Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
3501
View
103
Reply

[Dunia] kereta2 mewah dibakar atas nama George Floyd di US

[Copy link]

Author: harizs    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-6-2020 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Luxury cars were set on fire and vandalized at this Mercedes dealership in California, during protests over George Floyd’s death.

This is rioting not protesting. America is becoming a lawless country.

Protester:
"Materials car be replaced not lives. We are angry and have had enough. The system must change for good and the harmony will be restored."


Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 1-6-2020 10:42 PM | Show all posts
at least la arab spring  tu dulu bermula bukan sbb islam tak islam ,arab tak arab tapi psl  bread  and butter
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
gila la diaorg  ni.. govt xleh buat apa2 dah ke?
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 10:51 PM | Show all posts
Apa nak jadi dengan Uncle Sam ni
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Teruknya la diaorg ni... napa yg sampai menggila mcm tu? Undang2 kan ada...
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
tiba2 teringat manusia bodoh berguling2 depan Sogo beramai2 memijak & memecahkan kereta polis
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Family  reunion selepas Rodney king..
Uols apa tahu
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana Superman, batman, captain america, robocop semua tu?
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
bintangct replied at 1-6-2020 06:44 AM
gila la diaorg  ni.. govt xleh buat apa2 dah ke?

National guard sudah keluar tapi tidak boleh kekerasan..riot akan lagi ganas so far yang ada tear gas .. Black kan sentiasa di tindas white
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Civil war ke end game ke ni?
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
obama tak bantu apa2 ke..sbg mantan presiden kulit hitam bg la ucapan apa2 ke suruh black ni lek2 je
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
AJMatt replied at 1-6-2020 07:09 AM
obama tak bantu apa2 ke..sbg mantan presiden kulit hitam bg la ucapan apa2 ke suruh black ni lek2 je

Obama lagi suka dekat GE .. Yang buat pun supporters bamah ..APA beza?
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Siap bergelak ketawa lagi
Memang jahat lah perusuh2 ni
Depa nak apa sebenarnya ni?
Maybe dah bosan kat rmh xde kja
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Bongok punya barbaric black american. Korang memberi persepsi lebih buruk pada bangsa korang sendiri. Dna barbaric leluhur dari asal benua afrika masih kuat walau dah berabad duduk amarika.
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sehirkedi at 2-6-2020 12:12 AM

Ni semua kerja gerakan pengganas ANTIFA. Mereka 'hijack' protester sebenar dan lakukan bermacam-macam keganasan untuk membuat huru-hara. ANTIFA dipercayai dibiayai oleh George Soros.

Jadikanlah pengajaran dan iktibar. Tak mustahil perkara ni untuk berlaku di mana-mana negara sekali pun.
IMG_20200601_233437.jpg

Wajah disebalik mask. Tengok muke pun dah tau, jenis yg tak berguna di muka bumi

IMG_20200601_233410.jpg
IMG_20200602_000804.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
sehirkedi replied at 1-6-2020 11:28 PM
Ni semua kerja gerakan pengganas ANTIFA. Mereka 'hijack' protester sebenar dan lakukan bermacam-maca ...

Antifa ni ssper plak?so Malaysia kalo ada api kicik2 tu padankan terus!yg suka bakor2 ms time arwah adib tu meninggal la...
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Adakah ini permulaan the real PURGE?
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Orang kulit hitam dah lama sabar katanya, meletus la api kemarahan setelah bertubi-tubi kes melibatkan kaum mereka.. Akak lagi sokong kulit hitam, orang putih ni feeling white supremacy menebal gitu.. Hadap la bila orang dah menyampah.. Duk sibuk negara orang lain hak kebebasan la, penindasan kaum wanita la negara sendiri layan kulit hitam macam sampah.. Akak cashkan saja mereka2 nih
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Burn America, burn..
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sehirkedi at 2-6-2020 12:09 AM
honeybee1802 replied at 1-6-2020 11:38 PM
Antifa ni ssper plak?so Malaysia kalo ada api kicik2 tu padankan terus!yg suka bakor2 ms time arwa ...


ANTIFA ni aktivis gerakan haluan kiri untuk mencapai objektif politik tapi bukan mengikut saluran yg betul. Itu yg kita lihat mereka bakar sana sini, pecahkan kedai, vandalism, pukul orang dll.
IMG_20200602_000721.jpg

Sangat bahaya gerakan mereka ni. Elok lah kalau kat Malaysia ni, ade bau-bau je..cantas awal-awal. Jangan bagi peluang..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list