Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
6869
View
84
Reply

Elfira Loy Bagi Anak Main Telefon, Ramai Risau Ganggu Tumbesaran

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-6-2020 01:11 PM | Show all posts |Read mode
Baru umur lapan bulan, Elfira Loy dah membenarkan anak lelakinya, Rayyan Khalaf menggunakan telefon bimbir.


Perkara tersebut dikongsi oleh aktres ini melalui Instagramnya.


Menurut Elfira Loy, dia memberikan iPhone supaya anaknya tidak mengganggu telefonnya.


  



Dalam masa yang sama, Elfira sempat mempromosikan IG penjual gajet berkenaan.


Di ruangan komen, ramai yang kurang senang dengan tindakan Elfira kerana takut akan mengganggu tumbesarannya.


  



  



Kata mereka, ianya adalah terlalu awal untuk mendedahkan anak sekecil itu kepada gajet.


Walau bagaimanapun Elfira kata Rayyan hanya bermain gajet dalam waktu yang singkat sahaja.


Foto: IG


"Dia hanya boleh bertahan selama 15 minit menonton babytv max pastu membosankan. Dia lagi suka kalau mama dia main dengan dia," tulisnya.


Apa pun, Elfira lebih tahu cara untuk mendidik anaknya. Kita sebagai orang luar boleh bagi nasihat, tapi jangan sampai mengeluarkan kata-kata kesat ya. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 2-6-2020 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
siap justify tuh... mane2 khau la....
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa anak sheols mcm muka Micheal Ang???
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang x bagus lah introduce phone utk anak kecil. Tapi,, kebanyakan mak2 zaman moden pun gini kan....x kisah la artis ke x.
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 01:37 PM | Show all posts
anak dia 8 bln dh dpt iphone.. korang hader? gitu msg sbnrnya...
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 01:38 PM | Show all posts
retis semuanya pandai..
mana boleh nasihat..
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
hmmmmmm,
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Budak mmg la tak leh duk diam
8 Bulan dah tengok TV?
Duit manyak tak beli toys ke yunk?
Fisher price pun hado enpon...
Anak akak seronok jah main
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 02:06 PM | Show all posts
anak dia biarkan jer ..nnt apa2 jd tau lah dia hadap kan..anak dia kan .hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia nak bagitau dia beli iphone utk anak dia sebenarnya. Netizen pun.. Wow kan la sikit dia ni. Penat pikir cara nak bagitau semua orang yang dia mampooo nak bagi anak iphone
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 02:20 PM | Show all posts
Klakar riak wajah suami dia senyum. Hahahaha teringat Donkey dalam Shrek.
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 2-6-2020 01:33 PM
Kenapa anak sheols mcm muka Micheal Ang???

Hahahahahahahahaha.. Kijam u kaka ratu
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Hati2 Elpira oii,,umur 8 mths is too young to have his own gadget. Ada cases budak jd autistic sbb kecik2 dah disogok dgn gadgets sbb mak bz sgt xde masa nk attend.
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 03:06 PM | Show all posts
Lantak die la.
Perlu ke hal ni nk dibincangkan.
Anak die, bukan die dera pun
Netizen ni sibuk je.
And mcm biase, komen netizen akan jd thread kt BodGos sbb keje Sepul ialah stalk IG retis xde kualiti and cr komen netizen.

Siyes, aku dah takat nyampah kalau tgk thread baru bukak,
And semua ttg IG, or sampah, or gatal birah.

And Sepul, ko mmg xde kualiti. Sekian time kasih.
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo iols jadik followers sheols tak kosser nak tegor. Anak sheols kan, biar ajelah sheols yg ngadap anak tu terbantut perkembangan otak.
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Mampu berhuhu je. Sekati kau lah pirah oi. Kalau aku, banyak lagi mainan kat pasar tu bole beli. Kau malas, order je lah online.
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 03:15 PM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 2-6-2020 05:33 AM
Kenapa anak sheols mcm muka Micheal Ang???

aku terus pi tgk balik bila ko ckp ni.. haah la ada iras michael ang..
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 03:15 PM | Show all posts
kucingitam replied at 2-6-2020 01:37 PM
anak dia 8 bln dh dpt iphone.. korang hader? gitu msg sbnrnya...

dia menantikan 'wow' dr netizan
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 03:16 PM | Show all posts
kucingitam replied at 2-6-2020 05:37 AM
anak dia 8 bln dh dpt iphone.. korang hader? gitu msg sbnrnya...

mak artis uols.. kira kaya la kan?? baru 8 bln dah dpt iphone..
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 03:17 PM | Show all posts
Kenabertaubat replied at 2-6-2020 06:11 AM
Dia nak bagitau dia beli iphone utk anak dia sebenarnya. Netizen pun.. Wow kan la sikit dia ni. Pena ...

ok meh aku wow kan.. wowww kayanya pira loy beli anak iphone.. woowwwww....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list