Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
8466
View
97
Reply

"Bila Masa Diva AA Yang Gah Ni Ada Kakak? Eee Jijik!"

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Post time 23-5-2020 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm mana umi dpt covid?
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 23-5-2020 09:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian dia ni sejak zz tolak lamaran dia, makin menjadi2 sakin mental dia.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Kau pun dah sedia ke dgn alam kubur tu? Kerja memaki orang je. Takut kat alam kubur nanti kena balun dgn Malaikat sampai terbenam 7 lapisan bumi je. Dah umur 50 lebih pun perangai tak serupa orang waras.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 10:29 AM | Show all posts
Xim replied at 22-5-2020 05:40 AM
Umik hapilda tu bkn rapat n sekongkol dgn dia utk mnentang jemin ke??

ah kan... tetiba pulak takda kakak kakak tak bagi duit ke tu?
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Ade yg kenal die clp die ni ok je in real life..jdnye bipolar ke ape sbbdlm soc medkemahen hazab carutan...bg ai tetap x ok kelaku carut2 tu wlupon di soc med...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
si pantek kertu ni nak kena sontok dgn abg dia ker...berani x ngaku adik bradik yee...ewahhh2x
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by delia3003 at 23-5-2020 01:29 PM
rosannazmia replied at 22-5-2020 02:03 PM
Meols pon blur.. Byk 4 kali baru paham. Tp ni kakak dia yg berbintikan ali lain mak kan.. Azmin +  ...


Ooo begitu rupanye. Kiranye diorang ni adik beradik lain mak. Tapi membear sama2 ler kan?

Dia ni kan, kalau ditakdirkan sakit, macam mana ler yer, sorang2 macam tu. Dah dgn adik beradik berantakan macam tu. Ngeri tengok dia mencarut.

Marah ler tu letak gambar sebelah menyebelah dgn Azmin
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Why bother?
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 03:59 PM | Show all posts
ako rasa adik bradik yg lain pun x amik pot psl dia ni.. malar memaki.. kalo maki senyap2 xpe juga.. ni ke serata alam hahaha..  
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
rosannazmia replied at 22-5-2020 02:03 PM
Meols pon blur.. Byk 4 kali baru paham. Tp ni kakak dia yg berbintikan ali lain mak kan.. Azmin +  ...

Oooo
Gitu kisahnya

Tu yng selama ini deba ni dok ngungkit Jemin tk ziarah mk Tom ngapa.


Patut muka tk seiras jimen dngn juan

Juan dngn ummmmi pida muka memng sama
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
perangai depa ni semua menurun perangai hazab mak dia yg mulut lohong lahanat shaiton nirrojim nakmampos.. akak tertengok interview mak dia kat youtube memang jenis mulut2 nenek sihir kuasa 3.. takut akak ya very the evil
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
adeqbun replied at 23-5-2020 11:01 AM
Ade yg kenal die clp die ni ok je in real life..jdnye bipolar ke ape sbbdlm soc medkemahen hazab car ...

Dia ni kat socmed je berani chuolls.
Tengok la time berdepan dengan Michael Ang, MA carut dia pun, bukan berani nak carut balik.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
GegarVaganja replied at 23-5-2020 08:17 PM
Dia ni kat socmed je berani chuolls.
Tengok la time berdepan dengan Michael Ang, MA carut dia pun ...

Selain tu leh tgk motif viral....dia pn x brani nk maki hos rncgn tu....tp dia nmpk kelakar plak...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 10:52 PM | Show all posts
irish_ieka replied at 23-5-2020 06:32 AM
aku terpikir kalau diva AA ni mati cmne la ye? siapa la yg akan uruskan. mau tgh uruskan mayat bangu ...

Haa haaa tergelak i baca komen u ni....lintang pukang ustaz yg tolong mandikan tu lariiii
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2020 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
delia3003 replied at 23-5-2020 01:27 PM
Ooo begitu rupanye. Kiranye diorang ni adik beradik lain mak. Tapi membear sama2 ler kan?

Dia ...

Eh, iols gugel nama makpak azwan, azmin sama pulok
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2020 12:34 AM | Show all posts
Diva aa pon masa dalam sepahtu kena bahan dgn jep pon dia mcm terkaku jee takde pulak dia lahar balik.
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2020 02:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Diva AA ni..diva ker??? Kurasa dia ni hazab memcarut utk hiburkn hati je..dia kn lone ranger
kesepian ala2 trkulai layu ditasik madu gitew..
Kesian AA ni..hrp someone boleh selamat kn dia..belum trlmbt lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2020 02:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni akan menjilat kalau ada kepentingan je

Pastu nak orang sembah ratu jer ngan dia

Koserrr la nokkkk
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2020 02:18 AM From the mobile phone | Show all posts
adeqbun replied at 23-5-2020 03:01 AM
Ade yg kenal die clp die ni ok je in real life..jdnye bipolar ke ape sbbdlm soc medkemahen hazab car ...

Dia no Ok jer kat luar
As long as orang tu buat rasa dia pemes

Ingat dulu time dia meniaga kat mana ntah
Die meroyan sbb orang why bortherkan dia

LOL

Ko sapeeeee
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2020 03:42 AM | Show all posts
jeming kena settlekan masalah keluarga dulu
sebelum berhati besar nak settle masalah negara
meh sangat, masalah keluarga pun berpanjangan ber dekad
bulan baik ni, berdamai lah wehhhh..hantar adik tu sepital  bahagia
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list