Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
1104
View
20
Reply

[Tempatan] Pemandu mabuk rempuh gerai makanan,2 cedera

 Close [Copy link]

Author: YgBenar    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-5-2020 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by YgBenar at 23-5-2020 12:27 AM

DUA lelaki cedera selepas dilanggar kenderaan pacuan empat roda Toyota Hilux dipercayai dipandu lelaki mabuk di tapak peniaga di Bukit Sentosa, Hulu Selangor, hari ini.

Ketua Jabatan Siasatan Jenayah (JSJ) Selangor, Datuk Fadzil Ahmat berkata, pihaknya sudah menahan pemandu berusia 30-an itu.

"Dalam kejadian jam 6.30 petang itu, suspek dipercayai memandu dalam keadaan mabuk hingga mengakibatkan dua lelaki cedera

Kami sudah menahan suspek kerana didapati memandu kenderaan secara melulu," katanya ketika dihubungi, hari ini.

Beliau berkata, siasatan lanjut berhubung kejadian itu sedang dijalankan.

Terdahulu, terdapat beberapa rakaman video memaparkan beberapa anggota Jabatan Sukarelawan Malaysia (RELA) dan orang awam membaling kayu dan objek ke arah kenderaan itu yang dipandu secara melulu tular di media sosial, hari ini.

Rakaman video itu turut memaparkan kenderaan terbabit merempuh gerai makanan di kawasan terbabit.

https://www.hmetro.com.my/mutakhir/2020/05/581678/pemandu-mabuk-buat-hal-lagi


Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 23-5-2020 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Satu lagi video
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 12:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Banyak kes bangsa ni dgn toyota hilux... jap lagi lepas lah kata mental oku bagai.. hanatttt
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 02:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenyataan media KP Selangor
FB_IMG_1590170350066.jpg

FB_IMG_1590170352365.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 02:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Leluhur ni kalau bawak kereta memang cam sial... Suka makan jalan, suka himpit, jenis tak menyabar, rasa diri hebat..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 03:38 AM | Show all posts




sumber cari gold
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 03:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah la mabuk. Langgar org pulak sampai cedera. Menyusahkan Betul la cina ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 03:57 AM | Show all posts
Dia bingit laa..covid covid tapi ummah melayu gigih berniaga taknak PKB
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 05:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Banyak sangat kes sebab driver mabuk ni lately. Rosak harta benda hilang nyawa orang
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 05:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Harap2 dia masuk lokap dan lesen mandu kena kensel. Org mcm ni berbahaya kat jalan raya.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 06:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Bukan mcm mabuk.  Mmg ada tujuan utk balas dendam je.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 06:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Kes mabuk macam ni patutnya hukum mati terus ja.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 06:38 AM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 23-5-2020 03:38 AM
sumber cari gold

Kat forum jugak dapat sumber cerita tepat
Kalau kat ig semua orang share tapi tak dapat jawapan langsung
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 22-5-2020 04:46 PM
Banyak kes bangsa ni dgn toyota hilux... jap lagi lepas lah kata mental oku bagai.. hanatttt

Mana ada lepas ngok
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Cina babu semua bodoh bodoh. Di tempat melayu ramai lagi mau biadab. Padan la kena belasah, kena masuk lokap banyak hari. Nanti kena penjara plak
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
AK05 replied at 22-5-2020 10:07 PM
Kes mabuk macam ni patutnya hukum mati terus ja.

Tak payah hukum mati. Penjara sudah cukup
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by pokaibanktokyo at 23-5-2020 05:14 AM

Pundek pundek dalam forum ini yang suka anggap dia akan lepas sila jawab soalan aku ini. Mana pernah ada pemandu mabuk terlepas ?
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 01:17 PM | Show all posts
Kurex replied at 22-5-2020 06:04 PM
Leluhur ni kalau bawak kereta memang cam sial... Suka makan jalan, suka himpit, jenis tak menyabar,  ...

Bangsa sepet tak cekap memandu. Itu sebab selalu masalah
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 01:24 PM | Show all posts

Boleh gak aku paham walau berterabur sikit. DepanTesco  dia hon membabi buta sebab jalam jam. Akhirnya dia keluar dan serang pemandu melayu klereta di depan. Orang ramai terus belasah dia. Kemudian dia masuk tapak pasar untuk balas dendam kat mana mana melayu yang dia nampak
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 01:27 PM | Show all posts
Mabuk sampai tak sedar itu kawasan melayu. Disangkanya itu tempat cina bangsa pengecut. Boleh  buat onar
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list