Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
3639
View
175
Reply

suami suka kumpul bundle

[Copy link]

Author: naina       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 25-5-2020 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 25-5-2020 08:00 PM
kalau dah mcm tu kena cari bengkel sendiri dah tu,rumah xleh dibuat bengkel.
xkisah la kat mana pun ...

serabut wehh. lebih serabut dr masalah ko kot ngadap adik ipar hari2. aku harap brang2 tu dpt dijual balik la
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 25-5-2020 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 25-5-2020 08:36 PM
serabut wehh. lebih serabut dr masalah ko kot ngadap adik ipar hari2. aku harap brang2 tu dpt diju ...

Istighfar dah cukup 1000X for today??? kalau ikut dari timing hang sebut tadi pagi jam 6..nak mula amalkan istighfar 1000x setiap hari kan???
Harlowwww datang bulan pun siapa kata tak boleh istighfar???

manak tengok semakin berserabut hang???

bila nak mintak cerai???dari hang drag kemelut no brainer hang nee...kita disini yg berserabut....


Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2020 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by menakkautau at 25-5-2020 10:10 PM
nuryakmal replied at 24-5-2020 10:27 PM
Belakang rumah kami tak muat nk letak 4 wheel drive hahaha. Marah jiran nnt. Mmg my hubs n friends ...


Nak kumpul anak hang takmo ....kumpul 4 wheelers pun hang bersungut.....org laki nee kemal hang tak paham...dia kepingin dengar suara anak tau....kalau susah sangat hang kasi dia kawen lagi sorang ler kemal....kan tak pakai banyak ruang....???



Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2020 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
yuki812 replied at 22-5-2020 10:39 PM
hah..ko sama ngan aku. aku mmg jenis tak leh ada rumah banyak brg. jadi serabut aku rasa.
aku suk ...

Depan dah clear tapi napa masih bercerai jugak????

Confuse ler manak
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2020 10:43 PM | Show all posts
naina replied at 25-5-2020 08:36 PM
serabut wehh. lebih serabut dr masalah ko kot ngadap adik ipar hari2. aku harap brang2 tu dpt diju ...

Rumah sepah mmg serabut la, aku pun x suka, kalau aku nk sepah2 biar ade tempah khas mcm bilik atau ruang garaj ke, kena ada tempat kerja bertukang khas, rumah tetap rumah...
Kalau rumah kampung xde masalah, kalu teres mmg masalh, sbb ruang terhad sgt, dengan hobi mcm tu nk rumah cantik mmg kena byk modal sis,
Semuanya kena main dgn duit,
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-5-2020 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 25-5-2020 10:43 PM
Rumah sepah mmg serabut la, aku pun x suka, kalau aku nk sepah2 biar ade tempah khas mcm bilik ata ...

ya betol tu. ni duk setempat2. moto bersusun 5 biji kt garaj, rim bertingkat kat tepi rumah. rangka2 kt blkng ngn besi2 buruk. sakit jiwa tau..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-5-2020 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by naina at 26-5-2020 01:13 PM

deleteddddd
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 26-5-2020 12:43 AM
ya betol tu. ni duk setempat2. moto bersusun 5 biji kt garaj, rim bertingkat kat tepi rumah. rangk ...

TT amik gambar rupa sepah tu ....
Tetiba pulak nak tengok ...

Hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
sarahmirza replied at 26-5-2020 03:56 PM
TT amik gambar rupa sepah tu ....
Tetiba pulak nak tengok ...


Hang makhluk yg kedua puluh yg bertanya...hang ingat TT berani????Aib suami katanya...



kita semua dah kena wholesale dgn TT..
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 26-5-2020 12:43 AM
ya betol tu. ni duk setempat2. moto bersusun 5 biji kt garaj, rim bertingkat kat tepi rumah. rangk ...

bila nak tuntut cerai???

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 08:56 PM | Show all posts

Pasal sepah je nk cerai, aku rase xberbaloi, boleh bwk berunding lg tu,
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 26-5-2020 08:56 PM
Pasal sepah je nk cerai, aku rase xberbaloi, boleh bwk berunding lg tu,

Sebanyak mana laki TT kumpul barang barang yg menyakitkan mata dan hati TT, begitu banyak juga TT kumpul dosa dosa dgn sumpah seranah carut makian terhadap lakinya....sejauh ini...nee baru page 8 tred tau.....

so tell me..bukankah cerai itu lebih baik dan bermakna lebih buat TT utk kurangkan terus dosa dosa terkumpulnya terhadap suaminya???? bukankah itu sebenar benarnya yg diinginkan oleh TT???

nak manak sambung lagik???Atau hang nak terus bersubahat dgn isteri ciri neraka macam nee yg carut maki suaminya berterusan???

Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 01:14 PM | Show all posts
menakkautau replied at 27-5-2020 09:11 AM
Sebanyak mana laki TT kumpul barang barang yg menyakitkan mata dan hati TT, begitu banyak juga TT  ...

Xde la nk bersubahat, bg la pendapat jaln penyelesaian,

Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 27-5-2020 01:14 PM
Xde la nk bersubahat, bg la pendapat jaln penyelesaian,


No one knows one's partner better than oneself....you sleep on the same bed...you make babies together, you eat the same food blablabla....mustahil org luar lebih kenali lakinya dari dirinya sendiri???? She is just wasting all of our time here dan hanya menambah serta kumpul dosa dia terhadap suaminya....berkongsi keaibannya...

Sebab itu manak sarankan padanya utk mintak cerai kalau dah takda bahagia...settle fast...tak bertimbun menanggung dosa ....kongsi keburukan suami siap carut maki hamun lagi??? Isteri apa macam nee???
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 05:43 PM | Show all posts
menakkautau replied at 27-5-2020 04:58 PM
No one knows one's partner better than oneself....you sleep on the same bed...you make babies to ...

sebokla hang ...sukati dialah nak luah tak puashati laki dia kt sini..dosa dia ke lantakla. hang igt semua bini orang cacat mcm bini hang ke? jgn sebab bini hang cacat mata dan bisu bini orang lain tak bole luah perasaan kt sini.

sebokje nak jadi penasihat..pi jaga bini cacat hang tu

silap org sebok kau nak judge..silap dan bodo kau sendiri kau sorok..samalah dgn geng bodo kau tu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 07:30 PM | Show all posts
naina replied at 26-5-2020 12:43 AM
ya betol tu. ni duk setempat2. moto bersusun 5 biji kt garaj, rim bertingkat kat tepi rumah. rangk ...

Hi TT.. i reply sini je. Nak tepek gambar click kt "image" tu..


5E956905-4615-4827-BC7B-906BA3284F49.png
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-5-2020 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 26-5-2020 08:56 PM
Pasal sepah je nk cerai, aku rase xberbaloi, boleh bwk berunding lg tu,

aku tak layan pon si manak lonely forever tuu. sbb tu dia kacau orang je.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-5-2020 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
rospinki replied at 27-5-2020 05:43 PM
sebokla hang ...sukati dialah nak luah tak puashati laki dia kt sini..dosa dia ke lantakla. hang i ...

ohh dia jantan keee. no wonderlaa panass je hati bila luah pasal suami. ntah2 dia pon sama peel.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 07:38 PM | Show all posts
naina replied at 27-5-2020 07:32 PM
aku tak layan pon si manak lonely forever tuu. sbb tu dia kacau orang je.

Owh ptt la, semua forumer kenal perangai dia xpelah heheehe,
Pasal laki ko tu slow2 la kayuh,
Ade benda kita nk mcm org lain  tp xdpt sbb apa yg kita dah ada lebih baik,
Mungkin laki ko x pandai kemas, ko la melengkapi utk dia kemaskan apa yg x sedap mata memandang,
Org nk ckp ape pun biarlah, slow2 ajak dia buat tempat baru
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-5-2020 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 27-5-2020 07:38 PM
Owh ptt la, semua forumer kenal perangai dia xpelah heheehe,
Pasal laki ko tu slow2 la kayuh,
A ...

pedihh jua xdpt mcm rumah orang lain..mungkin aku terlalu mmbanding laman rumah orang dengan aku kot..dalam rumah aku ok kemas takda sepai2. ntahla..tgk orang lain happy mcm takda masalah je..seronok tgk group taman masing2 duk cantikkan rumah nk raya haritu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list