Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1251
View
7
Reply

[2020] SYIF MALAM RAYA

[Copy link]

Author: safriehalim    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-5-2020 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by eddlisa_uyuk at 11-6-2020 01:36 PM

RM 1.6 JUTA DALAM MASA 4 HARI TAYANGAN,  Syif Malam Raya kini di pawagam rumah anda, Astro First. Terima kasih kepada semua yang sudah menonton Syif Malam Raya. Bagitahu rakan korang untuk layan Syif Malam Raya sekarang!

Check in bersama seisi keluarga anda dengan filem pecah perut pada musim raya ini SYIF MALAM RAYA. Sebuah filem komedi horror yang pasti mengeratkan anda sekeluarga. Syif Malam Raya dibawakan oleh Astro Shaw, kini di Astro First saluran 480, Di pawagam Rumah Anda.
5a044861b8daccb145dabb8c713594c4.jpg
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 25-5-2020 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila aku tgk hero dia, koser aku nak beli movie ni dekat asterok
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2020 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
kowser la astro ni
sume bende nk kene bayar
nk tgk movie pun kene extra cost
mari la kita beramai2 terminate je astrok ni
baik pakai myfreeview je
kat youtube netflix pun dh byk content
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 12:53 AM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 25-5-2020 10:25 AM
kowser la astro ni
sume bende nk kene bayar
nk tgk movie pun kene extra cost

Sangat setuju  
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 05:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Wow
Kira blh jual lh ye filem baru tanpa perlu tyg di pwgm
Strategy ditygkn di pawagam rmh anda menjadi

Mcmn plk kutipan kt astro 1st tu ye
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2020 02:16 AM | Show all posts

Thankyou for the information.

https://travelwels.com/

Travelling gives you the opportunity to step away from the daily grind.
The new events and experiences help rewire your brain, hence boosting your mood and self-confidence.
For travelling or exploring the world please go through.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 04:46 AM | Show all posts
matilanakkk...meols gigih beli sebab bosan dan saja la nak layan satu filem raya time2 gini. Sekali tu razak mohaideen punya filem uols...tengok gazet macam kelakar, tapi rupanya sendu di aidilfitri uolsss...lawak ropi pon tak menjadi, apatah lagi yang lain...sedih lah meols...
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2020 09:00 AM | Show all posts
iols beli gak citer ni haritu sbb bosan tgk netflix and astro. pastu saje nak sokong lokal talent. utk hiburan santai tanpa perlu fikir byk2, iols rekomen lah tgk citer ni. byk gak lah part kelakar, part cringe pun byk. hahaha!

reen rahim and atu best. mujur sheols pilih atu. hahaha.

yoh pun kelakar. pandai lah budak tu despite keadaan dia mcm tu. Allah tu adil, bg bakat semulajadi kat dia.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list