Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
7167
View
99
Reply

Zarina Anjoulie saman Amyza Aznan RM3 jota

[Copy link]

Author: Boomibulat    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 23-5-2020 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 23-5-2020 07:36 AM
U adik beradik fara mendoza kepam ke
Haha

Hahahaahhahaa...ala jangan la bocorkan rahsia
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 23-5-2020 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
bluebutter replied at 23-5-2020 11:24 AM
Dah dua kali ada orang tulis. Kenapa sebut kaiaa?.

Ig dia tulis kaiaa tak silap iols. Amyza mmg bahasa kan diri dia kaiaa
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
somaki replied at 23-5-2020 11:45 AM
Ig dia tulis kaiaa tak silap iols. Amyza mmg bahasa kan diri dia kaiaa

Ohhh kak myza jadi pelat pelat kaiaa.oh paham paham. Tentiu reply.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Drp azizah, jadi kaia gerber..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
ALDRIN replied at 22-5-2020 06:27 PM
Anju nk saman 3 jota??? Akak ni pon duduk kat flat belakang tangki air AU3, Keramat sana.....celah b ...

Duduk flat je ke amyza tu?
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Lol 3 million? I think rm3000 pon Amyza tu susah nak bayar...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau nak lantik lawyer. Lawyer charge consultation fee ker?
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
hiswife replied at 23-5-2020 09:39 AM
Asal nampak Petronas terus cop keje offshore. Hehe

Sebab yg digembar gemburkan keje petronas/technician petronas. Iols hari ni baru tau, technician dewan filharmonik petronas rupanye

Tak sokong dua2, so lantak korang ler bergasak
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
somaki replied at 23-5-2020 11:45 AM
Ig dia tulis kaiaa tak silap iols. Amyza mmg bahasa kan diri dia kaiaa

Kaiaa tu sempena gabungan huruf dpn nama laki dia Khairul, Amyza, pastu yg blkg tu gabungan anak2 dia lah
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
34 ke umur dia ingat 40+
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
biskut_milo replied at 22-5-2020 06:04 PM
Waste of courts time je, yang untung lawyer.  Sah sah defendan tak mampu bayar kalau plaintiff menan ...

trying hard mananya? kan skrg dh sewa rumah stay in ngan bf yas tu..sejak si yas kena halau dari rumah garden auntie tini
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
scrocth replied at 23-5-2020 01:33 AM
Sejak bila anju ni jd hati tisu terus siap kemurungan bagai? Amiza jer kot. Yg leaked gmbr xsenono ...

dia x murung psl ganbar bogel dia malahan dia punya bangga sampai setiap masa dia sebut..dan dia mmg kena always keep up isu2 cam ni to make herself relevan supaya masyuk income ig ads..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
marigold90 replied at 23-5-2020 11:16 AM
Apa source of income anju ni? Sejak banyak duit sumbangan masuk terus nampak gelang emas kiri kanan

itu emas thai..emas ala2 zulian tu @ emas celup..or bahasa mudah emas fake. dia kan tgh promote ig emas fake tu..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
esteryen replied at 23-5-2020 03:38 PM
trying hard mananya? kan skrg dh sewa rumah stay in ngan bf yas tu..sejak si yas kena halau dari r ...

X de org nk call jab agama ke?
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
delia3003 replied at 23-5-2020 01:41 PM
Sebab yg digembar gemburkan keje petronas/technician petronas. Iols hari ni baru tau, technician d ...

Kan.. Let's watch the drama je lah
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 23-5-2020 04:05 PM
X de org nk call jab agama ke?

tu kena jiran2 yg alert..tapi kat ig kan dh tunjuk duduk tempat baru ngan yas, sekali bawa anak sekali..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
esteryen replied at 23-5-2020 03:38 PM
trying hard mananya? kan skrg dh sewa rumah stay in ngan bf yas tu..sejak si yas kena halau dari r ...

Kenapa dihalau?
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Tengok kat gambar muka amyza kaia ni macam ditempek bedak sejuk ke cemana tu?.. Huhaha..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
biskut_milo replied at 22-5-2020 06:04 PM
Waste of courts time je, yang untung lawyer.  Sah sah defendan tak mampu bayar kalau plaintiff menan ...

Spender renoma..

Nasib baik xde vdeo....
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2020 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Mampu ke Kaya nak bayar duit jota2 tu??
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list