Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
7146
View
99
Reply

Zarina Anjoulie saman Amyza Aznan RM3 jota

[Copy link]

Author: Boomibulat    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 22-5-2020 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
ALDRIN replied at 22-5-2020 06:27 PM
Anju nk saman 3 jota??? Akak ni pon duduk kat flat belakang tangki air AU3, Keramat sana.....celah b ...

Bukan duduk belah2 kinrara puncak jalil gitu ke? Dulu selalu ternampak area2 sana
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 22-5-2020 08:58 PM | Show all posts
dah2 lah tu, dah x releven dan citer ni,
iols yang dulu pro anju pon rasa enough is enough lah,
tapi mungkin ditempat anju dia rasa terkesan....
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
toxicated replied at 22-5-2020 08:56 PM
Bukan duduk belah2 kinrara puncak jalil gitu ke? Dulu selalu ternampak area2 sana

Setahu iols sheols mmg duduk kat situ lama dah..sebelah sekolah agama Al.Tabrani. Husband heols org panggil Busu dgn anak lelaki selalu je bergunting rambut salon rambut area tu. Tapi tak tahu kot dah pindah Kinrara. Iols tau pon sbb nyah yg gunting rambut salon tu bagitahu theyols mmg duduk flat situ. Bnyk kali jugak nmpk Amyza kat situ.
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 09:27 PM | Show all posts
Gigih 3 jotaaa
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
ALDRIN replied at 22-5-2020 06:27 PM
Anju nk saman 3 jota??? Akak ni pon duduk kat flat belakang tangki air AU3, Keramat sana.....celah b ...

Flat je ke.. Bukan suami dia dl keje offshore ke.. Gaji lebat..
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
selipar_hijau replied at 22-5-2020 05:45 PM
Didoakan supaya Zarina Anjouli menang kes ini

samaaa.. harap anju menang saman...

geram plak mulut celupar Amyza & emelda perli netizen... tu Kak ogy saman sekali

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-5-2020 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Boomibulat at 22-5-2020 10:45 PM
somaki replied at 22-5-2020 08:09 PM
Bukan laki kaiaa ni kaya ke?


Suami dia lumpuh..x tau la skrg mcmana..
https://mforum.cari.com.my/home.php?mod=space&uid=2378666&do=profile&mobile=2
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 10:21 PM | Show all posts
beta_carotene replied at 22-5-2020 05:54 PM
Nama betul ko azizah ke

Gigih berkaaia bagai

Fefeeling Kaia Gerber anak Cindy Crawford kah?
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Apasal sheols saman amyza je?

Awat tak saman emelda sama? Selesai  luar ke dgn emelda? Ada ramai lg yg lain kan dok kutuk dia. Saman la semua skali
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
ina_na replied at 22-5-2020 09:51 PM
Flat je ke.. Bukan suami dia dl keje offshore ke.. Gaji lebat..

Memula iols pon terfikir camtu..tp dgr citer dr otai2 forum dedulu si Syuben pon jawatan2 technician jer kt Petronas. Pada iols masyuk jgk laa keje O & G kan...Dedulu pon ada pics sheols laki bini kat rumah flat tu lah...tp dah renovate dlm tu jd cantik...tak tahu laa kot sheols dah pindah rumah.
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Ig aku tenang lps unfollow semua retis sampah ni..klu tak memanjang je buat video buat live perkara yg tak membina lgsg.
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Piramida at 22-5-2020 10:44 PM

Zarina Anjoulie mendakwa beliau mengalami kemurungan kerana dimalukan, sedih, sakit hati dan reputasinya turut tercalar selain mendakwa plaintif menerima kecaman dan reaksi negatif daripada masyarakat.

Bila ai tengok content ig dia, dgn bahasa2 carut dia... pakaian yg separuh bogelnya... . dia sendiri dah calarkn reputasi sendiri... sendiri memalukn diri sendiri, tak sedar diri pulak!... ai yg tengok pun malu dan sakit telinga terus unfollow.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Silakan bergasak
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
ALDRIN replied at 22-5-2020 06:27 PM
Anju nk saman 3 jota??? Akak ni pon duduk kat flat belakang tangki air AU3, Keramat sana.....celah b ...

Seriuslah duduk camar tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 01:33 AM From the mobile phone | Show all posts
pichee replied at 22-5-2020 06:18 PM
Logik ke nk menang?

Tp pkp kali ni mmg anju blh clean up profile die. Terus jd suci bagai..i pn t ...

Sejak bila anju ni jd hati tisu terus siap kemurungan bagai? Amiza jer kot. Yg leaked gmbr xsenonoh sheols kt internet dulu kenapa xsaman skali? Yg tu kalau nk murung adalah logik jugek. Hahaa
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 01:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Si busu tu technician dewan filharmonik petronas je bukan technician offshore pun.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 01:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa apa aje la..aku x sokong mana mana sebab dua dua pun bukan semenggah nak disokong.. Anju pandai grab sentimen netizen, tapi aku rasa cuma untuk jadi attention seeker saja..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 02:13 AM From the mobile phone | Show all posts
minah stoned lebih ni tak abis-abis lah...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 02:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Azizah ke name sebenar dia ni ... Azizah vs zarina
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 03:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Alan razak ke lawyer azizah ni? Iols tgk dkt ig mcm ada jumpa alan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list