Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
7187
View
99
Reply

Zarina Anjoulie saman Amyza Aznan RM3 jota

[Copy link]

Author: Boomibulat    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 24-5-2020 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 23-5-2020 05:17 AM
Xboleh nk suka anju ni. Muka n perangai buat org benci

..masa dia buat gaya jari2 pastu mengejek dgn mata2 sekali.ya allah..rasa mcm bitch betul.hbs rasa suka tgk dia buat charity jd menyampah dah.
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 24-5-2020 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
TeresaMendoza replied at 23-5-2020 07:04 AM
Kak Amyza, pi la lantik lawyer dan failkan notis permohonan striking out kes Anju tuuu...good luck { ...

Lawyer dia Alan Razak tu.yg wakili kak Didi Alias dan menang kes tu kan.
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2020 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
esteryen replied at 23-5-2020 03:38 PM
trying hard mananya? kan skrg dh sewa rumah stay in ngan bf yas tu..sejak si yas kena halau dari r ...

Jiran2 bising kn sbb anju juo masuk bwk org semua ambk brg charity sama.tu yg xleh dah kt umh mak anju
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2020 12:53 AM From the mobile phone | Show all posts
MisXoXo replied at 24-5-2020 12:26 AM
Lawyer dia Alan Razak tu.yg wakili kak Didi Alias dan menang kes tu kan.

Yg didie dulu kes apa? I dh lupa
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2020 04:09 AM From the mobile phone | Show all posts
cupu replied at 22-5-2020 10:25 PM
Ig aku tenang lps unfollow semua retis sampah ni..klu tak memanjang je buat video buat live perkara  ...

Sejak PKP ni ntah sume dok buat video masak. Rengsa giler masing2 nk tnjuk masak tp step by step tu x lancar.
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2020 01:22 PM | Show all posts
dah dah lah tu bermaafan di hari raya... pebende lah
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2020 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
SSNA replied at 24-5-2020 12:53 AM
Yg didie dulu kes apa? I dh lupa

https://www.bharian.com.my/node/301436
Kes saman ganti rugi dgn penerbit Rafiena
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2020 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Lwn ttp lwn...sape mng dia betul.berani kerana benar,takut kerana palsu,melalak kerana cibai
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2020 10:00 PM | Show all posts
somaki replied at 22-5-2020 08:09 PM
Bukan laki kaiaa ni kaya ke?

The puns, kaaia/kaya.
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2020 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
bluebutter replied at 23-5-2020 11:24 AM
Dah dua kali ada orang tulis. Kenapa sebut kaiaa?.

Setau meols kaiaa tu macam nama family derang la, k=khairul (lakidia) a=amyza yg iaa tu nama anak2 dia tp aku x tau sapa. Hahaha!!
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2020 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
bluebutter replied at 23-5-2020 11:24 AM
Dah dua kali ada orang tulis. Kenapa sebut kaiaa?.

Setau meols kaiaa tu macam nama family derang la, k=khairul (lakidia) a=amyza yg iaa tu nama anak2 dia tp aku x tau sapa. Hahaha!!
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2020 07:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Lantak komelaa
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2020 07:37 AM From the mobile phone | Show all posts
xyah la. ngade2 pulak ak rs nk saman2 ni. padahal gaduh mulut kot. sejarah dulu pun x la se clean mana. org skg pun jenis bo layan, buat hal masing2 je. baca gosip saje2 je.


Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2020 07:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenape sumer konpiden anju ni akan menang kes ni..
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2020 07:42 AM From the mobile phone | Show all posts
tupai_tupai replied at 23-5-2020 01:44 AM
Si busu tu technician dewan filharmonik petronas je bukan technician offshore pun.

Mati2 iolls ingat Busu jaga tiket kat dewan filharmonik. Kah kah kah.
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2020 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh menang ke tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2020 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 23-5-2020 11:17 AM
technician pett memang masyukkk kalau dulu2 esp untuk yg rajin buat ot sebab rate ot sama mcm offs ...

Tak banyak mana sis..ot pun per hour ikut basic salary..katakan lah husband dia gaji dh touch syiling..paling banyak pun basic dlm 3500..ot bukan hari2 kalau setakat jaga philharmonic tu..tp kalau husband dia sakit masa masih lagi dlm service gaji dia + medical benefit masih jalan lagi hingga 6 bulan...selepas 6 bulan masih sakit tak boleh kerja, company akan consider medical board. Medical board utk non executive staff dpt lah dlm 120k. At the same time boleh apply pencen ilat dgn perkeso. Jika lulus pencen ilat dibayar 80% dari basic salary...kalau lulus lah, ikut medical board punya keputusan...kadang2 doktor ni sengal tahap gaban, pekerja yg dh on dialisis pun susah dia nk lulus utk pencen ilat..dia kata boleh kerja lagi...kepala hangguk dia
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2020 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
duduk flat ke.? bukan dia sendiri cakap kat ig yg dia duduk rumah besar ada banyak duit..?
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau menang pun ade duit ke nak bayar?
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Teror si angelina ni teropong duit nohh.. easy money!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list