Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
3781
View
175
Reply

suami suka kumpul bundle

[Copy link]

Author: naina    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 27-5-2020 10:06 PM | Show all posts
naina replied at 27-5-2020 07:48 PM
pedihh jua xdpt mcm rumah orang lain..mungkin aku terlalu mmbanding laman rumah orang dengan aku k ...

Dlm rumah ok je rupenye,baguslah ingtkan dlm rumah skali bersepai,
Kadang x sangka ada je rumah org lain luar nampak cantik tapi dalam sepah,
Ko dah berusaha tp mcm tu jugak jd xyah la bandingkan sgt sbb mesti rumahtangga ko ade kelebihan lain yg org lain xde
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 28-5-2020 08:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by menakkautau at 28-5-2020 08:39 AM
copy_paste replied at 27-5-2020 10:06 PM
Dlm rumah ok je rupenye,baguslah ingtkan dlm rumah skali bersepai,
Kadang x sangka ada je rumah o ...


Tred nee adalah contoh terbaik bagaimana kita dipaparkan oleh element serta nilai ketidaksyukuran dan ketidakredhoan seorang isteri itu terhadap nikmat yg telah TUHAN  turunkan padanya yg mana telah dikufuri....



Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 08:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by menakkautau at 28-5-2020 08:44 AM
naina replied at 27-5-2020 07:48 PM
pedihh jua xdpt mcm rumah orang lain..mungkin aku terlalu mmbanding laman rumah orang dengan aku k ...


Hang bandingkan kekurangan hang hidup berumahtangga dgn tok jantan hang sedangkan kelebihan hang selama berumahtangga dibandingkan dgn janda janda dlm board ini macam robin yg harus struggle to supoport 7 org anak??....ada hang panjatkan kesyukuran????nikmat TUHAN apa lagi yg hang nak kufuri cik kak oii???

Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 08:48 AM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 27-5-2020 07:32 PM
aku tak layan pon si manak lonely forever tuu. sbb tu dia kacau orang je.

Hang tak layan tak kurangkan kesarjanaan manak, hang respond to my posting pun tak menambah keilmuan manak.....ilmu dan kebijaksanaan tuh milik PENCIPTA....apa yg ada pada kita adalah ikhtiar utk nasihati....

nak manak sambung lagik???
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
rospinki replied at 27-5-2020 05:43 PM
sebokla hang ...sukati dialah nak luah tak puashati laki dia kt sini..dosa dia ke lantakla. hang i ...


Amboiiiii 3x...nak sebut noor2 or maybe even deidra cacat sampai quote manak  kah robin???? ilek ah.....whats got into hang robin???loktang dari pkp kah???

Patutler noor angry bird betul dgn hang...suka lempar batu sembunyik tangan.....hang quote dia aja tak payah nak takut takut.....berani kerna benar....

nee kita back to topik....TT ada menyebut in her earlier postings ,utk dia bercerai dgn lakinya atas alasan lakinya nee hoader..mungkin tak munasabah...so why dont hang advise dia accordingly how your pengalaman sendiri manage to dapatkan tuntutan cerai smooth sailing jerk...tak payah turun naik mahkamah and having to fork out puluhan ribu macam si teh hijo ke apa nama tuh, utk dapatkan sijil janda hang sekarang nee..

Dari hang terus kutuk si noor tuh....kan???

share ler...

Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 27-5-2020 07:35 PM
ohh dia jantan keee. no wonderlaa panass je hati bila luah pasal suami. ntah2 dia pon sama peel.

Nikmat TUHAN yg mana satu yg hang nak kufuri nana oiii????
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 09:15 AM From the mobile phone | Show all posts
menakkautau replied at 28-5-2020 08:58 AM
Amboiiiii 3x...nak sebut noor2 or maybe even deidra cacat sampai quote manak  kah robin???? ilek ...

anda rasa saya ada msa utk gado dgn org bodo??..boo manak booo
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
rospinki replied at 28-5-2020 09:15 AM
anda rasa saya ada msa utk gado dgn org bodo??..boo manak booo

Hanya yg cowardly idiot yg lempar batu sembunyi tangan kan robin kan,kan,kan???

Mana tak noor tuh carut maki kan hang....jaga image janda hang tuh robin...manak tak suka ler tengok pompuan pompuan gadoh walau dlm apa mode sekalipun....

udah pi nasihatkan si TT tuh gimana nak cari jln short cut utk jadi janda....no hassle fuss free...







Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-5-2020 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 27-5-2020 10:06 PM
Dlm rumah ok je rupenye,baguslah ingtkan dlm rumah skali bersepai,
Kadang x sangka ada je rumah o ...

ok je..ada 3 bilik masih kosong xde perabot. cume bilik kat dapur je brg2 penuh xtrsusun. tp tulah..luar ni moto je dh 5 bijik. rangka2,rim2 lagi..asik gaduh je. penat. tapi sejak raya ni hari2 plak cod brg dan orang mai rumah self pick up..
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 12:20 PM | Show all posts
naina replied at 28-5-2020 10:14 AM
ok je..ada 3 bilik masih kosong xde perabot. cume bilik kat dapur je brg2 penuh xtrsusun. tp tulah ...

nk wt cmne rumah dah jd kedai barangan terpakai,
ade je rumah org lain depan kedai bbelakang rumah,yg penting redho, mana yg boleh sorok tu sork la dlm bilik kosong,
mana yg nk dijual tu biar je dulu,ajar suami kemas dan simpan barang yg progress dia lama,

Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
menakkautau replied at 28-5-2020 09:27 AM
Hanya yg cowardly idiot yg lempar batu sembunyi tangan kan robin kan,kan,kan???

Mana tak noor t ...

lontar batu kt kepala hang adela. duk kalut org. apakah dalam islam tugas kita memerhati peribadian ihsan sesama insan yg tidak seislamik kamu? selepas itu kamu sertakan ayat sebgi pembela akan kebenaran kata kata kau itu?? sedarkah kau org yg kau bicarakan itu sesungguhnya lebih Allah kasihi dari kamu yg sentiasa mengintai ngintai kekhilafan insan lain malah merasa diri lebih mulia dan bahagia. dehekkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
rospinki replied at 28-5-2020 01:22 PM
lontar batu kt kepala hang adela. duk kalut org. apakah dalam islam tugas kita memerhati peribadia ...

@noor2

@deidraf

Ok manak dah tolong forwardkan fed up hang pada derang....

Now back to topic please...

TT wants a good closure on this isu...so can you pls give her good tips how to get out of her marriage without hassle and fuss???

Sebelum tuh jom kita karok duet utk TT,robin....




Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 28-5-2020 12:20 PM
nk wt cmne rumah dah jd kedai barangan terpakai,
ade je rumah org lain depan kedai bbelakang ruma ...

Nak redho macam mana syawal dah muncul...setan semua dah bertenggek semula kat kepala TT setelah sebulan terbelenggu????

Kan?????
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 28-5-2020 10:14 AM
ok je..ada 3 bilik masih kosong xde perabot. cume bilik kat dapur je brg2 penuh xtrsusun. tp tulah ...

3 BILIK kosong simpan/pelihara/ sewakan SAKA kah nana???tuh yg asik nak bergaduh jerk????
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2020 04:05 AM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 21-5-2020 04:32 PM
dia xda duit la nk modified puluh2 k. Ya Allah jgnla dia jadi kaya raya boleh gelap mata beli bend ...

Bila dia sudah tiada lagi nanti, benda2 yang kamu kata semak dan benci lah yang akan buat kamu rindu padanya, sbb unique to himself. So terima lah dia seadanya sebagai mana dia terima kamu apa adanya.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-5-2020 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
addamnor replied at 31-5-2020 04:05 AM
Bila dia sudah tiada lagi nanti, benda2 yang kamu kata semak dan benci lah yang akan buat kamu rin ...

takda maknanya..bila dia takda nanti saya panggil lori besi angkut semua kasi clear
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list