Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
7691
View
193
Reply

[Tempatan] Pemandu mabuk pandu melulu di Bazar Bukit Beruntung (video inside)

[Copy link]

Author: whitemagic    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 23-5-2020 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
ALDRIN replied at 22-5-2020 10:58 PM
Agak2 sempat kena pijak tak dgn acik2 nk beli juadah buka puasa kt situ? Nmpk mcm dah kena bedok muk ...

Tak sempat sbb dia pi balai....kat balai mana blh pijak....
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 23-5-2020 12:44 AM From the mobile phone | Show all posts
siang hari pon mabuk...bongok btl...ptt pukul je smpi mampus...menyusahkan org...dah byk dah kes eksiden sbb mabuk...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 12:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Seriau  tgk part ada org kena langgar tu...tapi itula knp mereka pergi dekat dekat..patut lari la semua selamatkan diri..org gila tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Terlepas la tu..minta maaf oku mabuk byr denda bla bla bla..hidup.aman aman je cina gila ni.. yg kena langgar tu harap harap tak de kecacatan kekal la..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 12:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Terlepas la tu..minta maaf oku mabuk byr denda bla bla bla..hidup.aman aman je cina gila ni.. yg kena langgar tu harap harap tak de kecacatan kekal la..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 12:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Gubal lah undang2 tu
Mana2 pemandu mabuk mybabkan kcdraan wajib ganti rugi pada mangsa, menanggung segala kerugian mangsa akibat kemalangan tsebut.
Kalau mati, tanggung waris si mati
Duit tadak, masuk pjara, ganti rugi tetap jalan
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 12:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Gubal lah undang2 tu
Mana2 pemandu mabuk mybabkan kcdraan wajib ganti rugi pada mangsa, menanggung segala kerugian mangsa akibat kemalangan tsebut.
Kalau mati, tanggung waris si mati
Duit tadak, masuk pjara, ganti rugi tetap jalan
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 01:02 AM From the mobile phone | Show all posts
axl_bach replied at 22-5-2020 11:07 PM
Mana hilang suara Pemuda2 PAS yg dulu berhasrat nk haramkan terus penjualan arak secara total dulu?

Mana boleh haram secara total...sepet rentong nak togok apo..harap pas tidak bengong..insaf di bulan mulia. Lgpun pas 18 kusi je mcm bersatu 12 kusi zaman ph tp pr yg jd tunggul kayu..mampoo?
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 01:03 AM From the mobile phone | Show all posts
amyza82 replied at 22-5-2020 11:31 PM
Setan ni mmg sengaja.
Kaum ni skrg mmg angin dengan bazar ramadan.
Diaorg komplen, nak yamseng ka ...

Memang bangang dapig ni yg angin dgn bazar ramadan tu dh knape ko nk yamseng tu  lah yg nyusahkn bawk petaka dh mabuk bwk pulak kete lps tu langgar org elok jatuh hukum langgar dia ni balik  
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 01:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Give it benefit of the doubt sepet ni dah langgar orang cepat2 drive ke balai takut kena belasah orang ramai. Boleh pula berfikir dengan waras nak gi balai
Tengok betul2, dia kejar org depan nak langgar tak dapat so dia gostan dapat org belakang
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 01:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Mmg ada niat membunuh!..kalau lps ni taktahu nak cakap apa la ...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 01:09 AM | Show all posts
yg terpekik soh org lain telepon pulis tu dah kenapa?

call la sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 01:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Heiii gila betul apek ni!
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Kuang ajaq....patut baling ngn mercun bola je cina bukit ni...tdo lokap la ko mlm ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 01:13 AM From the mobile phone | Show all posts
i lagi sakit hati dengar penonton yang terpekik-pekik suruh call polis tu..
rakam lagi penting dari call polis ye.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 01:16 AM | Show all posts
baghal_bortuqal replied at 23-5-2020 01:09 AM
yg terpekik soh org lain telepon pulis tu dah kenapa?

call la sendiri.

hp tengah rakam nanti call polis xdpt rakam
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 01:16 AM From the mobile phone | Show all posts
patut la Dap sokong Oktoberfest... lg mabuk lg baguih
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 01:16 AM From the mobile phone | Show all posts
1st thing kena pancitkan tayar kereta tu dulu, smash tingkap.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 01:19 AM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 23-5-2020 01:13 AM
i lagi sakit hati dengar penonton yang terpekik-pekik suruh call polis tu..
rakam lagi penting dari ...

Dia tgh rakam bukti kan...motip melulu kecam?
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 01:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Along kot ni.. X bayo hutang.. Trs nak potong kepala.. Tgk cara dia melutu tu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list