Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
5011
View
69
Reply

Bella Astillah Gembira Aliff Aziz Buat Amal, Kerja Di Pusat Komuniti Islam

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-6-2020 10:22 AM | Show all posts |Read mode
Dulu bila marah, Bella Astillah meluahkannya dalam laman sosial.


Tapi sekarang, dia tidak mahu mengulangi kesalahan yang sama.


  



Sekarang isteri kepada Aliff Aziz ini sedang hamil anak kedua. Disebabkan itu ramai yang mengecam, mengatakan sudah ludah, jilat semula!

"Saya akui kesilapan dan terlalu ikut perasan marah. Saya tahu ramai yang mempertikaikan kenapa kongsi segala masalah dalam laman sosial, kemudiannya seperti menjilat semula.

"Saya juga hanya manusia biasa dan berdarah muda. Saya panas hati dan kongsi amarah terpendam. Bagaimanapun, apa yang berlaku mematangkan diri. Saya banyak belajar daripada kesilapan yang dilakukan.

"Kini, saya akan berfikir panjang sebelum berkongsi soal peribadi di laman sosial. Cuma, apabila rujuk dan hamil semula saya perlu berkongsi kerana bimbang mengundang fitnah. Apa yang lebih penting, ibu bapa, mentua dan keluarga di Sabah tahu apa yang berlaku," katanya kepada BH Online.


Foto: IG


Kata Bella lagi, Aliff kini sudah tiga bulan bekerja dia sebuah pusat komuniti Islam, Jamiyah di Singapura.


Sebagai isteri, saya gembira dia mahu berubah menjadi lebih baik. Aliff terbabit dengan kerja amal mengagihkan bahan mentah kepada mereka yang memerlukan," tambahnya.


  



  



Bella juga memanfaatkan kemudahan teknologi termasuk membuat panggilan video dan muncul dalam IG Live bersama sekirnya terpaksa berjauhan.


Doakan sahajalah kebahagiaan pasangan ini sampai ke hujung hayat ya. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 2-6-2020 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Kembang.... Setaman
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 10:51 AM | Show all posts
Perlu ke thread ni Sepul?
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
tapi selalu nampak they all video calls berdua bertiga pahtu nak show off media. buat apa??? lantak korang laki bini laaa. orang lain tak perlu tau pon apa korang bualkan.
dan aliff aziz dulu bukan calang2 kes ya yang kau nak kata terikut darah panas bagai. mana2 perempuan pon akan marahhhhh. normal. bezanya dorg tak jilat balik. serikkk
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 11:02 AM | Show all posts
kena buat community service di SG tu, bukan pasal kena tangkap polis due to gaduh and mabuk in public ke
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Bkn sbb kes mabuk ke kne buat community service tu?
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 11:08 AM | Show all posts
Jangan ditipu seumur hidup sudah la ya bella. Lepas ni apa yang alif buat kau hadam je lah.
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 11:10 AM | Show all posts
marsie replied at 2-6-2020 03:02 AM
kena buat community service di SG tu, bukan pasal kena tangkap polis due to gaduh and mabuk in publi ...



iya kan saja..



Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Keje ke community service? Mcm susah lak nk percaya dia dah berubah..
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Penting ke perasaan artis tersangkak, tak berbakat, tak de gred dan takde rupa istimewa ni utk pengetahuan marhaen????? Dah la bodoh... mula2 meroyan, acik2 kesian gila, acik2 pun bodoh pergi percaya artis tak berbakat lagi tersangat sangkak ni. lepas tu artis tersangkak dan takde gred langsung mengharap pulak kote alip ajis yg dah mencelup minah rempit berkerak dan ada daki tepi2 hidung. Dengan harapan acik kepam kembali menyokong.. woi artis takde gred perasaan kau tak penting la!!! Dah la sangkak, takde bakat, takde gred langsung! Bodoh pulak kau ni!!! Rupa basic je!!!! Suara tak sedap langsung, menari kaku!!!  Fakiyu Madafaka!!
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Buat amal ngan keje tu lain... satu dpt $$ gaji, lagi satu tak..
Nanti bila nk beranak, Aliff gi msia balik tak? Ke masa nk push baby, dorang buat IG live??
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 11:26 AM | Show all posts
Kena la letak pusat komuniti 'ISLAM' kan..baru cepat dimaafkan..
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm mana lah dia boleh termain sampai termengandung dgn si alip ajis ni ek. Tak rasa jijik ke? Aku tgk betina2 si alip ajis ni masa kes cureng pon terus loya tekak aku.
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 12:09 PM | Show all posts
Kurex replied at 2-6-2020 11:16 AM
Penting ke perasaan artis tersangkak, tak berbakat, tak de gred dan takde rupa istimewa ni utk penge ...

Racisnya budak ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
tulus replied at 2-6-2020 12:09 PM
Racisnya budak ni

Dalam byk2 kejian yg dilemparkan forumer, aku yg dicop rasis.. sesuai la aku rasis dengan artis sangkak tak berbakat.. melainkan artis tu berbakat dan gred A. Artis sendurina dan sangkakkikkuk memang layak dicerca pun....
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Narcissistic jugak dia ni, hampir mental dah perangai
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 12:49 PM | Show all posts
marsie replied at 2-6-2020 11:02 AM
kena buat community service di SG tu, bukan pasal kena tangkap polis due to gaduh and mabuk in publi ...

Ha'ah eh.. Ntah2 hukuman community service.. Bukan boleh caya si Aliff ni..
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Dorang pjj ke?
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Moga aman2 jer hidup dorang... Betul lar tuh hal peribadi simpan ajer...
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
keje ke or community servis bella ooi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list