Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
8390
View
97
Reply

"Bila Masa Diva AA Yang Gah Ni Ada Kakak? Eee Jijik!"

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Post time 22-5-2020 10:19 PM | Show all posts
Apa nak jadi dengan dia ni.. Kesian tengok tua2 pun bergaduh adik-beradik.. Semoga dijauhkan dari kita sifat membenci sesama saudara..
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 22-5-2020 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
xmampu nak kata apa. hanya mampu berdoa semoga silaturahim mereka terjalin semula.
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Hitam nya hati dia ni.. serupa tdk berapa ok je...dah hilang pertimbangan.
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
rosannazmia replied at 22-5-2020 02:03 PM
Meols pon blur.. Byk 4 kali baru paham. Tp ni kakak dia yg berbintikan ali lain mak kan.. Azmin +  ...

Ooo baru tau azmin dgn azwan mak lain lain. Kira apaknya kawen dua la ni? U
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
rosannazmia replied at 22-5-2020 02:03 PM
Meols pon blur.. Byk 4 kali baru paham. Tp ni kakak dia yg berbintikan ali lain mak kan.. Azmin +  ...

Apasal aku baca kat wikipedia (again x tahu sahih ke tak), dia tulis camni :

Mohamed Azmin Ali was born on 25 August 1964 in Singapore (then a state of Malaysia) to Ali and Che Tom Yahaya. His father worked for the British Army as a clerk. His family later migrated to Malaysia and he grew up in Kuala Lumpur. He began his education at Gurney Road Primary School, then Setapak High School, and ended it at Jalan Cheras Technical Institute.
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 22-5-2020 10:43 PM
Apasal aku baca kat wikipedia (again x tahu sahih ke tak), dia tulis camni :

Mohamed Azmin Ali  ...

I pun baru check wiki, kat situ tulis nama mak nye sama dgn mak azwan ali.

I rasa mmg mak sama.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 02:22 AM From the mobile phone | Show all posts
makin lama makin sewel AA ni. celah mana diva pun tak tau laaaa
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 02:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Sombongnya... tetiba kena stroke ke apa... sapa nak jaga ko? Kalau bukan sedara mara gak.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 02:57 AM | Show all posts
Sng2 ptuskn ikatan family, ptutlh hidup xaman.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 03:04 AM | Show all posts
minah_selekeh replied at 22-5-2020 10:19 PM
Apa nak jadi dengan dia ni.. Kesian tengok tua2 pun bergaduh adik-beradik.. Semoga dijauhkan dari ki ...

Pastu up video dgn pkai mask etc, ganjil dh dia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 03:57 AM From the mobile phone | Show all posts
rosannazmia replied at 22-5-2020 02:03 PM
Meols pon blur.. Byk 4 kali baru paham. Tp ni kakak dia yg berbintikan ali lain mak kan.. Azmin +  ...

Oh mak lain rupanya. Alah patut bercakar diva dgn jemin.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 04:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Sian arwah mak kt kubur. Bkn takat x ngam je, ni tahap doa kakak dia masuk kubur cepat.

Wondering, apa yg buat kn diorg adik beradik x sebulu sgt2? Sbb harta kah?
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 04:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Memang la takde kakak, ko tu bapok pencen kwsp dan bpn noksss... Ko tu la kakak. Dapat duit bpn cepat2 pindah kondo ye pakai duit bpn untuk bayar kos pindah
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 04:38 AM From the mobile phone | Show all posts
minah_selekeh replied at 22-5-2020 10:19 PM
Apa nak jadi dengan dia ni.. Kesian tengok tua2 pun bergaduh adik-beradik.. Semoga dijauhkan dari ki ...

Hati dia hitam sangat, lagipun bapok tua. bapok memang kuat sentap kalau merajuk sampai mati kena HIV kekdahnya tak habis2 merajuk.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 06:01 AM | Show all posts
kes dia dengan dato seri vida apa cerita?
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 06:01 AM From the mobile phone | Show all posts
rosannazmia replied at 22-5-2020 02:03 PM
Meols pon blur.. Byk 4 kali baru paham. Tp ni kakak dia yg berbintikan ali lain mak kan.. Azmin +  ...

Mak sama lah.. Mak Tom tu lah maknya..  tak pasal-pasal Pak Ali kena tuduh kawin dua
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 06:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Ajaib betul perangai diva AA ni.. Semoga dapat petunjuk hidayah.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 06:32 AM From the mobile phone | Show all posts
aku terpikir kalau diva AA ni mati cmne la ye? siapa la yg akan uruskan. mau tgh uruskan mayat bangun n mencarut sambil mata terbeliak berlari lintang pukang tukang mandi jenazah.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 07:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ingat jeming ngan hafilda x jijik nak ngaku dia adik? Hahahaha. Jeming abg kan? Awat AA nmok haggard sgt?
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 08:28 AM | Show all posts
Dia ni perlukan bantuan, sah ada masalah.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list