Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
3801
View
19
Reply

'Saya Sendiri Pulangkan Cincin' - Syazwan, Syawariah Putus Tunang Mac Lalu

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-6-2020 11:05 AM | Show all posts |Read mode
"Saya dan Syazwan Zulkifly telah memutuskan tali pertunangan pada 31 Mac 2020."


Kredit foto: IG Syazwan




Syawariah Zulkifli akhirnya tampil membuka mulut mengenai status pertunangannya dengan pelakon Syazwan Zulkifly.


Akuinya di Instagram, dia sendiri yang memulangkan cincin merisik dan bertunang kepada aktor itu.


Namun, hal itu hanya diketahui keluarga mereka sahaja.




Kredit foto: IG/Gempak



"Apa yang berlaku antara saya dan Syazwan, saya anggap sudah tiada jodoh dan biarlah kami saja yang tahu punca perpisahan ini.

"Dan isu gambar Syazwan bersama wanita lain itu, biarlah pihak Syazwan sendiri yang jelaskan," tulisnya.




Kredit foto: IG




Reda tiada jodoh, Syawariah mendoakan yang baik-baik saja buat bekas tunangnya itu.


Sebelum ini, desas-desus mengenai hubungan mereka dikukuhkan lagi apabila mereka memadam foto dan unfollow IG antara satu sama lain sebelum teersebar foto Syawan bersama wanita lain. - CARI




BACA JUGA: Bergambar Mesra Dengan Wanita Lain, Syazwan Zulkifly Dah Putus Tunang?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 1-6-2020 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Who r yus ni berapa bnyak benang daaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 11:44 AM | Show all posts
adakah putus tunang sebab syazwan ni adalah kaki perempuan.
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Banyak betul benang abam juvana neh
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 11:49 AM | Show all posts
badboy sangat kan, walaupun...
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
wey sape ni syawariah retis ke? yg laki tu prnah la nampak dlm tv. nama dorang mcm adik beradik pastu nama bapak pon sama, ejaan je lain
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Dari semalam baca benda sama je


Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 12:19 PM | Show all posts
Tahnya..dok berulang
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda replied at 1-6-2020 11:54 AM
wey sape ni syawariah retis ke? yg laki tu prnah la nampak dlm tv. nama dorang mcm adik beradik past ...

Syawariah tu tunang nya si pelakun ni.
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Takziah la dik. Moga berjodohan dgn org yg baik2
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Dua dengan ex tunang ni nampak herlok sangat. Takde rezeki nak buat macamana
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 01:09 PM | Show all posts
syawariah ni pramugari air asia
anggap ja tak dak jodoh
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 01:35 PM | Show all posts
Selepas putus baru iols tau kewujudan deolsss hahaha. Takziah
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 03:05 PM | Show all posts
Editor cari oiiiiii,
Ko kene ke bukak thread baru untuk mende yang dah ade thread?
Mmg tu je ke keje korang?
X curik thread hijak thread.
Xpun thread komen ig.
Berkembang la sikit oi
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
dah tak brjodohan.. nk bt cm mne..
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 10:16 PM | Show all posts
slyfynx replied at 1-6-2020 03:05 PM
Editor cari oiiiiii,
Ko kene ke bukak thread baru untuk mende yang dah ade thread?
Mmg tu je ke k ...

Itu laa.. Senang gila modal bukak thread baru.. Pulang cincin, bukak thread baru.. Lepas ni cincin tak muat, bukak lagi satu thread.. Pastu cincin hilang, bukak lagi satu thread..
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 11:08 PM | Show all posts
minah_selekeh replied at 1-6-2020 10:16 PM
Itu laa.. Senang gila modal bukak thread baru.. Pulang cincin, bukak thread baru.. Lepas ni cincin ...

Kan, lame dah aku perhati. Pastu pulak cara penulisan sama je.
Ade yang bukan nick CARI pun penulisan sama.
Lilrose la, ape la.
Pastu semua ade - CARI kt hujung thread walaupun bukan wartawan or editor cari.
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2020 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia  ni mmg badboy suara dia pn nakal2 gitu
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2020 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg ni dah clash,my friends pon dah clash gn raja afiq sbb raja afiq kenal gn awek polis..awl2 dlu smpai tahap mc xde mood wx gf raja afiq nk fly..
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 12:41 AM From the mobile phone | Show all posts
takde jodoh la tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list