bukan isterinya..pun tak guna..in the end isteri meroyanz.. ...

Amboi manak

Aku ni tgh duk bc thread psl laki kencin mlm
Kemain hang duk kata tt nu dgn forummer kt situ
Sabaq ja lh hang ni

Btw hang ni dh kawen ka belum
Umuq berapa
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 08:08 AM From the mobile phone | Show all posts
supernaturalee replied at 22-5-2020 08:02 AM
Amboi manak

Aku ni tgh duk bc thread psl laki kencin mlm

TT is just overreacting.....kepit suami pandai..setakat to talk dgn suami sendiri takkan sampai nak tanya datin datin dlm fd nee???? nanti kalau datin datin dlm.nee mintak izin try lakinya..tahu pulak cemburu kan???



Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 22-5-2020 12:29 AM
of coz lah kena maki. haha. padan muka. i lepas habis2 an kat wassap tu. meluat. cakap baik2 tak j ...

Masa bercinta dulu tak nampak kecenderungan dia yg satu ni ke sis? Tapi tu la kalau masa bercinta tau pun bukan duduk serumah ye tak.. pening eh, dah elok2 part lain boleh plak off part yg cmni.. betul2 kawin ni mcm unwrap a box of choc eh.. x tau flavour ape yg dpt
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 08:14 AM From the mobile phone | Show all posts
kena bagi ruang spesifik utk minat dia tu kot.
nak melingkup ke mereput ke biar dlm ruang tu je
lebih drpd ruang tu u boleh la buat apa2, buang ke
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
menakkautau replied at 22-5-2020 08:08 AM
TT is just overreacting.....kepit suami pandai..setakat to talk dgn suami sendiri takkan sampai na ...

Aku rs thread tu technically nya bgs sbb mcm kes terpencil jek
Which is ade je adults yg hadapi situasi tu
Cuma x best sikit gaya tulisan die agk kureng
Maybe dh stress sgt kot
Smpi xtaw nk luah mcmn lg dh
Its good forum ni xperlu reveal sape kau

Sorry tt off topic kt sini
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
supernaturalee replied at 22-5-2020 08:16 AM
Aku rs thread tu technically nya bgs sbb mcm kes terpencil jek
Which is ade je adults yg hadapi s ...

Yup kekadang nak kongsi bukan nak pandangan pun sekadar meluahkan aja...tapi since dah masuk ruang org lain boleh komen...jawab ler pelan pelan..sedangkan ada jerk thread khas utk tujuan luahan kan???? org tak boleh reply??
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 08:30 AM From the mobile phone | Show all posts


TT, iols punya parents pun jenis kumpul2 barang...sampai dah berlori2 iols sewa kasik angkut tau...mau dekat 10tahun slowly but surely...inipun masih ada lagi baju2 dengan barang2 tak berusik kat stor tu...

iols suka konsep minimalis, buang, recycle, donate barang2 tak pakai...

TT iols rasa right now what you need is doa banyak2 untuk sabr...sabr untuk kuatkan mental you...

and bagus you ada visi jauh untuk hobi husband you...memang patut die ada 'man-cave' sendiri...

kena draw the line la territory yang bersama dan personal...

kalo hubby you suka motor patut die kemas kan macam dalam link yt ni...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak suggest sewa rumah atau buat bengkel yg lebih lapang atau kat tempat lain selain rumah untuk letak barang2 dia tu. Anggap la tu rumah kedua dia. Kalau cikgu sekolah apa tak mampu nya, at least mampu je sewa rumah atau kawasan mana kecik2 buat simpan hobi dan spend time dengan hobi tu. Kalau semua nak letak kat rumah tempat tinggal memang semak la
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sapeka at 22-5-2020 08:53 AM

Pindah kan la barang2 koleksi tu kat bhgian yang tersorok
Ubah kat belakang rumah ke
Asalkan x nampak kat mata
Biar la dia buat kerja kat tempat yang tak nampak di mata

By the way
Aku tergelak baca ko marah marah
Kelakar bunyi dia
Marah pon kelakar
Marah sangat dah tu bunyi nye



Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 08:55 AM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 21-5-2020 05:14 PM
mental kan. tapi dia tak sedar tu. cmne eh nak ubah minat dia? atau at least dia tau mana nak simp ...

Boleh ke syer kan gambo yang Tt cakap serabut tu?
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
sapeka replied at 22-5-2020 08:49 AM
Pindah kan la barang2 koleksi tu kat bhgian yang tersorok
Ubah kat belakang rumah ke
Asalkan x nam ...

Hang ingat lego benda benda kecik kah boleh sembunyikkan tanam bawah tanah???
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
sapeka replied at 22-5-2020 08:55 AM
Boleh ke syer kan gambo yang Tt cakap serabut tu?

hang ingat TT berani????

manak dah cakap...dia nee over reacting jerk....

at most dia cakap tak tahu upload gambo....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-5-2020 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
acik79 replied at 22-5-2020 06:15 AM
Laki aku pun suka beli brg second hand... 1 bilik penuh barang dia... aku tak suka juga... tp aku ma ...

ko baru kawen ke? dulu2 takdelah mcmni sangat. sejak 3-4 tahun ni sejak bundle femes dengan meluass tu dia suka kumpul. maybe sblom tu minat cuma tak teruk lagi.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-5-2020 10:10 AM From the mobile phone | Show all posts
menakkautau replied at 22-5-2020 06:43 AM
Hang belum ada anak kan????

ada dah 3 orang. semua hero. tula dia tak.bagi hias cantik2 rumah ni. nnti comot lagi.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list