Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
3780
View
175
Reply

suami suka kumpul bundle

[Copy link]

Author: naina    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 22-5-2020 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 22-5-2020 10:10 AM
ada dah 3 orang. semua hero. tula dia tak.bagi hias cantik2 rumah ni. nnti comot lagi.

tuh anak2 batu kah dlm rumah???

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 22-5-2020 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
supernaturalee replied at 22-5-2020 07:44 AM
Confirm cikgu kh ni
He must be good with his hands rite

dia suka ukir kayu..seni2.mural2 kt sekolah dia buat. macam i cerita minat bnda2 klasik,barang2 lama. ada value katanyaa cehhh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-5-2020 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
menakkautau replied at 22-5-2020 07:57 AM
pandai gentel motor dgn tangannya tapi bukan isterinya..pun tak guna..in the end isteri meroyanz.. ...

woi manak takda lucah2 ehh.berambus!!!
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 22-5-2020 10:12 AM
woi manak takda lucah2 ehh.berambus!!!

lucah apanya???dari tadi hang meroyanz kt sini bahasa adab level berapa??? carut segala??setakat istilah gentel jerk hang dah kemam???

hang takmo tanyakah manak posa atau tidak???
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-5-2020 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
bloodyamuk replied at 22-5-2020 08:30 AM
TT, iols punya parents pun jenis kumpul2 barang...sampai dah berlori2 iols sewa kasik angkut tau ...

u duduk mana? klu shuben i tau ni sure dia datang tgk.barang vintage orang. oh pleaselahh bawak anak2 pergi besi buruk..u know what dia cerita anak i yg umur 2 tahun tu tak takut anjing. main2 belai mcm kucing..ya ampunnnn.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-5-2020 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 22-5-2020 08:47 AM
Nak suggest sewa rumah atau buat bengkel yg lebih lapang atau kat tempat lain selain rumah untuk let ...

ya nanti kau aku claim duit moratorium ko sepanjang pkp ni. dah cakap dah dengan dia. nak buat awning pon makan ribu juga dah survey harga. see aku yang pergi cari orang dan survey harga sebb serabut sangat
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Huhu... Kesian TT..  Kalau aku pun malu..    Halaman rumah kita berserabut.. semak..
Sedangkan halaman rumah jiran bersih jah..
TT bincang la baik2 dgn hsbnd...  Kena byk bersabar la hidup suami istri ni..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-5-2020 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Korang doakan lah aku ehh sempena jumaat ramadhan terakhir ni. Semoga terbuka hati suami aku berubah jadi pembersih,suka pada kekemasan dan kecantikan rumah. tolonglaaa. aku cakap tak jalan dah. mana tau doa salah seorang dari korang yg baik2 ni diangkat.

semalam nak pujuk la tu beli bihun sup dengan laksa yg dipesan sehari sebelom tu tak dapat. semalam dapat plak. tapi aku pon dah masak sup. mmbazir betol. beli air sampai 2. lepastu duk puji sedap rupanya air teh bunga ni. my favorite air tu sepanjang puasa. tak jadi lah nak terperuk dulu dalam bilik sementara dia buka tu.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-5-2020 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
sweetpea911 replied at 22-5-2020 08:12 AM
Masa bercinta dulu tak nampak kecenderungan dia yg satu ni ke sis? Tapi tu la kalau masa bercinta  ...

tak tau pon. tapi kan masa zaman U dulu. duit ptptn dia beli kereta lama tau. taktau r apa nama kereta tu.gila betol. dah selamat kena jual pon.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-5-2020 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
airmineral replied at 22-5-2020 08:14 AM
kena bagi ruang spesifik utk minat dia tu kot.
nak melingkup ke mereput ke biar dlm ruang tu je
le ...

yela i dah cakap dah tepi laman dan depan laman juga porch adalah tempat i untuk cucuk tanam dan deko2 pokok. tapi tula..sekadar tapi lah..
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
minat org lain2. Btw aku pun minat jgk brg2 rare ni. Cuma poket x brp tebal nk memiliki
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Macam ada hoarding disorder je. Iols selalu tgk hoarding ni kat YouTube. Org macam ni mmg indenial, tak rasa benda yg diorg buat tu salah. Iols Rasa kalau u tinggalkan dia, mau dia jadi lagi teruk. I Tak boleh rumah sepah2 ni. Gaduh selalu buat penat je tp macam tu jugak. I blah je kot. U saperate la dgn dia kejap. Kalau dia suruh u balik, u suruh dia buang atau jual benda2 tu. Zaman skrg nak jual bukan susah pun. Banyak platform kot.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-5-2020 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
sfrnna replied at 22-5-2020 11:55 AM
Macam ada hoarding disorder je. Iols selalu tgk hoarding ni kat YouTube. Org macam ni mmg indenial,  ...

aah..pernah fikir nak duduk kg lama2 sampai dia suruh i balik. masalahnya i keje bergantung dengan dia jugak ni. nak restock barang cod bagai. mcm i cakapla orang mcm ni bodoh. benda buruk nak beli. benda2 letrik pon nak bawak balik. takke bahaya tu klu short. tak faham betol boleh tengok benda buruk2 merata tempat xkemas elok2..eh hello jangan paksa orang  terima sekali dan redha minat pelik kau ehhh. aku kawen dengan orang bukan sampah.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-5-2020 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
otai_g replied at 22-5-2020 11:32 AM
minat org lain2. Btw aku pun minat jgk brg2 rare ni. Cuma poket x brp tebal nk memiliki

benda buruk tak perlu poket tebal nak memiliki pon. boleh dapat rm1 lepastu ko jual rm50. ada je yg sama peel ni beliii. konon2 vintage la. eh xbawak mati la. sekurang2nya bagi lah aku mati dengan bahagia saat2 akhir tu bila tengok rumah dan laman cantikkan.
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Akak srlerabut bila barang banyak. Akak suka teratur, barang secukupnya. Kotak brg spare part kereta kalau ada depan rumah oun akak dah serabut. Tapi tu brg yg bengkel pulangkan kat kitorng la bila ada tukar brg kereta.
Skrg ni oun akak tgh serabut. Luggage anak2 x boleh simpan tempat biasa sebab dlm tu semua ada brg dari kolej memasing. Nak letak mana pun x tau. Stock makanan pun terpksa simpan dlm tong plastik Toyo tu. Oh pening! Tp take a deep breathe and slowly release..
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 21-5-2020 05:16 PM
Rumah ni biasa buat spring cleaning every 6 months... rule of thumb dia senang je.. if u tak sentu ...

Akak ada try buat tu utk semua barang dlm rumah, termasuk baju & buku. Tp ended up baju akak dua tiga lai je yg keluar dari almari & buku mungkin sebuah dua je.. Huhuhu
Tp baju anak2 memang setahun sort out 2 kali. Akak punya je yg sorted out and kurang la satu dua hangar..
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 22-5-2020 01:07 AM
dia bodoh mana pandai youtube chanel ni geram aku.

Aduh naina...
Akak gelak je baca komen2 naina tau!



Sorry. Tp akak pun x suka motor basikal penuh kat porch.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-5-2020 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak-Leen replied at 22-5-2020 01:08 PM
Akak ada try buat tu utk semua barang dlm rumah, termasuk baju & buku. Tp ended up baju akak dua t ...

wardrobe baju saya beli guna duit saya 8x8 pon macam nak roboh dek baju2 dia. belom masuk yg sangkut2 kt palang luar ni. Lepas tu beli lagi baju dahla kaler asik sama je hitam. kita punya baju pon ambik yg betol2 nak pakai. yg dah taknak kita buang je atau buat kain lap. simple kan? ni duk peram buat apa. jadi duit takpa jugak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-5-2020 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Ed_Lyn replied at 22-5-2020 10:27 AM
Huhu... Kesian TT..  Kalau aku pun malu..    Halaman rumah kita berserabut.. semak..
Sedangkan h ...

rumah aku ni kan dekat hujung2 taman. so kalau lalu rumah jiran2 dulu mesti tengok porch dan laman dorang. best je lapang tak banyak kenderaan. balik rumah sendiri bukak gate ya Allah sedihnya sakit hati Tuhan je tau. gila ke apa tak nampak benda serabut.
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by green~tea at 22-5-2020 02:55 PM
naina replied at 22-5-2020 02:20 PM
rumah aku ni kan dekat hujung2 taman. so kalau lalu rumah jiran2 dulu mesti tengok porch dan laman ...


naina, husband i kan suka belai keta dia... and he has banyakkkkk gilaaaaaaaaa produk jagaan kereta, mesin polish, mesin cuci waterjet sume lahhh.... masa i mula2 kawen dgn dia, nak pengsan i tengok rumah cam rumah bujang.. perabot antik.. spare parts keta atas lantai kat sudut dinding...

Ni i tunjuk contoh almari product jagaan kereta, mesin2 and all the toolboxes utk dia repair keta as well as toolbox utk dia buat wiring keta... i belikan boxes warna hitam tu utk susun brg2 dia... avoid cluttering barang2...  sebelah almari product2 kereta tu, almari kasut je...


IMG_20200522_145255_900.jpg
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list