Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
16123
View
190
Reply

"Dah Dua Tahun Tak Raya Dengan Anak" - Fizo Omar

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 27-5-2020 10:04 AM | Show all posts |Read mode
Ramai yang terkejut bila Fizo Omar dan Mawar Karim mengambil keputusan untuk bercerai.


Pasangan ini antara suami isteri yang dilihat begitu romantik sekali, namun apakan daya kerana semuanya adalah ketentuan Tuhan.


Selepas dua tahun tidak dapat berhari raya bersama anak perempuannya, tahun ini Fizo berpeluang meraikannya bersama.


Melalului IGTV, pelakon ini meluahkan perasaan syukurnya itu.




  



"Syukur Alhamdulillah dapat beraya dengan cinta hati sayang daddy. Dah dua kali raya tak dapat bersama dengan anak tersayang.

"Walaupun beraya di musim PKP, inilah raya yang paling bermakna buat saya.Maryam anak yg baik dan memahami dan anak yang solehah yang bakal membawa ibu bapanya ke syurga," tulisnya.




Foto: Google




Di ruangan komen, ramai yang berasa sayu dengan apa yang dilalui Fizo.


Tidak kurang juga yang mendoakan agar Fizo dan Mawar dapat bersatu kembali.




  



  


"Semoga Allah makbulkan segala doa saya dan tiada apa pun dapat memisahkan hubungan dan ikatan antara seorang anak dan bapanya," tulis Fizo lagi.


Doakan sahaja yang terbaik untuk mereka berdua. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 27-5-2020 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga dipermudahkan urusan.
Comey baby depa
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Hidup SSKJP !!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Anak dia pun mcm xmo je.raya.ngn.bewok.idup.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Amboii. Sedondon dgn azar azmi d hari raya biarpun tempat berbeza. Mcm sesuai je depa ni. Boleh doh  abe joe cari pganti.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
sbb xlps nk blik kltn je ko raya kl...kalau tak mst xraya dgn maryam kn...
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Acah2 la dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Ko yg xde usaha nk g jmpe....tgk nanaz leklek je pegi jmpe wpun aku tgk naabella tu hati lg keras drpd mawar....
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia nk ckp exwife dia bwk anak raya png 2thn ni b4 divorce ?
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg baku biru 4 branak tu masih numpang dok ngan abg dia lagi x? Ke xnk dah sbb rumah sewa je bukan banglo besar
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak blame mawar leteww 2 thn x bg raya dgn anak. X sudah2 nak blame mawar
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah 2 thn ke depa cerai?

Atau mmg raya berasingan sblm ni?

Pada aku, kalau 365days ko sebumbung dgn mak.. Hari raya, beraya la rumah mil. Tu pun nak kena ajar.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Xim replied at 27-5-2020 10:48 AM
Ko yg xde usaha nk g jmpe....tgk nanaz leklek je pegi jmpe wpun aku tgk naabella tu hati lg keras dr ...

Aah kan.nanaz tu wlaupon katenye dpt dok balkoni je kalau jumpa anak,still dtg selalu..
Abe joe busy buat video utube je ke
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 11:00 AM | Show all posts
dah kenapa nak mengeluh 2 tahun tak beraya dengan anak. Bukannya 2 tahun tak jumpa anak pun. Jenis nak tagih simpati lah fizo ni.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
hasniey replied at 27-5-2020 10:59 AM
Aah kan.nanaz tu wlaupon katenye dpt dok balkoni je kalau jumpa anak,still dtg selalu..
Abe joe b ...

Kannnn....if aiols jd nanaz mcm givup rase....dok balkoni je....hmmm...nsb baik skrg makin ok...
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Apakebendenye ni?
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
comel. mariam.. sebak pulak. tengok cik yam
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Anak dia mmg manjang kena pakai head band tu nk cover dahi takut terhantuk ke..

Tp aku rasa cantik cik yam ni bila besar jadi hijabista..skrg tgk ramai hijabistapemes dahi luas cantik bila pakai shawl senang jadi elok.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Lelaki kalau jenis merempan kat medsoc memang buruk
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Xim replied at 27-5-2020 11:17 AM
Kannnn....if aiols jd nanaz mcm givup rase....dok balkoni je....hmmm...nsb baik skrg makin ok...

Now shaarnaz dah boleh masuk dlm rumah jumpe anak comei dia tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list